Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Grad Pišece – je kdo že bil

Grad Pišece – je kdo že bil

Pozdravljeni, Slovenija je bila nekoč prepredena z gradovi in dvori, pa tudi s stolpi, velika velina teh je danes v ruševinah ali pa v slabem stanju. Kljub temu pa imamo v Sloveniji nekaj manj znanih, pa vendarle kar lepo ohranjenih gradov, zlasti v ‘štajerskem’ delu Slovenije, no pa tudi drugod. Recimo Borl, Cmurek in pa – grad Pišece.

V oči mi je padel že pred leti, nisem pa se še spravil na ogled. Zasledil sem sicer podatek, da ni odprt za javnost, zanima pa me, je kdo že bil na gradu ali pa je okoličan in ve kaj več povedati o tej zanimivi stavbi?

Ko v Zanzibarju že sonce zahaja, pri nas je še noč. Palme, banane in kokos - otok cvetoč.

A misliš, da lahko najameš viharnopolarnega za vodiča? :-))))

Nisem še bila. Gradu tudi drugače ne poznam. Bom pa poguglala ali pogledala v knjigo Gradovi na Slovenskem.

Poznam pa pišeško marelico. Njami.

[/quote]

Hahaha, dobra.

lahko bi naredili en tak mini MON izlet? 🙂

[/quote]
Hahaha

[/quote]

Vzamemo pukše in pištolje s sabo ali ne?

(vprašanje izhaja iz teme o nošenju oz. dovoljenjih za nošenje orožja v Sloveniji).

Sem že bil, lepa graščina, večinoma obnovljena. Notri je tudi opremljen, vsaj pred leti je bil, če se prav spomnim so imeli namen odpreti hostel, pa se je nekaj zakompliciralo.
Ne vem pa, če je možen ogled sedaj, mi smo takrat šli noter malo “po vezah”.

Mi smo bili par let nazaj. Zelo lep grad, obnovljen. Nekdo je že napisal, da so imeli namen odpreti hostel in tudi urejali sobe za to. Postelje so že bile po sobah. Kako je sedaj s tem, ne vem. Smo imeli organiziran obisk, večja skupina, napovedani. Tudi okolica je zelo lepa.

[/quote]

Naš sosed je super vodič.

Vzamemo pukše in pištolje s sabo ali ne?

(vprašanje izhaja iz teme o nošenju oz. dovoljenjih za nošenje orožja v Sloveniji).
[/quote]

daj link

Naš sosed je super vodič.
[/quote]

Ha ha ha ha, vrhunska fora tole z ogledom gradu

Ha ha ha ha, vrhunska fora tole z ogledom gradu
[/quote]
Ja, moj prijatelj je res dober vodič, celo knjige o gradovih piše. Ti moteno capljasto si pa očitno zaspalo, da se nisi v celoti prisesalo name, si veliko zamudilo, saj je to ja tvoje živlljenje. Lahko pa povem, da poznam potomce barona Muscona, pa ni bil to edini njegov grad, ki živijo ravno v Pišecah. Od pišečkega gradu, kot so že napisali drugi,si več kot zunanjosti ne moreš ogledat, še to je nezaželjeno preveč blizu, pred leti so v njem bili namreč stanovalci, če so še ne vem.

daj link
[/quote]

Lenoba.

Vaš link
In kaj ti bo zdaj to?

A zdej ga boste vsak dan tkole perfidno fukal? Se že veselim nadaljevanja, ho, ho ho.
Ej, Pikuelt, tale tvoja današnja je genialna.

Budale tako dnevno delate iz sebe, nič nobvega, registrirano ali multinično, čoknjeno eno in drugo, ti seveda nisi izjema, ki ti je to vse kar imaš v življenju, da delaš prismodo iz sebe v virtuali.😁 Si luštkano kot sto mater takole butasto.😁😁😁

Veš, če bi že pičkulet imel kaj pameti, pa je nima tako kot ti ne, (samo lepi s spleta, zanje pa nula), ne bi falil lokacije v razdalji za skoraj pol Slovenije. Geografja in splošna razgledanost vam je povsem tuja, le potrjujete kaka čredna teleta ste, da takoj sledite vsakemu bedaku, bolj je neumno, olj se zalepite, naučili se nikoli ne boste nič, ni variante, da bi se.😁

Veš, če bi že pičkulet imel kaj pameti, pa je nima tako kot ti ne, (samo lepi s spleta, zanje pa nula), ne bi falil lokacije v razdalji za skoraj pol Slovenije. Geografja in splošna razgledanost vam je povsem tuja, le potrjujete kaka čredna teleta ste, da takoj sledite vsakemu bedaku, bolj je neumno, olj se zalepite, naučili se nikoli ne boste nič, ni variante, da bi se.😁
[/quote]

Presenetljivo dobro poznaš grad Pišece in lastnike? za nekoga, ki baje živi povsem drugje. Lahko bi nas povabil na en mon piknik, saj smo prijazni in vemo, da je forum nekaj drugega kot pravo življenje.

Presenetljivo dobro poznaš grad Pišece in lastnike? za nekoga, ki baje živi povsem drugje. Lahko bi nas povabil na en mon piknik, saj smo prijazni in vemo, da je forum nekaj drugega kot pravo življenje.
[/quote]
Zato ker sem splošno razgledan, saj ne le pišečkega. To bi lahko vedelo, če si me bralo do sedaj na monu. Tudi če ste trosili tu neko ime in če bi bil dejansko jaz, me ti zaradi tega ne bi nič bolj dohajalo, veš?😁

Zato ker sem splošno razgledan, saj ne le pišečkega. To bi lahko vedelo, če si me bralo do sedaj na monu. Tudi če ste trosili tu neko ime in če bi bil dejansko jaz, me ti zaradi tega ne bi nič bolj dohajalo, veš?😁
[/quote]

Če bi bil ti res razgledan bi z lahkoto povedal, da si zelu blizu omenjeni destinaciji in nikar se ne izmotavaj kdo si in kdo nisi, ker ti si to, kar skušaš zatajiti.
Cankar je zatajil lastno mati, ti pa samega sebe, pa jebentiš taki život Miladine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close