Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Govor za roj. dan

Govor za roj. dan

Pozdravljeni. A ima kdo sestavljen govor za 40 let za moškega ?

Pozdravljena aya …lepo prosim za pomoč pri sestavi govora za očeta ki bo star 60 let..lp,mihaela

Pozdravljeni dushan…lepo prosim ce bi mi lako vase primere govora poslali na email,če jih ne se imate…mihaela.antonic@hotmail.com

Lep pozdrav rabim govor za 18. rojstni dan mojemo najboljšemu prijatelju naj bo malo ganljiv in tudi smešen 🙂 SAMA SEM OBUPNA PRI PISANJU GOVOROV :OOO

Pozdravljeni. že par dni se sprehajam po forumih in iščem ideje kako se lotit govora za maminih 60 let.. S sestro sva se pogovarjali in prišli do sklepa, da ne sme biti preveč jokast govor, ker so naša mati zelo čustveni.. Bi pa radi, da bi bil tak govor, ki bi povedal koliko nama pomeni.
Zanima me če mogoče kdo ve kje najdet kakšne ideje kako se tega lotit, mogoče že kako napisano besedo….
Že v naprej hvala.

Ker se prubližuje očetov roj, dan bi prosila,č e ima kdorkoli predloge za govore če mi lahko pošlje na nalednji mail: barbara.baklan2@gmail.com

Hvala že vnaprej 🙂

tudi jaz bi rabila pomoč pri pisanju nagovora za 40.let….rabila bi govor, ki ga bo prebrala sestra svoji sestri a v imenu vseh zbranih ki boomo prisotni….:) ne bi radi nevem kaj pogrevali slabega saj nočemo da se cela dvorana joče…tak fanj nekaj pristnih stavkov a mi enostavno ne steče:O
če mi lahko kdo pomaga mi naj piše na teja.knap@gmail.com
to rabim to soboto

hvala že v naprej

Mene pa zanima če mi lahko kdo pomaga pri sestavljanju govora za dedka ki v kratkem praznuje 70. rojstni dan. Lahko je kratko. Nisem preveč nadarjena za pisanje takih reči, zato bi prosila če bi mi lahko kdo pomagal. Hvala že vnaprej!

Mene pa zanima če mi lahko kdo LEPOOO PROSIM pomaga pri sestavljanju govora za mami ki v kratkem praznuje 60. rojstni dan in ob enem se bo tudi poročila . Nisem preveč nadarjena za pisanje takih reči, zato bi prosila če bi mi lahko kdo pomagal. Hvala že vnaprej!

Napiši ji pesmico v rimah, ampak ne žalostno, pač pa tako, ki bo malo humorna in bo polepšala vzdušje!
Seveda na koncu ne pozabi povedati, kako jo imate radi, kako ste ji hvaležni za vso njeno skrb in ljubezen in da ji želite še veliko srečnih let.
Če ji napišeš govor, v katerem napišeš vse, kar je žalostnega doživela, bo začela jokati! Zakaj bi ji grenili življenje? Rajši ji napiši kaj veselega in vzpodbudnega!

Hčerka ima 40 let in bi bil zelo vesel, če bi ji lahko kaj prebral ob tem prazniku. Ima moža in dva otroka fanta in dekle.
Lepa hval za odgovor

Moja babi praznuje 80 let in bi rabila govor za vnuke njene

Odgovor na objavo uporabnika
aya , 26.08.2005 ob 16:38

Začela bi morda s tem, kak veseli ste, da ste se lahko zbrali ob tej čudoviti priložnosti in kako si želite, da bi se dogajale večkrat. pa vendar jo potolažite, da tudi, ko ne morete biti vedno v bližini, ste z njo vedno v mislih, naj se spomni na to, kadar se bo počutila osamljena. Naj se spomni na vse, ki ste zdaj tukaj in ki jo imaate radi in naj ve, da v vaših srcih ni osamljna.

Njenega težkega življenja v smislu opisovanja tega in tega, kar je hudega doživela, ne bi pogrevala.
morda le na način, kako ste ji hvaležni, ker je vztrajala in bila vedno močna ženska, zato je tudi ostalim, ki jim je blizu, mnogokrat olajšala življenje. Vsak rad sliši, da je imel tudi sam vpliv na pozitiven razvoj svojih potomcev, čeprav so šli kdaj po napačni poti. In lepo je slišati, da se zavedate, da vam je ne glede na vse, stala ob strani. In lepo je tudi slišati, da ste ji sami, če bo le možno, prirpavljeni vrniti za vse njen trud. Ne kot povračilo za njena dejanja, samo zato, ker si želite, da je čimsrečnejša.

Pa mora biti samo en govor samo ene osebe?

Morda bi lahko prav vsak od udeležencev pripravil kratko zgodbo, ki jo opisuje kot dobro osebo. Če ne bo manjkal kdo, ki bo v svoje spomine vtkal nekaj smisla za humor, izdal kakšen zabaven dogodek, ob katerem ste se vsi nasmejali, je to lahko lepa popestritev. Da ne bo samo za zjokat.

Dobra ideja se mi zdi tudi, da ji mali otroci na koncu, namesto dragih daril prinesejo vsak po enobelo vrtnico(ali pač malenkost, za katero veste, da jo ima rada), ji povedo kaj simpatičnega, spontanega (no malo vnaprej jim pa le predlagate, kako naj bi se izrazili). Če imate kakšnega korajžnega, najstnika, ki bo znal narediti lep uvod v ta protokol, še toliko bolje.

Ne preveč napiflano, pa vendar na način: draga babi, vedno si med nami, vedno si tam, ko te potrebujemo, ne zavedamo se, kakšno srečo imamo, da te imamo. Kot simbol tega, da smo ti hvaležni za vse, ti podarjamo to rožico, ki v naših srcih ne bo nikoli ovenela, njeni trnji pa naj te v srccu ne špikajo. Ves čas se bomo trudili, da bodo postali iz ostrine, kakršni so, veno bolj zaoblljeni in na koncu ne bodo več špikali, samo še božali.

To sem napisala kar malo na slepo pa še čisto zabluzeno, ker niti ne poznam načina, kako ste si praznovanje zaamislili

Pozdravljene,rabila bi govor za 18letno punco.Lahko kdo pomaga.

lp

Zdravo,  tudi jaz bi rabila pomoć pri pisanju govora Babici za 80. Rojstni dan. Sama sem obupna pri pisanju govora..lepo prosim za pomoć.

hvala ze vnaprej,

lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close