gostovanje v tujini-tušmobil
Prejela sem račun za storitve tušmobil. Bila sem presenečena in res nisem pričakovala posebej velikeka računa. prvič imam na računu zaračunano gostovanje v tujini, pa sem pri tušmobilu že od vsega začetka. Znseke je 36€ za gostovanje v tujini. Klicala sem samo enkrat domov da smo srečno prispeli in poslala sem en sms. Vse ostale storitve niso tako drastične ampak res ne vem, zaka j posebej zaračunano gostovanje v tujini. To mi ne da miru, imam pa paket FREE 40.
Mi lahko kdo kaj več pove kako je s tem, hvala.
Lahko je več vzrokov temu da si imela tako velik račun. Najboljše da greš kar do njih ali pa pokliči njihov klicni center pa ti bodo vse lepo razložili. Če imaš kakšen pameten telefon je po vsej verjetno to problem, ker mogoče kakšnih storitev nisi ob vstopu v tujino izklučila in ti je to povzročilo tak strošek. Ne verjamem, da je tako visok račun nastal kar sam od sebe. Tega si operaterji ne morejo privoščiti.
Glejte, to s pametnimi telefoni… Res da ljudje pozabijo izklopiti podatkovno povezavo, vendar to ne bi smelo imeti nobenega vpliva, saj je po defaultu izključen prenos podatkov v tujini, in v kolikor želiš uporabljati internet, moraš vklopiti to opcijo
Operaterji so preprosto oderuhi, sploh simobil, tuš
Ne vem na katerem dejstvu gradiš tezo, da je Tušmobil med tistimi ki zavaja. Imaš kakšen konkreten razlog? Jaz imam službeno tušmobil številko že več kot 3 leta in do sedaj še nisem imela niti ene pripombe čez račune ki so prihajali na firmo. Tako da je to zavajanje odveč. Za Simobil sicer ne vem, mi je pa veliko kolegov že reklo, da so imeli težave s previsokimi računi in da se velikokrat ni vse ujemalo.
Gostovanje spletnih strani pa lahko uredite tukaj:
Gostovanje strani
ali pa tukaj Gostovanje spletnih strani[/url]
Forum je zaprt za komentiranje.