Najdi forum

graphic options?

Lep pozdrav!

Povezala sem moj računalnik in projektor, pa slike ni bilo projektirane. Sem hotla it na graphic options pa jih nisem najdla. Potem sem projektor povezala z drugim račinalnikom je pa delalo. Sem kliknala z desno tipko na miški, graphic options, output to … in je pol delal. Zakaj pr men ni blo tega? Kje najdem graphic options? Če sem kliknala z desnim gumbom na miški jih ni pokazal.

Hvala za odgovor in lep dan

Imam grafično kartico…operacijski sistem…..???

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Zelo pomaga če bi povedala kakšen tip računalnika poskušaš povezati z projektorjem.
Predvidevam da gre za prenosnik. Pri večini prenosnikov je to kar kombinacija funkcijskih tipk, kar pa je spet odvisno od vrste in modela prenosnika.
Nekateri tipi prenosnikov imajo dodan tudi kakšen program ki olajša priklapljanje projektorjev.

Graphic options – V lastnostih zaslona pod nastavitvami se skriva včasih katera od opcij za vklop slike na izhodu za dodatni monitor. Vendar je tudi tukaj nastavljanje lastosti specifična za posamezeno grafično kartico.

ja imam hp 6820s, prenosni. Prejšnji teden je povezava s projektorjem delala tud na mojem računalniku, včeraj pa ne. Pa ne vem, zakaj ne.Je možn da sem kaj izklopla?
Hvala še enkrat.

Pritisni tipko Fn in tipko, kjer je narisan zunanji monitor,
nahaja se nekje pod številkami ali je to 6 ali 7 – malce poglej..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close