Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Gostilna Sokol

Gostilna Sokol

Danes sem odšla brez kosila iz zelo ugledne gostilnice Sokol, ki slovi po dobri hrani in postrežbi in udobnem ambientu.
Cca 20 minut sva s sodelovko čakali, da bova postreženi, pa do tega na žalost ni prišlo, natakarji so se sprehajali mimo naju kot da naju ni in na koncu sva obupali in odšli brez kosila in z zelo slabim okusom po”dobri gosilnici”. Aja pa v gostilnici ni bilo gužve. Tolk o tem.

Sta vsaj rekli natakarju, da potrebujeta mizo za dva? Ali pa da bi se kar vsedli? Ali pa sta se vsedli in vaju ni noben šmirglal? Moj fant namreč dela tam, pa se to ne dogaja ravno pogosto, zato sprašujem.

Ja ura je bla 11.45 ko sva prišli, šli sva tudi v zgornje prostor in so nama povedali, da je ta del še zaprt, zato sva potem odšli v spodnje prostore in se usedli za mizo, medtem so mimi naju hodili natakariji in tudi z učom niso trznili, ko je ena od naju poklicala natakarja.

Da ni tvoj fant v ozadju kaj počel z natakarico.

Te moram razočarat, ker je bil tisti dan frej, pa tudi če je prejšnje dni kaj počel…jaz tega ne morem vedet a ne?
Zate george pa, ali zamenjaj gostilno, ali pa preprosto povej šefu kaj se vama je s prijateljico pripetilo. Priznam pa da se mi tam kakšni kelnarji zdijo čist mimo.

V Sokolu so večinoma prijazni, ampač čakaš pa vedno kot butelj. Čeprav vse iz mikrovalovke potegnejo.

Midva z možem sva se nekje drugje šla zahvalit za postrežbo in odšla. So morali čez otroški voziček skoraj plezat, da so prišli mimo nas, pa nas vseeno niso “videli”.

Enako se mi je zgodilo v neki drugi ugledni restavraciji v Lj. S prijateljico sva bili skoraj sami v restavraciji, a noben natakar ni pristopil k nama, da bi naročili. Čeprav sva večkrat namignili natakarju, da naj pride že končno k mizi, je vsakič pokimal in to je bil tudi vse. Po cca 20 min sva vstali, se zahvalili in odšli. Natakar je šel za nama preden sva šli čez vrata in rekel, da bodo poskrbeli, da bo vse ok od sedaj naprej. Sva se mu samo nasmehnili in odšli.

Meni se je isto zgodilo enkrat v Sokolu….neprijazni natakarji za popizdit in polni sami sebe…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close