Golobova primorščina ali dolenjščina Črnega Vrana
Kdaj pa Golobu ni vleklo na primorščino, če je Primorec? Jaz sem te govorice navajena iz študentskih časov. Vsak naglas mi je simpatičen, če ni zafnan.
Tudi pri Janši je naglas zadnje, kar me moti. Pri govoru bolj to, da čedalje bolj vleče besede. Kaj češ, leta se poznajo, je star stric. To je tipično za ljudi krepko v letih. Skoraj malo prezgodaj. Verjetno zato raje tvita. 🙂 Ker govori ne zna več.
ohgtfpsšć, 25.01.2022 ob 19:22
Kdaj pa Golobu ni vleklo na primorščino, če je Primorec? Jaz sem te govorice navajena iz študentskih časov. Vsak naglas mi je simpatičen, če ni zafnan.
Tudi pri Janši je naglas zadnje, kar me moti. Pri govoru bolj to, da čedalje bolj vleče besede. Kaj češ, leta se poznajo, je star stric. To je tipično za ljudi krepko v letih. Skoraj malo prezgodaj. Verjetno zato raje tvita. 🙂 Ker govori ne zna več.
Ne, ni primorec – Šempeter pri Gorici še ni bil nikoli Primorska 😛 😛 😛
![]()
Kdor bo temu dal glas ni čisto gladek, je imel oni tip iz SD že prav ko je objavil da je golob samo šarec z dolgimi lasmi.
Saj sploh ne štejem več kolikokrat so nas že nategnili s temi novimi obrazi, no ta sploh ni nov, dela se novega ,je bil že v Posrani Sloveniji pri jankoviću, raje namenite glas nam ponosnim naslednikom ZKS, ta eksperiment se bo klaverno končal.
Forum je zaprt za komentiranje.