Gostinec zahteva da imajo test tudi cepljeni
Pridem z dopusta in grem v oštarijo na pivo. Me vpraša gostinec kje imam pct. Pokažem da sem cepljen. Pravi, da ni rečeno, da nisem kužen in da on sprejema samo testirane goste.
A ni to protizakonito?
Med vikendom smo povabljeni na krst in je organizator rekel, da moramo imet vsi test – tudi cepljeni – sploh če smo v zadnjem tednu prišli iz morja, drugače naj ne hodimo. Ja kak zaj to? Ni vlada rekla, da se cepljeni ne rabimo več testirat.
No in pol grem se te vseeno testirar in mi reče gospa na testih :” Ja gospod vi pa boste morali palačat test, za vas ni zastojn… ste cepljeni in se več kao ne rabite testirati…”
Te pa še rečite, da smo cepljeni na boljšem…
Se grem testirat in glej ga zlomka pozitiven rezultat.
Si mislim ah kje in grem lepo po opravkih v trgovino k sosedi na enega hitrega in počasi domo gledat če so 80 letna mati in 25 letna noseča snaha že kaj skuhale.
Ponoči me začne dušit in pri srcu špikat. Ko je res že kritično pokličem NZP.
“A cepljeni ste gospod? To pa potem zagotovo ni korona! Najbrž imate kak paničen napad…Vzemite plastično vrečko in globoooookoooo dihajte….ne ne moremo poslat rešilca po vas…..cepljenih ne vozimo v bolnice…ste smešni….kam bi pa prišli, če nam začnete statistiko kvarit….ja če vas pobere bomo pa dali kak xy vzrok – pri vaših letih se komot kaj najde….vi samo lepo vrečko pa nazaj v postlejo…za vsak slučaj se lepo ravno vležite, da ne mo imel mrliški potem preveč dela z vami…”
zgodbico lahko nadaljuješ, 11.08.2021 ob 11:20
Se grem testirat in glej ga zlomka pozitiven rezultat.
Si mislim ah kje in grem lepo po opravkih v trgovino k sosedi na enega hitrega in počasi domo gledat če so 80 letna mati in 25 letna noseča snaha že kaj skuhale.
Ponoči me začne dušit in pri srcu špikat. Ko je res že kritično pokličem NZP.
“A cepljeni ste gospod? To pa potem zagotovo ni korona! Najbrž imate kak paničen napad…Vzemite plastično vrečko in globoooookoooo dihajte….ne ne moremo poslat rešilca po vas…..cepljenih ne vozimo v bolnice…ste smešni….kam bi pa prišli, če nam začnete statistiko kvarit….ja če vas pobere bomo pa dali kak xy vzrok – pri vaših letih se komot kaj najde….vi samo lepo vrečko pa nazaj v postlejo…za vsak slučaj se lepo ravno vležite, da ne mo imel mrliški potem preveč dela z vami…”
Lažeš.
Forum je zaprt za komentiranje.