Grand Hotel Orebič
Letos se nameravamo odpravit v ta hotel na počitnice in me zanima ali je že kdo bil tam in kakšne so izkušnje z njim. Ali mi lahko priporočate še kak drug all inclusive hotel s 4-mi zvezdicami? Lani smo bili v Waterman Svpetrvs resort v Supetru na Braču in je blo super, samo bi rad probal še kakšno drugo lokacijo. Imamo 3 letno hčerkico. Hvala za odgovore. LP!
tega hotela ne poznam.
Ti pa lahko priporočam kateri drug dober hotel, samo da je polpenzion ali polni penzion ni pa all inclusive.
Seveda odvisno kaj pričakuješ od hotela in lokacije. Mi vedno zberemo boljše hotele, rajši dam več, samo da je tisti teden dopusta super. Radi imamo pač novejše oziroma obnovljene hotele, lepe sobe z udobno posteljo, čistoča, dobra hrana, dobra lokacija, da se kaj dogaja…
ja take dobre destinacije in fini hoteli so:
Novigrad hotel Maestral (Istra)
Vodice hotel Olympia
Biograd hotel Ilirija
Tučepi hotel Alga
Makarska hotel Park- tega rezerviramo kar direkt, ker smo bili že večkrat dobimo dober popust. Ga trži samo Sonček preko Avstrijske Tere in je dosti dražji kot pa če rezerviraš direkt.
Če izbereš katerega od teh hotelov ti ne bo žal.
Moje osebno mnenje o tem hotelu, na podlagi letošnje izkušnje je naslednje. Sobe so dobre, kljub temu da sva s punco imela rezervirano “best price” sobo, ki naj bi bila “najslabša”. Mogoče edino malo moti kad namesto tuša, vendar to je od posameznika do posameznika različno. Kar se tiče hotela nasploh, opreme, čistoče, itd…tudi dobro. Osebje, vsaj na recepciji in v restavraciji zelo prijazno.
Ko pa pridemo do storitve same, pa se začne “akcija”. Hrana, po okusu morda ni slaba, tudi ponudba na prvi pogled zelo raznolika, vendar pa je kvaliteta na psu. Najbolj poceni variante, seveda vse v želji po čimvečjem dobičku. Juhe umetne, sokovi umetni, vino umetno, pivo OK. Solate lepe na pogled, nekatere tudi okusne. Glavne jedi, vsak dan iste, praviloma brez pravega okusa, čeprav se najdejo izjeme. Naprimer višek kulinarike pri krompirjevih jedeh se je končal pri kuhanem in rahlo pretlačnem krompirju. Testenine neokusne, ribe ala oslič in skuša, kaj drugega bolj izjema kot pravilo. Kar nekaj predpripravljene zamrznjene hrane…skratka, za tako ceno kot sem jo plačal bi pričakoval več.
Stvar se nadaljuje na plaži. Ležalniki za doplačilo, na plaži zaklenjeni z verigo, osebja pa nikjer. Čakala več kot pol ure da se je nekdo “pricingal”, nama odmeril dva ležalnika in seveda zaračunal. naslednje dni ga sploh nisva čakala in sva pač počivala na brisačah in pesku. Sama plaža lepa, voda čista, čeprav zmoti oduren smrad, ki ga vsake pol ure prinese na plažo. Seveda kanalizacija, ampak je bilo na trenutke res moteče. Cene pijač v hotelskem baru na plaži astronomske. Pivo ni bilo tako drago niti na Trogirski ali Splitski rivi. Natakarji pa zgodba zase. Popolnoma zmedeni, na trenutke nezainteresirani, da ne rečem leni. Rešitev je sicer Bar Bačva, nekaj deset metrov ob obali naprej. Zadnji dan, ob obilici dela natakarjev ( zasedene 4 mize od skupno cca 20 ), nisva bila niti postrežena, zato sva spet po skoraj pol ure odšla žejna v sobo. Poleg vsega naštetga sva imela smolo še s požarom v bližini Orebića, tako da nismo imeli elektrike skoraj cel dopust ( ampak na to ne moreš vplivat in sva to sprejela kot dejstvo ).
Uglavnem, v ta hotel osebno več ne grem. Niti ga nebi nikomur priporočal, je pa na vsakemu posamezniku da se odloči in vseeno poizkusi srečo.
Forum je zaprt za komentiranje.