Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Golob zacel pobirati se davek na vodo

Golob zacel pobirati se davek na vodo

v plejadi novih davkov bi levo fasisticna vlada goloba leta 2026 zacela pobirati se davek na vodo…ko smo leta 2002 na kmetiji dobili od bivsih komunistov obvestilo o t.i vodni pravici sem napovedal da bodo kradljivci kmetom obdavcili vodo….in tocno to je naredil levi fasist golob…aja…pa v ustavi imate debili zapisano…pravico do vode…ki se placa….ni je stvari ki je golobji drek se ni obdavcil

Tvoj veliki vodja je v svojem 2. mandatu začel razprodajati našo vodo. Cerar je potem pravico do vode dal zapisati v ustavo. Če ne bi, ne vem, če bi po 3. J. mandatu še imeli vodo.

Pa prost dan 2. januar nam je vrnil Cerar.

ne bo dolgo, ko bomo plačevali davek za slovenski zrak, ki ga vdihujemo.

Odgovor na objavo uporabnika
bluziš, 22.08.2025 ob 19:48

Tvoj veliki vodja je v svojem 2. mandatu začel razprodajati našo vodo. Cerar je potem pravico do vode dal zapisati v ustavo. Če ne bi, ne vem, če bi po 3. J. mandatu še imeli vodo.

Pa prost dan 2. januar nam je vrnil Cerar.

zakaj lazes debil?ti locis uporabo vode v kmetijstvu za napajanje zivali, zalivanje od prodajanja vode v plastenkah?komu in kdaj je jansa prodal kako koncesijo za crpanje vode?pizda levicarska lazniva….in kaj ce ste debili dobili zapisani pravici v ustavo?pitna voda je dejstvk ni pravica kreten pofukani levicarski

Požrešni so. Radi bi več kot dobro živeli na račun ljudi.

Država je pa majhna in ljudi je malo.

Zato ljudi nenormalno odirajo.

Poleg tega imajo pa še zahtevne ljubice.

Naj za Golobom Srbi potegnejo vodo.

.https://youtu.be/HCDC9ymSQfQ

Plešite, plešite, veselo plešite za Goloba, Boštjančiča, Svobodo, Levico, SD, lopovščino, nove davke, višje davke, korupcijo, nepotizem, klientelizem, Litijsko, SPIRIT, Karigador… kaviar, škampi, beli tartufi, kokain, ljubice in njihovi šoping izleti…niso poceni. To mora nekdo plačati.

Boste še veselo plesali na naslednjih volitvah? Če je odgovor ja, potem naj vas ogulijo, da boste tenko piskali in gagali hehehe

Tako je edino prav!

Prispevek za vode je bil zapisan v zakon 2008, zdaj so samo podzakonske akte sprejeli in začeli uresničevati to, kar je bilo sprejeto takrat!

So povedali, 23.08.2025 ob 01:06

Prispevek za vode je bil zapisan v zakon 2008, zdaj so samo podzakonske akte sprejeli in začeli uresničevati to, kar je bilo sprejeto takrat!

sem ti povedal da lazes…leta 2002 so to spejelu nasledniki komunistov….s tem da zdaj tvoj usrani rdeci golob to zacne kasirati….torej drzava je zacela zaracunavati t.i pravico do pitne vode…ste pa ja tako veseli skakali ko so vam kreteni to pravico zapisali v usttavo…sem rekel…ce ti nekdo nonsalantno podeljuje neke usrane pravice ti jih bo prej ali slej omejil in zaracunal

Zopet LAŽI.

ZAKON je bil sprejet 2002, sedaj je spisana uredba, da se izvaja v celoti, ker nekateri so te prispevke že plačevali, drugi pa ne. Poslušajte včerajšnje ODMEVE in boste z novicami malo bolj na tekočem.

Julij Cezar, 22.08.2025 ob 19:46

v plejadi novih davkov bi levo fasisticna vlada goloba leta 2026 zacela pobirati se davek na vodo…ko smo leta 2002 na kmetiji dobili od bivsih komunistov obvestilo o t.i vodni pravici sem napovedal da bodo kradljivci kmetom obdavcili vodo….in tocno to je naredil levi fasist golob…aja…pa v ustavi imate debili zapisano…pravico do vode…ki se placa….ni je stvari ki je golobji drek se ni obdavcil

Vse to vam je že vaš puklasti idiol Janez napovedal pred leti. Ampak puklasti pa ni tak, da bi uvedel kaj kar je v Evropi popolnoma normalno!

Na računih za vodo je itak milijon postavk, ki gre v žep komu?

Kot drugo izvirskih vod na kmetijah nimajo kaj obdavčit, ni spisat milijon postavk za zivljenje parazitov na velikih nogah.

Kmetje vi se pa združite in se uprite.

BRAVO! Alešu Štrancarju, ki je nedavno na X objavil (o predcedniku vlade Golobu):

“Antislovenec, ki je uzakonil krajo davkoplačevalskega denarja in laž pretvoril v vrlino.

Podobnega so, ko je Italijo uničil, z njegovo konkubino leta 1945 v Milanu na bencinskem servisu obesili z glavo navzdol.”

BRAVO, Aleš! To je TO. A je najbližja črpalka parlamentu tista na Tivolski? Sam’ fprašam….

Vam je kaj žal, da ste ga volili?

Sendero luminoso, 23.08.2025 ob 07:29

Vse to vam je že vaš puklasti idiol Janez napovedal pred leti. Ampak puklasti pa ni tak, da bi uvedel kaj kar je v Evropi popolnoma normalno!

spwt lazes in vlacis not janso ki s tem nima nic….kje v evropi je to normalno?ti kimunisticni smrduh locis med koncedijo in vodo ki se uporablja v kmetijstvu za napajanje zivalu?kar privede do zanimivegs paradoksa , ki bo vam tezko razumljiv rdeci kimunisticni pofuklji….v ustavo ste zapisali pravico do pitne vode, tudi zivali imajo to prabico in sicer do brezplacne vode….kot una levicarska smrdulja zahteva da se vam v gostilni postreze pitna voda brezplacno in vu kurbe levicarske ste sedaj zaceli zaracunavati to pravico ki baje mora biti vsakemu omogocena ?

Jaz ga nisem volila. Meni je bilo že 2022 jasno, da je Golob bruseljski konjušar,  vnaprej določen (=nastavljen) za uresničevanje Agende 2030. In že 2022 sem vedela, kaj bo Golob počel.

Če vas je Golob s Svobodo z obljubami in veselim plesanjem kjer se v svobodi dela drugače, transparentno, spoštuje pravno državo…nategnil v prvo, ni potrebno da vas nategne še v drugo.

Če ne vidite kaj počnejo potem pa veselo plešite, plešite, samo veselo plešite…da bodo Golob, Boštjančič, Svoboda, Levica, SD… še naprej vaš denar vlekli iz vaših denarnic medtem, ko bodo oni jedli škampe, kaviar, bele tartufe…medtem se bodo pa dogajali Litijska, SPIRIT, Karigador, helikopterji…in še veliko lopovskih, korupcijskih, klientelizem, nepotizem zgodbe velikih razsežnosti.

Oni so svoje velike denarje parkirali na tajne bančne račune v davčnih oazah.

pikimepiki, 23.08.2025 ob 12:38

Jaz ga nisem volila. Meni je bilo že 2022 jasno, da je Golob bruseljski konjušar,  vnaprej določen (=nastavljen) za uresničevanje Agende 2030. In že 2022 sem vedela, kaj bo Golob počel.

ti verjamem, noben normalen ni volil to golobjo podgano in njegove oprode in tud nihce noce priznati da ga je volil…to pove vse o njegovi primitivni volilni bazi…golob razwn 6 novih davkov in ostalih svinjarij ni naredil nic

Jutranja rosa, 23.08.2025 ob 07:30

Na računih za vodo je itak milijon postavk, ki gre v žep komu?

Kot drugo izvirskih vod na kmetijah nimajo kaj obdavčit, ni spisat milijon postavk za zivljenje parazitov na velikih nogah.

Kmetje vi se pa združite in se uprite.

Kmetje bodo prej propadli, kot pa se združili.

Združeno bodo propadli, ker tako določa fašistična agenda in politična mafija, ki načrtno uničuje kmetijstvo.

Zato zabiti čredi ni več rešitve. Bo zabita čreda raje žrla ščurke in insekte.

Julij Cezar, 23.08.2025 ob 06:20

sem ti povedal da lazes…leta 2002 so to spejelu nasledniki komunistov….s tem da zdaj tvoj usrani rdeci golob to zacne kasirati….torej drzava je zacela zaracunavati t.i pravico do pitne vode…ste pa ja tako veseli skakali ko so vam kreteni to pravico zapisali v usttavo…sem rekel…ce ti nekdo nonsalantno podeljuje neke usrane pravice ti jih bo prej ali slej omejil in zaracunal

Izvoli, leta 2008 so spremenili takole

49. člen

V 123. členu se četrti odstavek spremeni tako, da se glasi:

»(4) Vlada predpiše podrobnejša merila za določitev roka, načina in višine plačila za vodno pravico in merila za njegovo znižanje ter oprostitev, za primere, ko je vodna pravica pridobljena na podlagi vodnega dovoljenja.«

50. člen

V 124. členu se prvi odstavek spremeni tako, da se glasi:

»(1) Imetnik vodne pravice je za rabo vode, naplavin ali vodnih zemljišč v lasti države dolžan plačevati tudi vodno povračilo, sorazmerno obsegu vodne pravice. Če ima imetnik vodne pravice za upravljanje objekta ali naprave za odvzem vode določenega upravljavca, je ne glede na določbo prejšnjega stavka zavezanec za plačilo vodnega povračila oseba, ki upravlja objekt ali napravo za odvzem vode.«.

Drugi odstavek se spremeni tako, da se glasi:

»(2) Vodno povračilo se plača ob upoštevanju načela povrnitve stroškov, povezanih z obremenjevanjem voda, ki vključuje zlasti:

1. stroške izvajanja javnih služb po tem zakonu,

2. stroške investicij in vzdrževanja vodne infrastrukture, vključno s stroški za nakup zemljišč, potrebnih za njeno gradnjo,

3. stroške države iz četrtega odstavka 24. člena tega zakona,

4. stroške države za odkupe zemljišč iz petega odstavka 24. člena, drugega odstavka 18. člena tega zakona ter za nakup vodnih ter priobalnih zemljišč ter sofinanciranje nakupa priobalnih zemljišč s strani lokalnih skupnosti iz 16. člena tega zakona,

5. stroške odškodnin po tem zakonu,

6. stroške države zaradi zagotavljanja dobrega stanja voda.«.

Peti odstavek se spremeni tako, da se glasi:

»(5) Vlada predpiše način določanja višine vodnega povračila, način njegovega obračunavanja, odmere ter plačevanja in merila za njegovo znižanje ter oprostitev, pri čemer upošteva načelo povrnitve stroškov, povezanih z obremenjevanjem voda, ki temelji na ekonomskemu vrednotenju, vrsto rabe voda, poleg tega pa tudi socialne, gospodarske in geografske značilnosti območja, na katerem se izvaja vodna pravica.«.

robi9, 23.08.2025 ob 13:08

Kmetje bodo prej propadli, kot pa se združili.

Združeno bodo propadli, ker tako določa fašistična agenda in politična mafija, ki načrtno uničuje kmetijstvo.

Zato zabiti čredi ni več rešitve. Bo zabita čreda raje žrla ščurke in insekte.

Naj kar propadejo, če niso sposobni za 5.000 m3 LETNO plačati 30-40€!!

So povedali, 23.08.2025 ob 13:18

Naj kar propadejo, če niso sposobni za 5.000 m3 LETNO plačati 30-40€!!

In zakaj bi plačevali ?

Zato, ker si fuknjeno totalno ?

Julij Cezar, 23.08.2025 ob 12:36

spwt lazes in vlacis not janso ki s tem nima nic….kje v evropi je to normalno?ti kimunisticni smrduh locis med koncedijo in vodo ki se uporablja v kmetijstvu za napajanje zivalu?kar privede do zanimivegs paradoksa , ki bo vam tezko razumljiv rdeci kimunisticni pofuklji….v ustavo ste zapisali pravico do pitne vode, tudi zivali imajo to prabico in sicer do brezplacne vode….kot una levicarska smrdulja zahteva da se vam v gostilni postreze pitna voda brezplacno in vu kurbe levicarske ste sedaj zaceli zaracunavati to pravico ki baje mora biti vsakemu omogocena ?

Cuzar ne seri in ne zavajaj!

jaz sem vam lepo večkrat povedal da profsorice in profesroji na pedagoški faklulteti bm smrdijo. da se ne umavijo in da si ne perejo redno oblačil.  da prososto smrdijo. da so njihovi osebni wc ji ne , študentski javni, njihovi po ključem psorani  in pohcani. da si en brišejo riti uredu in da si en umivajo rok po sranju in hcanju.  sem vam povedal tako je tudi na mrsikerme ministrstvu

tako ist je v šolah in vrtcih.  leve fašsike se umivajo 3 na teden.  vam pravim ekr vidim doma pri moji stari. ulčitejica smrdljivka. vse učiteljice, eve fašsitke smrdijo. nobene se ne brije n rihta fse smrdijo.  smrldjivke.  ker nočejo bit sex objekt za moške. to so fse lazeače ugabne.

jaz vam po resnici tako kot je.  po resnici evo.  kaj b jaz lagal.  zaaj?  saj me ne plačuje nihče da lažem tuki.  jaz povem, to kar sme videl iz prve roke.  in vohal in vem.

komunsti se že tko en umivjao pa bodo še bol j smrdeli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close