Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golobček bidelal samo kar mu paše

Golobček bidelal samo kar mu paše

Kako se lahko kar zavrne sestanek s Toninom glede nabave orožja, v isti sapi pa kofetka s šarcem ki je volitve totalno izgubil. Ta ni resen, žal.

Tudi če ne podpira nabave orožja, bi moral na sestanek in se pogovoriti na to temo s trenutno še aktualnim ministrom za obrambo.

Otroci v vrtcu se vedejo bolj odgovorno in odrasli.

A to  vam je kar normalno al kako?

Kaj pa se ima s Toninom za pogovarjat? Tonin je opozicija in nima nobene besede.

Odgovor na objavo uporabnika
ve se, 06.05.2022 ob 10:08

Kaj pa se ima s Toninom za pogovarjat? Tonin je opozicija in nima nobene besede.

Tonin Je še aktualni minister za obrambo. Po trenutnih pozicijah je praktično nad golobon, ki ni še nič.

Golob se ukvarja z gospodarstvom, dosegel je že najnižjo brezposelnost od leta 1990. Nima časa za čvekanje z enim trapcem, ki bi samo za neumnosti zapravljal, provizije vlekel in nič ustvaril.

ve se, 06.05.2022 ob 10:14

Golob se ukvarja z gospodarstvom, dosegel je že najnižjo brezposelnost od leta 1990. Nima časa za čvekanje z enim trapcem, ki bi samo za neumnosti zapravljal, provizije vlekel in nič ustvaril.

Prosim? Si kaj čudnega kadil? Golob še ne opravlja funkije, kaj šele da bi odpravil brezposelnost:D

Zdaj vidim zakaj je sploh zmagal. Dovolj zabitih ljudi imamo. Ni nam pomoči. Preveč je levih naivnih trolov.

Glede na to, da mu je odsvetoval nakupe, ki bodo dolgoročno obremenili državni proračun, Tonin pa bi se pogovarjal o detajlih nakupa, je jasno, zakaj Golob ne vidi smisla v tem sestanku.

Anonimen89, 06.05.2022 ob 10:04

Kako se lahko kar zavrne sestanek s Toninom glede nabave orožja, v isti sapi pa kofetka s šarcem ki je volitve totalno izgubil. Ta ni resen, žal.

Tudi če ne podpira nabave orožja, bi moral na sestanek in se pogovoriti na to temo s trenutno še aktualnim ministrom za obrambo.

Otroci v vrtcu se vedejo bolj odgovorno in odrasli.

A to  vam je kar normalno al kako?

Čak mal – Golob nima še nobene funkcije, trenutno je popolnoma navadna oseba, tako kot ti ali kaz. Tudi Pahor še ni uradno obveščen, tudi DVK še ni razglasila uradnih rezultatov.

Zakaj torej ga Tonin vabi? Zakaj njega in ne mene? Bi me, če bi izrazila željo? In bi mi pokazal papirje?

Aja, to pa ne?! Meni ne, Golobu, ki je trenutno enak meni, pa?

Le zakaj?

Konec koncev pa je izdaja (zelo verjetno) zaupnih podatkov kaznivo dejanje!

Golob povečuje zaposlenost v gospodarstvu, dela na tem, da se poviša BDP, pionirček Tonin bi pa vse za igračke zagonil.

Oj ti bluzator. Golob še ni dosegel in naredil nič v vladi. Pa kak si lak tak debil?

Naj gre jokat k mamici.

Zakaj bi s s Toninom pogovarjal?

Golob je najprej podražil goriva, zdaj pa misli, da se bo ven izvlekel z zmanjšanjem brezposelnosti. Ampak nimamo vsi spomina zlate ribice kot levaki.

Pa kaj je do sedaj naredo golob druga kot posral kul. Zdaj jih pa iz dreka vleče. dobesedno. Ampak to bo smrdelo in smrdelo, da ne bo za zdržat.

SDS-trol opravlja normo. Danes ni drugega materiala? Ker ta je res bedna.

Tako je445, 06.05.2022 ob 10:37

Golob je najprej podražil goriva, zdaj pa misli, da se bo ven izvlekel z zmanjšanjem brezposelnosti. Ampak nimamo vsi spomina zlate ribice kot levaki.

A se to delate nore ali je to že od rojstva, Golob ni nič podražil niti ni zmanjšal nezaposlenost, Golob ni na oblasti in do prevzema oblasti enkrat junija nima nobenega vpliva na podražitve ali zaposlitev, a je to tako težko razumeti, Golob trenutno ni v vladi NIČ kar bi bilo omembe vredno.

Očitno je res, da so volivci SDS po izobrazbi na ravni OŠ

blfdčćsy, 06.05.2022 ob 10:52

SDS-trol opravlja normo. Danes ni drugega materiala? Ker ta je res bedna.

Samo norce brijem iz vas levakov.  Vidim, da vas vsaka resnica boli in peče. Hudo je tako živet. Sploh ponižan, brez sramu in hrbtenice. Kot meduze zdrizaste.

Čudo, 06.05.2022 ob 10:56

Samo norce brijem iz vas levakov.  Vidim, da vas vsaka resnica boli in peče. Hudo je tako živet. Sploh ponižan, brez sramu in hrbtenice. Kot meduze zdrizaste.

Norca lahko briješ iz sebe, to tvoje je nemoč svečkarjev ob porazu, ki vas je očitno šokiral saj kljub izmišljenim aferam in lažnim obtožbam niste uspeli v svoji nameri ustoličiti za 4 leta svojega mesijo, sicer nekaj še brcate v svojih zblojenih postih ampak narod vas je imel dosti kar se je pokazalo na volitvah.

Najbolje je to, da ne rabimo delati popolnoma nič in golobijada po propadla sama od sebe. Razlog: maščevalnost. To vas nikoli ne bo minilo in na koncu se boste maščevali med sabo. To je pač nagon.

Mene v pričakovanju nove vlade ne boli čisto nič. :)) Janša nekam poklapan hodi naokoli.

aha , super , torej drži tista da je golob zahteval višje cene goriv, janša mu je pa pač ustregel, pripravite se, to je šele uvertura, levica menda že pošilja neke neumnosti podjetjem v tuji lasti.

Kje ste pa Janeza videli. Ali je bila otvoritev kakšne vaške ceste v Prekmurju ali morda v krajih kjer ima podporo. Sicer pa v vse kraje pa ne upa. V Zasavju je plezal na trbovsk  raufenk, so skoraj  šele naslednji dan dali ven fotke, toliko o pogumu in ponosu. Po Zasavskih tleh se očem navadnih ljudi ne upa pokazat. Le zakaj ne?

jasno in glasno, 06.05.2022 ob 14:19

aha , super , torej drži tista da je golob zahteval višje cene goriv, janša mu je pa pač ustregel, pripravite se, to je šele uvertura, levica menda že pošilja neke neumnosti podjetjem v tuji lasti.

Kaj imate od pisanja takih neumnosti? Res me zanima. Golob  bo čez en mesec na vladi, goriva bodo spet regulirana in vi boste izpadli lažnivi bedaki.

Da o teh neumnostih z Levico ne govorim. Toliko laži kot je bilo lansiranih in bo še lansiranih  – kdo vam bo sploh še kaj verjel?

blfdčćsy, 06.05.2022 ob 14:25

Da o teh neumnostih z Levico ne govorim. Toliko laži kot je bilo lansiranih in bo še lansiranih  – kdo vam bo sploh še kaj verjel?

Jaz nisem povsem prepričan, vem da so to napovedovali v predvolilnih soočenjih, da so pa tako pohiteli me je pa malo presenetilo, ampak ker je dim je tudi ogenj, torej skoraj verjamem da je res.

ja,ja, 06.05.2022 ob 14:22

Kje ste pa Janeza videli. Ali je bila otvoritev kakšne vaške ceste v Prekmurju ali morda v krajih kjer ima podporo. Sicer pa v vse kraje pa ne upa. V Zasavju je plezal na trbovsk  raufenk, so skoraj  šele naslednji dan dali ven fotke, toliko o pogumu in ponosu. Po Zasavskih tleh se očem navadnih ljudi ne upa pokazat. Le zakaj ne?

jasno, revirji ste od nekdaj leglo proletariata in raznih mat k.rba hik sekcij, pravi rdeči vragi. kej več kot od raufnka, pa ne znese!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close