Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Grčija-cepljenje

Grčija-cepljenje

Ali ste se vi pred odhodom v Grčijo cepili proti hepatitisu A? Ali ste imeli kakšne težave, če se niste?
Lep poletni dan vsem!

sem bila že dvakrat v grčiji, pa se nikoli nisem cepila, pa tudi problemov nisem imela. samo to še ne pomeni, da jih kdo drug ne bi imel.

nikoli, pa sestra je vodička pa vsako leto gre večkrat v Grčijo pa nikoli

Tudi jaz sem bila v Grčiji brez kakega dodatnega cepljenja. In tudi še nisem slišala, da bi se kdo cepil.
LP
R.

Tudi jaz mislim,da to ni potrebno. Je pa tako, da hepatitisA ahko stakneš iz hrane (se ne prenaša s spolnimi odnosi oz. krvjo, kot hepat. C in D), tko da je verjetno odvisno v kako higijenično okolje greš-mislim, da v splošnem Grčija nima slabih razmer!

Nikoli. V Grčiji sem bila že večkrat in to ne v hotelskih naseljih, ker gremo vedno s motorji in se motamo po kempih in vasicah in res moram potrkat in jih pohvalit, da je bilo vedno vse ok.

To se tudi jaz sprašujem… Namreč pred nekaj dnevi sem dobila na dom pošto za absolventa (Kreta), kjre hje bilo priloženo, da je dobro, da se cepimo proti hepatitusu A (prenaša se z okuženo vodo in hrano ter umazanimi rokami) ter B (nezaščiteni spolni odnosi, okužena kri, ostri predmeti). Približno en mesec prej naj bi se in sicer na Inštitutu za varovanje zdravja RS ali pa na devetih zavodih za zdr. varstvo po Sloveniji – CE, KR, KP, LJ, MB, MS, GO, NM, Ravne na Koroškem.

Demie kdaj pa gres na absolventa? Bom vprasala kolege ce so oni dobili kaj podobnega domov.

Grem v sredini septembra – 14. pa do 25. se mi zdi. Skratka prvi termin. Pa upam, da bo lepš vreme kot pa tu:-)

Ja takrat grem najbrz tud jaz..samo se ne wem zagotovo. Vreme bo zihr boljse 😉 a to gres ladja-ladja al kako?

Ja, ladja-ladja. O, ti greš tud? Pol bova pa skup:-) Letalo meni ni ravno preveč všeč, saj, če je že treba, tud ok;-), tako, da sem vzela raje ladjo.

Uh jaz bi pa rajs za nazaj letalo.-..po moje bomo umrli na ladji za nazaj 😉

Ja, bivši absolventi so resda umirali nazaj na ladji. Seveda že vse utrujeno, nenaspano, pijano:-) Ampak upajmo, da bomo mi preživeli – sploh, če bomo zadnji dan normalno preživeli v Grčiji, pol bomo še lahko uživali na ladji tud nazaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close