Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › gospa Mirjana vedezevalka iz Pivke

gospa Mirjana vedezevalka iz Pivke

Pozdravljeni,
sprasujem ce ima kdo izkusnje in morda kontakt od te gospe, Mirjane iz Pivke pri Postojni.
Pred leti sem slisala, da je zelo dobra, sedaj pa sem v taki situaciji, da bi jo rada obiskala.
Hvala za konkretne odgovore.

pa ne tega spraševat na monu, tuki ordinira Stanka iz Landola, ki je tudi nekje tam okol Postojne. Če si bosta tidve skočili v lase, ne bo danes samo nevihta, ampak cel vesoljni potop.

Tale pa je dobra, sem se res nasmejala!
Pa jaz resno sprasujem, no! Mi ne gre za se hecat.

A bom zadel na lotu? Mi lahko kera pogleda v karte, kuglo, juho… kamorkoli?

A to boli, če si nor?

pokliči Mirjano in jo lepo pozdravi: 041 956 144

Mi je žal, da ne znam malo bolj nakladat, bi odprla vedeževalski s.p.
In bi vsem samo lepe stvari napovedala, tud zadetke na lotu.

(A vedeževalci tud izdajajo račune s klavzulo “v primeru, da vam storitev ne ustreza, vrnemo denar”…?)

Za POZANM MIRJANO OSEBNO, prosim, mi lahko kaj vec poves? Kdaj dela, koliko vprasa, ai se splaca obisk pri njej?
Hvala!!!!:))))

Sem pogledala na uro in ugotovila, da boš zadel jackpot. Slaba novica zate je, da ga boš moral deliti z menoj.:)

p.s.: Namig; vplačaj ga!

sorry, a šele zdaj je možnost odgovora, upam ni prepozno zate

nimam ti kaj dosti povedat, kot da je ok, meni je v redu kot človek in jasnovidka, zelo poštena in pove naravnost, glej, ne se bat, pokliči in se pogovori, te nič ne obvezuje, se boste lepo pogovorile

srečno

sorry, a šele zdaj je možnost odgovora, upam ni prepozno zate

nimam ti kaj dosti povedat, kot da je ok, meni je v redu kot človek in jasnovidka, zelo poštena in pove naravnost, glej, ne se bat, pokliči in se pogovori, te nič ne obvezuje, se boste lepo pogovorile

srečno[/quote]

koliko pa računa?

hvala, ali mi prosim poves, ce je dejansko jasnovidka, oziroma ima res to sposobnost?
Ker res, nisem ravno iz tistega konca, in v tele situaciji kot sem, ne rabim nakladanja in podobnega. Z veselejem bi sla, samo da vem, da je to to. Ja, ko si v stiski tud na tole pomislis, le da bi pomagalo kaj, ko ne ves kaj naj in kako bo.
Hvala se enkrat

malo globoko zadihaj pa bo. kar ti je namenjeno ti je namenjeno, pa če ti to kdo pove ali ne. če bi ljudje vedeli, kaj nas čaka v prihodnosti, bi mnogi obupali od pričakovanja vsega hudega (saj slišiš včasih, še enkrat ne bi šel čez to), korak za korakom pa gre.
Daj ta denar rajši za en koncert, dobro masažo ali kaj drugega.

Njena telefonska je 041 956 144

Lahko kdo da kontakt od gospe

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close