Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek GORIVO V VIŠAVE???

GORIVO V VIŠAVE???

PA KAJ SE GREJO VSAK TEDEN PODRAŽIJO GORIVO ZA CCA 2 CENTA.

DIZEL JE DANES 1,35 eur NA AVTOCETI 1,40 TO NI VEČ NORMALNO

Napovedi so, da bo do konca leta 2 Eur/liter

Glavno da se pir ne bo podrazil.

Najboljša vlada v zgodovini Slovenije je sprostila cene, da jih oblikuje prosti trg, ker je to najboljše za potrošnika.

Na avstrijski avtocesti je bil zadnjič, ko sem se vračala nazaj 1.86€/ l.

Poglej kaj se dogaja v Angliji. Tam bo najbrž kmalu po 3 Gbp liter – če ni cena že čez to.

KDAJ VAM BO KAPNILO DA JE COVID 19 KRIVA ZA VSE PODRAZITVE!!!! DA JE COVID SAMO PESEK V OČI KRAJAM KI SE DOGAJAJO OKOLI NAS, MEDTEM KO SE MI PREPIRAMO MASKE GOR, MASKE DOL, PCT PC SE V OZADJU SAMO KRADE

Vlada sprostila cene naftnih derivatov, ob tem da

– je država lastnik Petrola, kamor je SDS do konca zasadila svoje lovke

– je OMV prodala pajdašu Orbanu

Skratka, SDS trenutno nadzira in obvladuje celotni trg naftnih derivatov v Sloveniji. Za to so SEVEDA sprostili cene in cene SO ŽE ŠLE in BODO ŠE ŠLE v nebo. Če še ne veste, Petrol ima rekordne dobičke. Na račun vseh državljanov. Bravo, SDS. Še jih volite.

vazno da je cepivo brezplacno….itak po cepljenju ne boste rabili vec goriva hehe

Odgovor na objavo uporabnika
:O, 28.09.2021 ob 10:46

PA KAJ SE GREJO VSAK TEDEN PODRAŽIJO GORIVO ZA CCA 2 CENTA.

DIZEL JE DANES 1,35 eur NA AVTOCETI 1,40 TO NI VEČ NORMALNO

V Angliji   je še huje – goriva sploh ni. Tukaj je še vsaj na voljo 🙂

močna cenzura hahah resnica ni lepa a

IN OPET…..

TEDEN NAOKROG IN NOVA CENA DIZLA 1,392 (AVTOCESTA 1,441) SVAKA VAM ČAST.

ODERUHI

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 7847, 28.09.2021 ob 14:20

KDAJ VAM BO KAPNILO DA JE COVID 19 KRIVA ZA VSE PODRAZITVE!!!! DA JE COVID SAMO PESEK V OČI KRAJAM KI SE DOGAJAJO OKOLI NAS, MEDTEM KO SE MI PREPIRAMO MASKE GOR, MASKE DOL, PCT PC SE V OZADJU SAMO KRADE

Zoranović Ićevićić je prišel včeraj k predsedniku brez maske, gorivo pa vseeno gor.

Liberalizacija cen? a ste vi spletni heroji že slišal za to stvar? glede na to, da mate vsi doktorate bi lahko

Kaj so se šli ko je bil liter dizla 1,65 ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close