Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostilna v Novi Gorici

Gostilna v Novi Gorici

Z družino načrtujemo izlet na Primorski konec – Nova Gorica in okolica. Prosim za informacijo, kje v Novi Gorici in okolici bi lahko jedli pico, ali pa kalamare, ali pa kaj na žaru za zmerno ceno.

Žogica v Solkanu, Cool house v Qulandiji.

Najceneje in dobro GURMAN na koncu ulice Gradnikove brigade.

Alexsandro v Rožni dolini, Apetit- pri supernovi, grad Ozeljan.

Zvezda v Solkanu in Magma X v Kromberku

hrast (Kromberk) je tud okej vprašanje pa je cena. pa Grad mislim da je ali Kromberk ali Ajševica. Tam so včasih meli fulll dobre pice.

Drugače maš pa v Ajdovščini tole http://www.hotelgoldclub.eu/

hrana je mammamia, porcije ni da ni. Lahk da je majčkn dražje, samo se pa tud naješ. je pa to nasproti NKBM v C2

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

picerija grad ozeljan, ce gres v goriska brda pa gostilna peternelj, kjer so porcije ogromne za neko zmerno ceno.

Nova Gorica
METULJ
Izbira velika, cenovno dostopno in seveda okusno mnjami.

Daleč najboljše pice tu okoli delajo v piceriji VINAZZA v Desklah!
To je cca 10 min vožnje iz Nove Gorice proti Tolminu.

Jaz sem se enkrat ustavila tam po priporočilu kolega, in boljše pice še nisem jedla. Vsak, ki obožuje pizze naj gre enkrat probat pizoo Vinazza.

Res dobre imajo v Desklah.

Od zgoraj naštetih samo Grad Ozeljan, vinazza niha, če nisi ravno na poti se 20 km ne izplača, žogica so se zelo poslabšali ( moja zadnja dva obiska veliko razočaranje ), zvezda solkan kar dobra pica, cool house majhna izbira in preveč italijanov ter naduto osebje (razen tistega črnega fanta, tisti je res fajn) magmax ni vredno omembe, grad kromberk mislim, da nima pic in višje cene, pri hrastu nimajo pic imajo pa kalamare, gostilno peternel v brdih bi morale inšpekcije zapreti ( če bi vedeli grozljivke iz te kuhinje…), gurman v ng dobra hrana a ni pic, dobro in pice ima gostilnica pri mikiju solkan, dobre pice začudoma tudi v rest.hotela sabotin.
Je pa odvisno kdaj nameravate iti, kdaj je kaj odprto.

Odgovor na objavo uporabnika
gorenyka, 30.10.2017 ob 18:20

Jaz sem se enkrat ustavila tam po priporočilu kolega, in boljše pice še nisem jedla. Vsak, ki obožuje pizze naj gre enkrat probat pizoo Vinazza.

Katastrofa. Ni vredno vožnje in denarja do tja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close