Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika GOSTILNA MED LOGATCEM IN POSTOJNO

GOSTILNA MED LOGATCEM IN POSTOJNO

Pozdravljeni!

V nedeljo, 8. februarja (praznik) nekaj praznujemo in nameravamo imeti kosilo v restavraciji oz. gostilni za 12 oseb nekje med Logatcem in Postojno (Planina…). Ker na tistem koncu gostiln oz. restavracij ne poznamo, vas prosim za vaše izkušnje, kje ste bili zadovoljni, zakaj… Mi lahko kakšno priporočate?

Že vnaprej za vse odgovore najlepša hvala in lep dan!

Nataša

V Planini se mi zdi ni nobene gostilne s hrano, Ravbarja tik pred Postojno so zaprli, mogoče v Grčarevcu, tam je ena fajn turistična kmetija, Žigon.

Hvala za odg. Prav v Grčarevcu smo najprej mislili n to turistično kmetijo Žigon, pa imajo do marca zaprto :-(( Če se še kaj spomnite bom zelo vesela.
LP

Gostilna Turk v Hoteršici. Malo s poti, ampak vseeno. Sicer pa v samem Logatcu ali POstojni (Čuk, Minutka, Jamski dvorec, Pivnica Epic,…).

kaj pa Ribiska koca? Kot se spomnim je tam kar solidna hrana.
http://www.sloveniaholidays.com/gostilna-ribiska-koca

Tudi meni se zdi, da ni druge variante kot Postojna ali Logatec ali pa nekje izven te relacije. A je v Grčarevcu še kakšna druga gostilna?

Od srca ti odsvetujem v Zapolju.

Sicer pa imaš, ko prideš po stari cesti v središče Logatca, na desni strani gostilna Pr žlaht, ali v križišču zaviješ levo in mimo Tuša, nato zaviješ takoj levo imaš na desni gostilno Baron. Lastnica ful dobro obvlada štajersko hrano in seveda tudi ostalo, ni drago.

R

Svetujem Minutko v Postojni…

Za “Kaj pa tale” – Ribiško kočo so zaprli že nekaj časa nazaj

Od vseh slabih možnosti (Pr žlaht pogrevajo v mikrovalovki in radi pozabljajo, kaj si naročil) je meni še najboljša gostilna Stara pošta na Hrušici. Je pa malo izven tvoje relacije.

Sem preverila pri domačinki – na tej relaciji trenutno ni gostilne s hrano, torej upoštevaj mnenja o gostilnah v Postojni in Logatcu ali izven te relacije.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close