Gozd
Če sem jaz lastnik gozda, zakaj mi potem sosedje preprečijo prodajo lesa, baje je bilo zmenjeno v preteklosti da ne smemo prodavati ampak sem pol jaz razmisljal da bi naredil dovoljenje za sečnjo in ali lahko potem prodavam ali ne gre za lesno vrsto hrastov in vrjamem da hočejo tudi sosedje dobiti dobiček ampak nebodo nič dobili ker samo onesnažujejo okolje, pravzaprav nam je en sosed skoraj požgal cel gozd in travnik, drugi pa pelje smetje v naš gozd, seveda smo se pritožili pa še vedno to počne
Anonimno 5030, 12.08.2025 ob 01:11
Daj ne plozaj. Ce je tvoja last, pokličeš gozdarja, da ti odkaže za sečnjo. Podreš in delaš s tem kar hočeš. Razen, če nisi opravilno sposoben in si v oskrbi sosedov?
Ce je njegov gozd, zakaj mu mora gozdar odkazati secnjo? To zveni bolj, kot da drzava hoce narediti ljudi opravilno nesposobne.
posek, 12.08.2025 ob 01:33
Ce je njegov gozd, zakaj mu mora gozdar odkazati secnjo? To zveni bolj, kot da drzava hoce narediti ljudi opravilno nesposobne.
Ti si bedak. Saj je to brezplačno. Gre za to, da je gozdar visoko izobražen in ti zgolj pomaga ohranjat zdrav gozd. Prav tako preprečuje nelegalno sečnjo, da bi ta sosed podrl drevesa na njegovem.
Forum je zaprt za komentiranje.