Google Chrome
Pero, po čem pa sodiš, da je najhitrejši? Če imaš hitro povezavo in zmogljiv čarunalnik, razlike skoraj ne opaziš. Vizuelno pa Chrome nekako ne sede, ne vem zakaj – ampak večina strani se čudno odpira, tudi zoom ni pravilen, nekatere pisave se prehitro povečajo ipd. Googlova orodja so mi sicer pri srcu, ampak svoje Lisičke ne dam,.. ne dam… Tako kot Šifko ne da Jarčeve hruške. 🙂
Pero, hvala za namig,… a če sem iskren – sila redko pogledam kakšen video na youtubu, tudi facebook in podobne zadevce me ne zanimajo. Uporabnost posameznih browserjev, ki so najpogosteje v uporabi, presojam po drugih merilih, kot so: vizualni izgled ob odpiranju večine spletnih strani, obnašanje pri zoomiranju strani (povečevanje drobnih besedil), etc.. etc. Seveda vem, da imajo vsake oči svojega malarja in ogromno ljudi brska in pregleduje preštevilne video zapise in jih veselo pošilja z verižno pošto po vsem svetu ter tako učinkovito maši poštne strežnike. Tak je pač moj pogled. če bi jih že poskusil ocenjevat: 1. Firefox, 2. Opera, 3. IE, 4. Chrome, ostali pa itak skorajda niso omembe vredni.
Forum je zaprt za komentiranje.