GOOGLE PLUS
A ima že kdo ta Google Plus? Kako ste zadovoljni z njim, povejte malo kako je?
jaz se še odločam, če bi si ga naredila ali ne… malo mi je mimo, da je v enem združeno vse – iskalnik, mail in tole družabno omrežje.. potem imaš občutek, da ti tisti prijatelji kar po mailu in iskalniku gledajo…? 🙂 no, malo za šalo, saj vem, da je bedast predsodek, a naj mi kdo pove kaj več, če se spozna, npr. Gunnar??
in tisti ki imate tudi FB, kakšna vam je razlika oz. prednosti in slabosti enega in drugega?
Hvala za odgovore!!
mam, samo ga uporabljam zelo redko, ker ni gor tolk folka kt npr. na fb, pa nadležno mi je to k si omenila sama,ker če dostopaš do tja prek javnega računalnika, se mimgrede zna zgodit, da se pozabiš odjavit, pol pa lahko naslednji brska po tvojih mailih itn.
ne, to se ne meša, sam na fonu, ti pa skoz “teži” če posnameš kakšno fotko, če jo boš objavila v google+…
ja tle maš tko, da k štartaš google+ ti pol vrže obvestilo, da so dodane nove slike, pa če jih želiš objavit
khm… še nekaj… :))
zdaj malo gledam kdo od mojih znancev je na G+, pa se mi je še eno vprašanje porodilo:
kako to, da recimo piše, da imajo neko osebo v krogih npr. štirje, on pa ima v krogih recimo dva, ali pa obratno, jih on ima 7, njega pa le 4… – a ni to vzajemno? imaš samo tiste, ki jih tudi ti potrdiš, ali kako?
kako te lahko ima v krogih nekdo, ki ga nisi potrdil oz. ti nekoga, ki tebe ni?
Imam Google+ in ga v bistvu vse več uporabljal, saj ima več prednosti kot facebook. Nenazadnje se nimate kaj bati za zlorabo podatkov, saj če bi jih Google želel bi jih že zdavnaj saj o vas praktično vse ve, oziroma ima dostop do vseh mailov.
… da ne zaidem s teme… glede aplikacije na mobitelu lahko izklopiš samodejno nalaganje fotk na Google+, pa še to je po defaultu narejeno tako, da se ti naložijo gor in potem po želji poveš kdo jih lahko vidi. Sam sem to funkcijo takoj izklopil, ker nočem,da se mi karkoli samo nalaga… tu pa tam kdaj kaj fotkam, kar nočem pač z nikomur deliti.
Glede krogov je pa tako, nekdo tebe ima lahko v krogu, ti pa njega ne. On bo tvoje objave videl šele, ko se boš ti odločila, da jih objaviš Javno, sicer bodo videne samo tistim, ki so v tvojih krogih. Tu je Google zame naredil prednost, ker lahko preprosto kreiraš kroge in notri pomečeš ljudi s katerimi imaš več kontakta, s katerimi manj ipd…
Moj nasvet, ne se pa preveč s krogi ubadat. Sam imam trenutno le tri. Ker to parceliranje frendov zna biti zamudno in hkrati hitro pozabiš kam si koga dal. Lahko pa imaš isto osebo v več krogih.
Forum je zaprt za komentiranje.