Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika gorenjka ali milka? :)

gorenjka ali milka? :)

Milka, smo se jo zgleda tolk navadili, da nam zdaj gorenjka ni več tolk dobra.

Carte d’or je kot vem sladoled, ne pa čokolada?????

Moj izbor je sicer tudi temni Lindt

Ko sem bila majhna, pa sta mi bli obe carski in Milka in Gorenjka, nč ni blo važn a je precukran al premasten, obe sta se kar topili v ustih, pa še kaka Kraš, druzga itak ni blo…..:-((((

Milka mi ni nikoli bila dobra, pa tud Gorenjka ni glih top of the top, a je vsak čokolada. Milka se pa tako zelo slabša, da je že čisto na meji, ko se še ravno lahko deklarira za čokoado – torej, je le korak od tega, da se bi morala oglaševat kot sladkorna tablica (to pove vse). Sam cukr in maščoba, pa soja pa arome. Od kakava in kakavovega masla je ostalo bore malo.
Ok, Lindt je dober, a obstajajo še mnoge, ki ga daleč prekašajo. Tud Hoferjeve so presenetljivo dobre in tudi zelo kvalitetne.
Jem pa vse standradne okuse, razen čisto navadne mlečne. Temna je že dobra, a glih za kakšno “čustveno krizo prebrodit” niso.

Gorenjka je OK, Milka se je pa zelo poslabšala. Me kar peče po grlu, ko jo jem. Drugače raje kupujem Lindt, Nestle, Kraš, Riki riževo čokolado in tiste iz Hoferja.

Gorenjke sploh ne maram, Milko kupim izjemoma. Prisegam na Kraš (Dorina), zelo velikokrat pa kupim tudi zeleno Choceur 300 gramsko s celimi lešniki iz Hoferja.

V času krize je vsaka dobra:)))

odvisno od vrste 🙂 milke so mi najbolj všeč s celimi lešniki, gorenjke z lešniki in rozinami, dorina ledena mmm… samo da je sladko 🙂 lindt in podobnih grenkih ne maram

Huh, Milka je čist presladka. sam cuker.

Kilska Gorenjka s velikimi lešniki vsekakor zmaga. Drugače pa riževa od Kraša 🙂

Lindt mlečna, Milka z lešniki in rozinami,

Meni pa Gorenjka ni všeč.

Gorenjka je taprava:)))

Milka čokolada že nekaj let ni več tisto, kar je bila včasih.

Milka je ogabna svinjarija.

Gorenjka!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close