Gostišče pod TNP
Kako bi bilo hecno in smešno, kaj bi si mislila oseba, da bi jo klicala…sem se spomnila ime in priimek osebe, ki sem jo srečala na poti.
Se spomnete, tistega dne(datum, leto), ko smo se srečali, imela ste oblečeno to pa to(belo majco, črne hlače, palice,…), ob tisti uri, jaz(in mali otrok) smo šli gor, Vi pa ravno dol. Z moje leve in z vaše desne je bilo tisto gostišče/gostilna…gor smo šle kot vi ene 2-3 ure huje v eno smer…
Kaj mi lahko pomagate…vse vem(datum, dan, leto, uro), le kje je to bilo ne vem…
Kaj bi si mislila ženska??? :))
Moram počakam do 1.aprila :)))
Kako bi bilo hecno in smešno, kaj bi si mislila oseba, da bi jo klicala…sem se spomnila ime in priimek osebe, ki sem jo srečala na poti.
Se spomnete, tistega dne(datum, leto), ko smo se srečali, imela ste oblečeno to pa to(belo majco, črne hlače, palice,…), ob tisti uri, jaz(in mali otrok) smo šli gor, Vi pa ravno dol. Z moje leve in z vaše desne je bilo tisto gostišče/gostilna…gor smo šle kot vi ene 2-3 ure hOje v eno smer…
Kaj mi lahko pomagate…vse vem(datum, dan, leto, uro), le kje je to bilo ne vem…
Kaj bi si mislila ženska??? :))
Naj počakam do 1.aprila, za klic? :)))
[/quote]
Pa se tebi sanja kako velik je TNP????
http://www.burger.si/TriglavNationalPark/map_TNP.html
Pa res boš mogla sama najt, če ne napišeš niti iz katere smeri in v katero smer ste se takrat gibali?!
[/quote]
Itak, druge ni :))
Ostale poti okrog tam “Pot Triglavske Bistrice, pa Bohinjski konec,…to vse vem, bila večkrat,…
Ampak to kar “rabim” pa se ne spomnem..
In mi ne da miru..dokler ne bom našla, do takrat pa bo kot “črv”, ki ne da spati… 😉
Dveh oseb več ni – ne morem vprašat, ena je bila premajhna..
Pa sem bila tam vsaj 15x.
In res je bilo kar nekaj časa preživetega tam, včasih precej ur…še posebej ko naju je tam spustil in službeno šel naprej, tako da sem res imela čas…spoznati in uživati tiste konce.
Mah, bo že…
Me pa tako muči, da bi v sekundi šla pogledat… :)))
Še nekaj tednov, pa bo upam najdeno in mir 🙂
No, pa se gremo…..mrzlo, mrzlo, mlačno, toplo….VROČE:-)
Vpiši kraj, ki se ga spomniš v google maps, klikni možnost V BLIŽINI, izberi restavracije in potem glej slikice. Morda pa res najdeš!
Forum je zaprt za komentiranje.