Splash › Forum › Recepti.Over.Net › Prehrana in kulinarika › Grapa Grapa anonimni uporabnik 07.04.2003 ob 05:34 zadnji odgovor 09.04.2003 ob 10:18 Kako se naredi grapo? Žganje sadje voda? Razmerje? LP Prijavi anonimni uporabnik 07.04.2003 ob 06:09 zadnji odgovor 09.04.2003 ob 10:18 Rok, grapa je italijansko ime za žganje iz grozdnih tropin in ni to kaka mešanica, ki se jo lahko naredi. Mogoče si pa mislil kaj drugega? LP, Meri Prijavi anonimni uporabnik 07.04.2003 ob 06:48 zadnji odgovor 09.04.2003 ob 10:18 ja mislil sem tisto kar prodajajo primorci ob cesti žganje + sadje. Prijavi anonimni uporabnik 07.04.2003 ob 09:37 zadnji odgovor 09.04.2003 ob 10:18 Po moje isto kakor borovničevec. Sadje v sladkor, na sonce, da spusti čimveč soka, pol pa žganje čez. Prijavi anonimni uporabnik 09.04.2003 ob 10:18 zadnji odgovor 09.04.2003 ob 10:18 Da grapa je res žganje, vanjo (v grapo) pa lahko namočiš vse kot v žganje. Prijavi Forum je zaprt za komentiranje.