Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika gorenjka ali milka? :)

gorenjka ali milka? :)

Spet mal o čokoladi, moji največji razvadi 😀 Torej, vprašanje je…katera vam je boljša? Milka ali Gorenjka? Jaz se ne morem odločiti. Obe sta takoooo pregrešno dobri:)

Definitivno Miiiilllkaaaaaaaaaa :)))) mmmm

Gorenjka. Milke ne maram, ker mi je, ne vem opisat, tko nekam pacaste, se sploh ne razstopijo kot je treba. Gorenjkine in Dorinine so mi pa mjami.

milka

Gorenjka, najboljša pa mi je še vedno zelena Finesa.

Gorenjka. Pa Krašove so dobre. Pa toblerone. Pa….Milka mi je presladka.

Ne ena ne druga: Gorenjka je kot bi jedel poleno, Milka pa sama maščoba. Prisegam na Lindt.

mmmmmmmmm . . . .marcipanova, njamiiii . . . nazadnje sem jo kupila v Landzeit-u v Avstriji, pri nas je nisem našla že ziher 15 let! Pa jagodna tudi ni švoh!

Drugače pa mi je milka boljša od gorenjke . . .

Milka, definitivno boljši okus.

https://www.facebook.com/actio.si

Točno tako. Zato zame – gorenjka!

Gorenjka mi ima ogaben okus.

Odkar imamo Hofer kupujem samo še njihovo zeleno Choceur 300 gramsko s celimi lešniki. Našiba vse do sedaj preizkušene čokolade. In več kot odličen price performance.

Milka mi je presladka in mastna. Zato če bi izbirala med Gorenjko in Milko, definitivno Gorenjka. Tista ta velika z lešniki.

MILKA – absolutno.
drugače se pa strinjam s hoferko: zelo dobra je Choceur, po zelo nizki ceni :))

Lindt s pistacijami

Carte d’ore ali pa lindt, lahko tudi godiva. Pa seveda vasj 70% kakava, vse ostalo je sladkor.

Definitivno gorenjka, sploh ta velika s celimi lešniki in top, pa tudi ta grenka s celimi lešniki ali pa mandlji.

Milka je predvsem čist preveč sladka.

Drugače pa za vsak tudi jaz prisegam na Hoferjeve, sploh ta grenka linija in ta velika z lešniki.

drugače pa Perugina, ta temna s kakavomivi zrni

…dejte nehat nakladat o čokoladah babe, k mam poln gobec sline :))….pa nikamor nimam ne ene ne druge na dohvat ruke….:))))

navadna milka je zakon! ali pa s celimi lešniki in riževa…ostalo, kaj pa vem, mi ne sede, pa če je tudi 70% čokolade in zdravo gor in dol 🙂

vsaka ki je navadna mlečna…brez vseh dodatkov…al milka, al lindt, itd..

Če bi morala izbrati med Milko in Gorenjko, bi izbrala slednjo. Milka je presladka.

Sicer pa imam najraje Lindt.

Definitivno Gorenjka zmaga.

Gorenjka, Milka mi je čist nek plastičen okus.

milka, gorenjka ma zadnje čase preveč okus po maslu al pa nekej tazga…pa še precenjena je.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

mmmmmmmmm . . . .marcipanova, njamiiii . . . nazadnje sem jo kupila v Landzeit-u v Avstriji, pri nas je nisem našla že ziher 15 let! Pa jagodna tudi ni švoh!

Drugače pa mi je milka boljša od gorenjke . . .[/quote]

Pri nas sem jo našla samo kak mesec pred davnimi leti (se je pravzame potrudila poslovodkinja v eni trgovini), v Avstriji pa jo imajo v vsaki malo večji trgovini 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close