Golobu nikoli ne pozabil strašenja z davkov na nepremičnine
Anonimna735, 19.09.2025 ob 15:23
Jaz sem ga tudi volila. In ga zagotovo ne bom več. Tudi SD sem že volila v preteklosti. Kaj naj zdaj? Levice pa res ne bom! Je še kaj pametnega na levi oz. levi sredini? Prebilič? A ni on v bistvu isti kot Golob? Katastrofa vse skupaj:((
Sami ste krivi, za hlapce rojeni in vzgojeni.
OD ROJSTVA volite, voli neumni, tisto, kar so vam pri vzgojili star#i.
In potem 50 let in več v Isto trgovino, v isto cerkev, k istemu mesarju in, če ste moški kurbirji, k isti kurbi.
Ko pa vam je karkoli spremeniti pri sebi, misija nemogoče!
Pa nič! Crkujte teh 10-30 let, ki vam še preostanejo.
Crkujte na obroke, vendar zagotovo…
Anonimnež, 19.09.2025 ob 17:40
A pol ste Albanci tisti, ki se najbolj bojite nepremičninskega davka? V bistvu ker imate čez že ves Kranj, Jesenice in Velenje?
Z nepremicninskim davkom bo tudi tvoja najemnina sla gor. Aja, zivis pri mamici. Zna se zgoditi, da davka ne zmogla placevati, kaj bos pa pol?
Ne skrbi, če mi danes dvignejo najemnino za 500, jo lahko plačam. Za razliko od tebe.
Ta davek itak pride.
Razlika je samo v tem, da bi Golob nepremičnino, v kateri živiš pustil neobdavčeno, desnuharji hočejo pa vse obdavčit. Da bodo starčkom jemali, ker jih bo skrbelo, če bodo s penzijo lahko vse pokrili. Isti problem je ta dodatek za skrbo ostarelih. Desnuharčki hočejo, da od svojih staršev nepremičnine prodate, da boste plačalo domsko oskrbo.
V bistvu je precej enostavno razumeti.
Absolutno ne volite Goloba in drugih levičarjev!
Ker vam želijo z visokimi davki na nepremičnine in ostalo sčasoma pobrati vso premoženje. In to zato, da bodo futrali razvajene kaviar salonske levičarje in njihove organizacije. Škodljive nevladnike ter samoproglašene kulturnike.
Pa da bodo z radodarno socialo razvajali muslimane in cigane.
Pudob, 20.09.2025 ob 11:48
Absolutno ne volite Goloba in drugih levičarjev!
Ker vam želijo z visokimi davki na nepremičnine in ostalo sčasoma pobrati vso premoženje. In to zato, da bodo futrali razvajene kaviar salonske levičarje in njihove organizacije. Škodljive nevladnike ter samoproglašene kulturnike.
Pa da bodo z radodarno socialo razvajali muslimane in cigane.
SDSov ali NSijev – vemo, da imate to v načrtu, ne morete skriti svojega poglepa.
Naj vas spomnim: pohlep je eden od smrtnih grehov in med vami se je razpasel tako, da je že kar patološko. Nikomur nič ne privoščite, vendar po navodilih iz pradavnine svoje misli poskušate pripisovati nasprotniku. S tem ko to počnete, razkrivate svoje nizkotne misli in namene.
Forum je zaprt za komentiranje.