Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice grčija – lefkas

grčija – lefkas

Zanima me, če je že kdo bil na tem otoku in prosila ga bi za mnenje. Mi Gremo 23.7. 2007 tja z otrokom (1,5 let) app Aggelos. Ali jih mogoče kdo pozna. Vesela bom za vsako informacijo.
Hvala.

S fantom sva bla na začetku julija na otoku Lefkas. Nad Otokom sva bila zelo navdušena. Vzhodna stran, kjer sva živela so plaže bolj tko tko. Zahodna in južna stran otoka pa imata prekrasne plaže s turkizno plavim morjem (če hočeš mi pošlji svoj e-mail in ti pošljem nekaj slikic). Živela sva v kraju Nidri in sva bila nad njim zelo navdušena-barčki, trgovinice, restavracije,izposojevalnice skutarjev, avtomobilov,… Nastanjena sva bila v apartamjih cosmos in jih vsem priporočava-sodobno opremljeni, odlična lokacija,…

Apartmajev Aggelos se ne spomnim. V katerem kraju pa so?

Lp

Prav tako so v kraju Nidri. Če mi želiš polslati slike vašega dopusta je moj e-mail: andrejka44@volja.net.
Hvala in lp.

jaz sem tudi že bila na Lekfkasu in se pridružujemo predhodnicama:) – krasno je, prijazni Grki, miren otok, ne tako oblegan. Otoček ima najlepše plaže, npr. slavno Porto Katsiki, če boš šla pa z motorjem okrog, boš našla plaže s senčniki in par ljudi, čisto na samem v glavnem, čudovite turkizne plaže, peščena plaža – rajsko!
Lepe počitnice

A se lahko na teh samotnih plažah kopaš čist nag brez kopalk. Ali Grki kaj preganjajo nagce?

KO SEM BIL V GRCIJI PRED PAR DNEVI,SO NAS OPOZORILI,DA GRKI NUDIZEM NE ODOBRAVAJO.TOLERIRAJO LE ZGORAJ BREZ.ZATO NE PREIZKUSAJ GRSKE POTRPEZLJIVOSTI!

Jaz sem bila na več grških otokih in vedno hodila na samotne plaže. Tam se vedno najde kak nudist, so pač samotne, toliko samotne, da te kdo vseeno lahko vidi.

Pozdravljene. Odpiram staro temo. Lefkas-tudi moja dopustniska destinacija. Je bila katera v zacetku septembra tam? Kaksna je hrana na otoku? Katere plaze so najlepse? Hvala za informacije 🙂

plaža kalamitsi, rajsko in znana Porto katsiki – mal več gužve, a nastanejo lepe fotke tam 🙂

so grški otoki, kjer se da sončit nag; npr. na kefaloniji sta taki plaža skala – na koncu/začetku plaže, tam kjer so res ogromne skale je meja; na antisamos plaži so pa taki skriti zalivčki med borovci in tam so bili tudi skoraj vsi slečeni

kaksne so kaj cene na Lefkasu?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close