Gospod Janez Janša ni nič kriv
Ta dedek že cel lajf visi na državnih zizah in v življenju ni prijel za pametno delo. Samo škodo nam dela, krade pa tolk, da mu morajo še njegova žena, pa brat, pa ženine sestrične non stop pomagat, ker sam ne more sproti toliko odpeljat.
Pa ne rečem, da so druge politične opcije kaj manj lopovske, kje pa. Ampak zato ni Jajo nič manj kriv. To če en krade, da lahko potem še drug, pač že v vrtcu vedo, da ni opravičilo.
hhm, 24.09.2021 ob 19:11
bravo, pa ste le našli ENO napako, ki mu je niste samo poskusili podtakniti.
Kva??? Boli me k… Pac vrgu sm uč ko je govoril… Ko so ga sprasevali o skupinah… ? kuraac ni kriv. Zna on dobro. Je prav pazil kaj govori… Deloval je napeto.
Drugac me boli kuraac za janso. Itak vem kaj pa kako se dela. Res me boli. Edino to je… Ce mama rece sine ne maramo ga-pol ga ne maramo. Ce rece maramo…-maramo. Volimo-volimo… Res.
Janez810, 24.09.2021 ob 19:16
Kva??? Boli me k… Pac vrgu sm uč ko je govoril… Ko so ga sprasevali o skupinah… ? kuraac ni kriv. Zna on dobro. Je prav pazil kaj govori… Deloval je napeto.
Drugac me boli kuraac za janso. Itak vem kaj pa kako se dela. Res me boli. Edino to je… Ce mama rece sine ne maramo ga-pol ga ne maramo. Ce rece maramo…-maramo. Volimo-volimo… Res.
Raje se pojdi cepit, ker očitno cepljenje ne vpliva samo na covid, ampak tudi zmanjša agresivnost
Kazanje s prstom na druge je njegova mantra. Zdaj smo izvedeli, da smo pred njim živeli v 19. stoletju, on pa nas bo popeljal v nove svetle čase.
Ironija je pa, da nas ravno njegova politika pelje v srednji vek. Kje so kakšne ženske v njegovi politiki, z izjemo koprive in Irglce?
Boste videli, v kratkem prihaja program z dvig rodnosti po slogu Madžarskega – ki bo ženske spodbujal, da so doma in čuvajo otroke.
Pa če še niste opazili – Janši govore pišejo piarovci, ki vedo, kako se tem stvarem streže. Zato izpade kot džek. Ko pa ga dobiš v kot, pa ne zna drugega kot jecljat in pošiljat ljudi v Polje. Glejte kdaj kakšno sejo, ko mora govorit iz glave. Vleče besede tako, kot da je nekaj narobe z njim. Soočenja bodo zanimiva, ko ne bo mogel vsega s pildkov prebrati. :))
Ko sem gledal tiste očitke o fotografijah, potem sem pa bral še prispevek bivšega ministra za zdravje, ki naj bi bil tudi velik prijatelj z dobavitelji (saj to mu niti ni za očitati, Slovenija je majhna), vendar pa v članki piše da ima jahto ki je vredna 500 tisoč evrov, pa naj bi imel še vilo v Piranu in Ljubljani… se mi zdi da se te afere levim proti desnim velikokrat obrnejo kot bumerang. Mi je pa čudno da naj bi bila hči od tega ministra in prodaja neke dezinfekcijske naprave (to je dobra ideja sploh v covid časih) in da naj bi bila v zvezi z nekim, ki naj bi bil turške narodnosti, tako sem slišal, ne vem pa če je to res. Še dobro da ni vzela Afganistanca, ker v Sloveniji pa res “težko” najdeš Slovenca.
FOTO: Razkrivamo vile in jahte bivšega ministra (svet24.si)
on res ni nič kriv, 25.09.2021 ob 13:03
Ja, vemo, da ni kriv.
Ni kriv za orožarsko afero.
Ni kriv za patrio.
Ni kriv za nabavo mask in respiratorjev.
On preprosto ne bi bil kriv tudi, če bi pred tisočglavo množico nekoga lastnoročno ubil. Ne bi bil kriv. On že ne. On je svetnik.
To je res, gospodu Janši vse podtikajo. Gospod Janša je edina svetla točka v slovenskem političnem prostoru. Njegove roke delajo za nas, njegove roke gradijo za nas najboljšo demokracijo na svetu.
Očitajo mu, da uživa na jahtah ki samo še rastejo po besedah gospoda Godca, da uživa na Mauriciusu, da uživa ob Dimniku v svoji dnevni sobi na vikendu… Vsi vidijo na fotografijah, da sproščeno uživa. Nihče pa ne vidi, da gre za slučajna srečanja.
Samo nehajte pljuvati po Janši, če njega ne bi bilo, bi kri scali v lanski epidemiji, ko se je Šarec posral od straha in se skril v mišjo luknjo. Tu se vidi, kdo dela za slovenski narod in mu želi dobro. Janša je strateg, cenijo ga po Evropi in svetu, kdo pa levičarje pozna ? Ja poznajo jih po polomljeni angleščini in lezenju v rit funkcionarjem v EU. Pa še nekaj si zapomnite ! Ta denar je šel v sedanji krizi ljudem in podjetjem, ne pa bankam in tajkunom, ki so jih leta 2013 filali levičarji, če imate spomin zlate ribice. Leta 2008, ko se je začela ena druga kriza je tista vlada izjemno pozno reagirala in posledica so bili številni brezposelni in ugasla podjetja. Tokrat je janševa vlada izjemno hitro odreagirala in zato imamo največjo gospodarsko rast in najnižjo brezposelnost po dolgem času in to v krizi ljudje, kaj bi še radi, čudeže ? Že to je čudež. Tako, da nehajte jamrati, spravite se delat in boste zadovoljni ! Iz računalnika nikoli ne boste dobili hrane na krožnik. Če pa imate kakšno alternativo, pa povejte. Samo ne sprejemam argument, samo da ni Janša, hočem program konkretni, ki bi bil boljši od trenutnega. Se bo pa treba v tem primeru zelo potruditi.
Forum je zaprt za komentiranje.