Najdi forum

Google Chrome

Tale brskalnik je pa carski !!!

Še kdo uporablja?

LP

deskar, tako se ti samo dozdeva. Poznam kar nekaj navdušencev, ki so kmalu prešli nazaj na Lisičko ali kar pač imajo od prej. Čeravno ni več beta, Chrome še marsičesa nima. Ni vse v začetni hitrosti odpiranja neke strani. Morda čez mesec ali dva… bolje bo 🙂

Brez adblockerja mi živeti ni 🙂

Nihče ne uporablja Chrone, ker je poden od podna!

Podpišem; sprobam in brisal.

Meni pa je zelo všeč. Povsod ga imam gor in ga edinega uporabljam.

@Siwu1 vedno obstaja tudi 0,01% vegetarjancev =)

Chrome bo sčasoma postal eden od najboljših browserjev.Že sedaj pa je najhitrejši.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

….. kot so govorili za IE7 in Opero? heh…..

Pero, po čem pa sodiš, da je najhitrejši? Če imaš hitro povezavo in zmogljiv čarunalnik, razlike skoraj ne opaziš. Vizuelno pa Chrome nekako ne sede, ne vem zakaj – ampak večina strani se čudno odpira, tudi zoom ni pravilen, nekatere pisave se prehitro povečajo ipd. Googlova orodja so mi sicer pri srcu, ampak svoje Lisičke ne dam,.. ne dam… Tako kot Šifko ne da Jarčeve hruške. 🙂

Poskusi odpret kakšen video na Youtube, pa boš ugotovil.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Pero, hvala za namig,… a če sem iskren – sila redko pogledam kakšen video na youtubu, tudi facebook in podobne zadevce me ne zanimajo. Uporabnost posameznih browserjev, ki so najpogosteje v uporabi, presojam po drugih merilih, kot so: vizualni izgled ob odpiranju večine spletnih strani, obnašanje pri zoomiranju strani (povečevanje drobnih besedil), etc.. etc. Seveda vem, da imajo vsake oči svojega malarja in ogromno ljudi brska in pregleduje preštevilne video zapise in jih veselo pošilja z verižno pošto po vsem svetu ter tako učinkovito maši poštne strežnike. Tak je pač moj pogled. če bi jih že poskusil ocenjevat: 1. Firefox, 2. Opera, 3. IE, 4. Chrome, ostali pa itak skorajda niso omembe vredni.

A Safari pa pozabljaš???

Ja, na Safari sem (namenoma) pozabil, saj je že na pogled malo out, vizualno povsem neprivlačen… preveč spominja na mace. Nekako tako kot so ibm-ovi in compaqovi prenosniki na zunaj videti zastareli. Sem zbirčen, kajne? Ponudba je velika, pa se lahko malo poigramo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close