Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gorenje

Gorenje

Pozdravljeni.

Ne vem, ce bo kaj drugace, ce svojo zgidbo se zapisem, nimam navade pisati v forume. V vednost drugim je mogoce se najboljsi razlog tega pisanja. Ali pa, ce ima kdo kaksen predlog, kaj bi poleg tega pisanja se lahko naredila, pa nisem, da bi bilo v prihodnje bolje poskrbljeno za servis tudi za tiste, ki nismo doma v centrih servisa, ampak 1 uro stran z avtom, ki ga mora opravuiti serviser.

Zgodba gre takole: že 1 mesec in pol smo brez Gorenje pralnega stroja, ki je v okvari in v garanciji. Javila napako Gorenju, smo 1 teden preverjalu, ce je popravili potrebno v navezi s centralo. Potem so odprli delovni nalog po 1 tednu. Serviser ni poklical 1 mesec, niso javili po e mailu. Sem po 1 mesecu ponovno pisala centrali, naj dodajo se 2 telefonski stevilki od odraslih sinov, ki sta bila doma. Je serviser poklical, da pride drug teden, pa ga ni bilo, je klucal, da je v nasem obmocju in da je prepozen. Smo klicali upravo, so nam povedali da je delovni nalog odprt za danes, pa ni klical. Ko smo ga klicali je rekel, da pride drug teden, da so dopusti, da ni serviserjev, da smo prevec oddaljeni iz Gorice, da v nasem obmocju, da je v Goriskih brdih, tudi ce je bil delovni nalog ocitno odprt za Cerkno … ne mores verjeti. Gorenje ni vec to, s takim odnosem se kot potrosnik ne morem strinjati.

Imamo druzino in ukvarjamo se s  turizmom cez poletje in zato je ogromno perila vsak dan, min. 2-3 stroje na dan.

Pralni stroj Gorenje sem kupila pod garancijo prav z namenom, da nam je servis omogocen, ce se bo stroj  pokvaril in tudi za to, da podpiram slovensko blagovno znamko, ki jo poznam in je obicajno bila dobra?

Vem, da Gorenje ni vec slovenski, nov gospodar pa ocitno  slabo posluje, ima premalo serviserjev, so premalo strokovni, nam ki smo 1 uro oddaljeni iz Nove Gorice,  je tudi servis  slabo dosegljiv – neuporaben. V okolici Cerknega ni nobenega serviserja, ki bi popravljal Gorenje stroje pod garancijo.

Kot Slovenka sem razocarana, da se moram v prihodnjem nakupu odlociti za drugo blagovno znamko, ki je Gorenju bolj konkurencna, v vseh vidikih, zal tudi v dosegljivosti servisa.

Upam, da moje sporocilo prebere tudi centrala in pisarna v Novi Gorici, kamor sem pismo tudi ze napisala in  od koder v 1 in pol meseca nismo dobili popravila.

Odgovor na objavo uporabnika
Servis, 14.08.2025 ob 16:26

Pozdravljeni.

Ne vem, ce bo kaj drugace, ce svojo zgidbo se zapisem, nimam navade pisati v forume. V vednost drugim je mogoce se najboljsi razlog tega pisanja. Ali pa, ce ima kdo kaksen predlog, kaj bi poleg tega pisanja se lahko naredila, pa nisem, da bi bilo v prihodnje bolje poskrbljeno za servis tudi za tiste, ki nismo doma v centrih servisa, ampak 1 uro stran z avtom, ki ga mora opravuiti serviser.

Zgodba gre takole: že 1 mesec in pol smo brez Gorenje pralnega stroja, ki je v okvari in v garanciji. Javila napako Gorenju, smo 1 teden preverjalu, ce je popravili potrebno v navezi s centralo. Potem so odprli delovni nalog po 1 tednu. Serviser ni poklical 1 mesec, niso javili po e mailu. Sem po 1 mesecu ponovno pisala centrali, naj dodajo se 2 telefonski stevilki od odraslih sinov, ki sta bila doma. Je serviser poklical, da pride drug teden, pa ga ni bilo, je klucal, da je v nasem obmocju in da je prepozen. Smo klicali upravo, so nam povedali da je delovni nalog odprt za danes, pa ni klical. Ko smo ga klicali je rekel, da pride drug teden, da so dopusti, da ni serviserjev, da smo prevec oddaljeni iz Gorice, da v nasem obmocju, da je v Goriskih brdih, tudi ce je bil delovni nalog ocitno odprt za Cerkno … ne mores verjeti. Gorenje ni vec to, s takim odnosem se kot potrosnik ne morem strinjati.

Imamo druzino in ukvarjamo se s  turizmom cez poletje in zato je ogromno perila vsak dan, min. 2-3 stroje na dan.

Pralni stroj Gorenje sem kupila pod garancijo prav z namenom, da nam je servis omogocen, ce se bo stroj  pokvaril in tudi za to, da podpiram slovensko blagovno znamko, ki jo poznam in je obicajno bila dobra?

Vem, da Gorenje ni vec slovenski, nov gospodar pa ocitno  slabo posluje, ima premalo serviserjev, so premalo strokovni, nam ki smo 1 uro oddaljeni iz Nove Gorice,  je tudi servis  slabo dosegljiv – neuporaben. V okolici Cerknega ni nobenega serviserja, ki bi popravljal Gorenje stroje pod garancijo.

Kot Slovenka sem razocarana, da se moram v prihodnjem nakupu odlociti za drugo blagovno znamko, ki je Gorenju bolj konkurencna, v vseh vidikih, zal tudi v dosegljivosti servisa.

Upam, da moje sporocilo prebere tudi centrala in pisarna v Novi Gorici, kamor sem pismo tudi ze napisala in  od koder v 1 in pol meseca nismo dobili popravila.

Nimajo dovolj serviserja. Žal se ne dobijo več strokovne osebe. Tisti ki so bili dobri so šli stran drugam, zakaj ne vem, ugibamo lahko zaradi boljših delovnih pogojih (beri: plačo).

Če podjetja niso pripravljena obdržati svoje zaposlene, takoj veš da gre vse navzdol.

Nove bo itak zelo redko dobiti ker nove, mlade generacije se ne usposabljajo na takšnih tehničnih področjih in če se že, bodo potrebovali desetletja da postanejo izkušeni kar je najbolj pomembno pri takšnih poklicih..

Slaba kadrovska politika. In to se dogaja vse povsod.

to se dogaja pri vseh servisih…pogoltneži samo,da čim več prodajo..pol jih pa boli k…delovni nalog odpirajo itak vsi serviserji po dva tedna hahha nič novega ni to

Servis

draga gospa, dokler nisi začela očitno lagat, je bilo ok.  če strnema v celoto. nisi zadovoljna z servisom in ccelo firmo in celo izkušnjo. do sem je ok.  pol pa začneš nklada. da si ja večja žrtev in revica.  da  se doma ukvarjatez nekim turizmom  in da perete 3 do 4 sdtroje na dan.   mi se ne ukvarjamo z nobenim turizmom smo 2 otroka 2 odrssla pa peremo 3x na dan skori fsak dan.  hahahah  jaz res ne vem kaki turizem imate to.  malo čudno. in če veš da si odvisna od tega stroja in imaš neko firmo kupiš pač še enega za revzervo. in že osnovi kupiš bolj profi stroj.  profsionalno mašino. daš 3o0o do 5000 pa dobiš profi mašino na toplo  vodo in fse sam meša in ti sam priključiš gor toplo in mrzlo vodo al ipa iam sma grelec in dve kanti za mehčalec in  prašek. in sam jemlje ven.  tekoče oboje.  in to ti opere  30 kg kumot ful dobro. ima par funkcij in je to to. al iap fsaj imaš nek dodatn sroj na lagerju.  a ti je težko dat  300 evrv za nek candy v akciji 200. pa je mir. al nimaš 200 evrov??  mislim totalno izmišlejno.

ne verjemite vsemu kar preberete.

Odgovor na objavo uporabnika
Hermann, 14.08.2025 ob 18:29

ne verjemite vsemu kar preberete.

Predvsem temu, da za dva odrasla in dva otroka perejo 3x na dan.

jaz sem zaradi njihovega škarta prešaltal pri cotah na miele, v kuhinji mam pa vse od smega, izjema je napa ki je od falmeca in frižider ki je libijev

malce za dušo.......https://www.facebook.com/stvari.ajdovscina/

Kaj pa, če vi sami pripeljete stroj na servis?

lahko ti je jasno če delajo za minimalca torej 830 neto kaj se dogaja, raje spim v kombiju naredim par strank da je rezultat za šefa. Tebe pa postavim na čakanje, kdo je kriv če mi direktor Gorenja daje tako plačo!

Kolikor slabega sem že slišala o Gorenje aparatih, strojih, … ne kupim nikoli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close