Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grčija ali Kanarci junija

Grčija ali Kanarci junija

Zdravo,

že večkrat sva bila julija in avgusta v Grčiji (Rodos, Kreta, Krf, Santorini, Kafelonija) in vedno je bilo fajn. Sedaj pa se prvič odpravljava tja v juniju in to z dveletno hčerkico pa naju zanima, če se da v morju že kopat, kje je zavetrje in na kateri otok ali družinski hotel nama priporočate iti? Mal sva razmišlala o Kosu ali Karpatosu.

Ali je kdo opazil, če imajo za otroke tudi avtosedežke, če si izposodiš rent-a car?

Ali je bolje iti kar na Kanarce? Je bolj topla voda, manj vetra?

Prosim delite z nama vaše izkušnje,
lepo bodite,
Tanja

Midva sva bila junija na Lefkasu in Karpatosu in povsod je bila ful topla voda 😉

mi smo bili lani junija na Kosu. otrok bil star 2 leti in 8 mesecev. morje je bilo kar hladno, ampak je pa res da je tisti teden na Kosu orng pihalo, še na recepciji hotela so nam rekli da ponavadi ne piha tak fejst, smo pa bili v enem izmed hotelov v Kardameni, kjer naj ne bi pihalo. ponavadi je veter na severni strani otroka, ampak ko smo rentali avto (povsod rentajo avtosedeže; če boste šli na Kos me kontakiraj, ti posredujem kontakt najbolj poceni rentacara :)) in se vozili tam je bilo brezvetrje. jaz sem preveč premražena in sem se samo enkrat kopala, moj se je delal pogumnega, otrok pa je bil v vodi bolj po sili razmer 🙂 aja, bili smo v hotelu Mitsis Family Village, kjer je bilo prav luštno. res je da je hotel kar na vzpetini, ampak nas to ni motilo. hotel je all inclusive, kar je sicer fajn za otroke, ampak če rentaš avto niti ne, ker potem si pa celi čas misliš da imaš pri hotelu vse zastonj 😛 imajo fina igrala za tamale, miniklub, mini disko ob večerih, hrana super, koktejli tudi,… poleg je hotel Mitsis Norida Beach, ki pa ni na vzpetini, je pa malenkost dražji.

junija 2011 sva bila na Lefkasu, tam je bila voda precej bolj topla, napram Kosu. smo pa bili predlani avgusta na Zakintosu, kjer je bila voda dobesedno topla, najinega še ne dveletnika niti iz vode nisva dobila, mene pa tudi ne 🙂 tudi tu smo rentali avto, za otroški sedež prav tako ni bilo problema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close