gps in adria route
Lepo pozdravljeni!
Upam, da mi kdo lahko pomaga! Lani sem kupila nuvi350, kjer je že prednaložena karta Z Evrope, nato smo dokupili adria route (verzija 1.51). Zdaj sem želela nadgraditi v zadnjo verzijo (naj bi bila zastonj). Ko sem potegnila iz hrvaške strani AR (pod rubriko nadgradnja) se je na računalnik inštaliralo vse. Vnesla sem 25 mestno kodo, ki sem jo dobila na internetu lani, za originalno AR. Na garmin je nato preneslo mape, vendar ko se je zagnal, je napisalo, da ne more odkleniti map.
Potem sem poskusila nazaj namestiti staro verzijo iz originalnega cd-ja, vendar ni šlo prenesti kart na garmin, dokler nisem nadgradila mapsource v novejšo verzijo. Potem so se karte prenesle (tista starejša verzija), vendar jih še vedno ne more odkleniti. Pa zakaj ne,če je koda vezana na ID naprave in bi moralo delovati?
Pisala sem že na podpora@garmi.si in tudi na e-mail za servis, za info… pa mi vse maile zavrača(failure delivery)??? Zakaj?
LP od ene, ki bo kmalu vrgla puško v koruzo…:(
pravilen mail je podpora@garmin.si
Ja, update vsebuje kar celo novo verzijo,vendar bi moralo delovati (to verzijo sem pobrala tam, kjer na strani za nadgradnjo piše, naj poberemo novejšo verzijo in nadgradimo prejšnjo). Problem pa je, da sedaj ne dela niti prejšnja verzija več, inštalirana iz kupljenega cd-ja. Sem poskusila na nvo inštalirati staro verzijo, vendar piše, da ne more odkleniti kart.
Pozdravljeni,
jaz imam popolnoma enako težavo, samo da sem jaz siguren da je 25 mestna koda pravilna ter da sem zadevo pravilno naložil.
Garmin mi vseskozi javlja da ne more odkleniti kart, software je posodobljen na garminu, AR je čist nov, Mapsource tudi, tko da ne vem več kaj je narobe,
če ima še kdo kako idejo,
Hvala ter LP
Forum je zaprt za komentiranje.