Grad Pišece – je kdo že bil
Pozdravljeni, Slovenija je bila nekoč prepredena z gradovi in dvori, pa tudi s stolpi, velika velina teh je danes v ruševinah ali pa v slabem stanju. Kljub temu pa imamo v Sloveniji nekaj manj znanih, pa vendarle kar lepo ohranjenih gradov, zlasti v ‘štajerskem’ delu Slovenije, no pa tudi drugod. Recimo Borl, Cmurek in pa – grad Pišece.
V oči mi je padel že pred leti, nisem pa se še spravil na ogled. Zasledil sem sicer podatek, da ni odprt za javnost, zanima pa me, je kdo že bil na gradu ali pa je okoličan in ve kaj več povedati o tej zanimivi stavbi?
Ha ha ha ha, vrhunska fora tole z ogledom gradu
[/quote]
Ja, moj prijatelj je res dober vodič, celo knjige o gradovih piše. Ti moteno capljasto si pa očitno zaspalo, da se nisi v celoti prisesalo name, si veliko zamudilo, saj je to ja tvoje živlljenje. Lahko pa povem, da poznam potomce barona Muscona, pa ni bil to edini njegov grad, ki živijo ravno v Pišecah. Od pišečkega gradu, kot so že napisali drugi,si več kot zunanjosti ne moreš ogledat, še to je nezaželjeno preveč blizu, pred leti so v njem bili namreč stanovalci, če so še ne vem.
Veš, če bi že pičkulet imel kaj pameti, pa je nima tako kot ti ne, (samo lepi s spleta, zanje pa nula), ne bi falil lokacije v razdalji za skoraj pol Slovenije. Geografja in splošna razgledanost vam je povsem tuja, le potrjujete kaka čredna teleta ste, da takoj sledite vsakemu bedaku, bolj je neumno, olj se zalepite, naučili se nikoli ne boste nič, ni variante, da bi se.😁
Veš, če bi že pičkulet imel kaj pameti, pa je nima tako kot ti ne, (samo lepi s spleta, zanje pa nula), ne bi falil lokacije v razdalji za skoraj pol Slovenije. Geografja in splošna razgledanost vam je povsem tuja, le potrjujete kaka čredna teleta ste, da takoj sledite vsakemu bedaku, bolj je neumno, olj se zalepite, naučili se nikoli ne boste nič, ni variante, da bi se.😁
[/quote]
Presenetljivo dobro poznaš grad Pišece in lastnike? za nekoga, ki baje živi povsem drugje. Lahko bi nas povabil na en mon piknik, saj smo prijazni in vemo, da je forum nekaj drugega kot pravo življenje.
Presenetljivo dobro poznaš grad Pišece in lastnike? za nekoga, ki baje živi povsem drugje. Lahko bi nas povabil na en mon piknik, saj smo prijazni in vemo, da je forum nekaj drugega kot pravo življenje.
[/quote]
Zato ker sem splošno razgledan, saj ne le pišečkega. To bi lahko vedelo, če si me bralo do sedaj na monu. Tudi če ste trosili tu neko ime in če bi bil dejansko jaz, me ti zaradi tega ne bi nič bolj dohajalo, veš?😁
Zato ker sem splošno razgledan, saj ne le pišečkega. To bi lahko vedelo, če si me bralo do sedaj na monu. Tudi če ste trosili tu neko ime in če bi bil dejansko jaz, me ti zaradi tega ne bi nič bolj dohajalo, veš?😁
[/quote]
Če bi bil ti res razgledan bi z lahkoto povedal, da si zelu blizu omenjeni destinaciji in nikar se ne izmotavaj kdo si in kdo nisi, ker ti si to, kar skušaš zatajiti.
Cankar je zatajil lastno mati, ti pa samega sebe, pa jebentiš taki život Miladine.
Forum je zaprt za komentiranje.