Grčija, Lezbos
MI SMO BILI LANI NA LESBOSU. V HOTELU EFTALOU NAJVEČJI PROBLEM MI JE PREDSTAVLJALA POT IZ MYTILINIJA(LETALIŠČE) DO MOLYVOSA. TRAJA OKOLI 1URO IN POL
VENDAR CESTE KATASTROFA. BREZ TABLETKE BI VERJETNO POBRUHALA CEL AVTOBUS.
NA TEM OTOKU JE TAKO, DA JE NAJBOLJŠA VARIANTA RENT A CAR- ČE SE ODLOČITE ZA TO, PREDLAGAM RENT A CAR BEST AVTO TI PRIPELJEJO KAR PRED HOTEL(NAJ POVEM DA SMO ZA 3DNI PLAČALI 40EUR). DRUGAČE Z HOTELOM SMO BILI ZELO ZADOVOLJNI- IMA OGROMNO ZELENJA, LEP BAZEN S SLADKO VODO IN SEVEDA TUDI BAZEN ZA OTROKE. HOTEL JE TUDI ZELO ČIST. SPLAČA SI OGLEDAT NAJVEČJO PLAŽO NA OTOKU KI SE IMENUJE VATERA IN JE DOLGA 7 KM, POTEM SMO BILI V SIGRIJU- MALO OBMORSKO MESTECE S TRDNJAVO IN KAJ ME JE NAJBOLJ NAVDUŠILO-SCALA ERESU(UPAM DA SEM PRAV NAPISALA) PLAŽA SANJSKA, MESTE ČUDOVITO. DRUGAČE SMO SE PA KPALI V PETRI PA NA PLAŽI EFTALOU, KI JE BILA PRIBLIŽNO 1KM OD HOTELA. TAM SO TUSI NARAVNE TERME, VENDAR NAME NISO NAREDILE VTISA. DRUGAČE PA JE NA OTOKU OGROMNO ZALIVČKOV, TAKO DA IMAŠ PLAŽO LAHKO SAM ZASE. NO UPAM DA SEM NAPISALA VEČ ALI MANJ VSE. AJA ŠE TO- MESTO MOLYVOS JE TUDI ČUDOVITO, SPLOH PA TRDNJAVA , NAJ POVEM ŠE TO, DA JE ODPRTA SAMO DO 17. TISTI TEDEN KO SMO BILI
DOL SMO IMELI 3 DNI 42STOPINJ IN TO KONEC AVGUSTA
Živjo, april,
v enem starejšem postu od Lesbosa sem zasledila, da je vožnje od letališča do Molyvosa 3 ure. Ti pa praviš da je 1 uro in pol. Torej, je res le 1,5 ure? Takrat bo naš dojenček star 14 mesecev in se nam ta podatek zdi zelo pomemben.
Kako pa je s cenami po otoku? Primerljivo z našimi?
Pa še kakšno mnenje o Hotelu Sunrise bi bilo dobrodošlo, če je bil že kdo tam!!
Ja, od letališča do Molivosa je res približno uro in pol vožnje, hotel Sunrise pa je super.
Mi smo bili z dve leti starim otrokom in smo zelo uživali. Sobe so lepe, prostorne, le od
glavne stavbe pa do sob so povsod stopnice, tako da vam priporočam lahek voziček.
Zelo nam je bil všeč tudi bazen, sam hotel pa je malo oddaljen od plaže in od centra Molivosa
(ki je zelo lepo mesto), vendar do mesta večkrat dnevno vozi brezplačen hotelski minibus, ki smo ga mi kar koristili, saj pot do mesta ni najbolj prijetna. Mi smo imeli nočitev z zajtrkom, zajtrki so
bili v redu (vodički sta rekli, da najboljši v Intelektini ponudbi hotelov), večerjali pa smo v gostilnicah v Molivosu in smo bili zelo zadovoljni.
živjo
ja res je 1uro in pol. je pa res cesta katastrofa vsaj zame je bila. mi smo bili v hotelu eftaliou, ki pa je bilizu sun risa. načeloma imamo raje manjše hotele.
kar se tiče cen niso prav nizke- npr. pizza margerita je 7eur, kepica sladoleda od 1,20eur dalje,
kapučin po 2eur- naj dodam da kapučin je slab mi Primorci smo vajeni čisto druge kave, bolj poceni je pa jest v tavernicah imajo dobro hrano pa ne pozabit na ribje taverne. teh je v Molyvosu na stotine
mi smo uzeli rent a car(BEST) za 3 dni smo plačali 40eur.avto pripeljejo kar pred hotel.
Forum je zaprt za komentiranje.