Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golob za naslednji vač covida napoveduje švedski model

Golob za naslednji vač covida napoveduje švedski model

Švedi so vsi cepljeni, zato je model s priporočili uspešen. Upam, da bo Golob vzel ta model v celoti.

V velikem kotlu kuham pajke, vešče, muhe. Ko bo kuhano bom precedila, okusno goščo bom sama pojedla, tekočino za lepe denarce prodala bom. Tekočina je odlično cepivo.

Švedi so cepljeni 75 %  – ampak ne zaradi prisile, ampak ker so se sami tako odločili. V tem je razlika.

Zdej ko je večina trikrat prebolela in/ali bila cepljena, je lahko bit pametn.

Najverjetneje pa je da katerakol vlada bi vodila med covid krizo, ko bi delovala podobno, ker tudi Nemci in ostali so imeli policijske ure in zaprtja…  za cepljenje so pa tudi vsi spodbujali. V zda so ga demokrati dali kot obvezno.

Pomeni vse odprto, vsak skrbi zase.

Odgovor na objavo uporabnika
dfokgša, 09.05.2022 ob 23:30

Švedi so cepljeni 75 %  – ampak ne zaradi prisile, ampak ker so se sami tako odločili. V tem je razlika.

Tudi pri nas ni bilo prisile glede cepljenja. Si mogoče Slovenijo zamenjal z Avstrijo? Vsak se je svobodno odločil ali se bo cepil ali ne. Pa ne zdaj bebljati o tem, da brez PCT pogoja nisi smel eno obdobje v kino. Tudi brez vstopnice nikoli nisi mogel v kino, pa noben ni jamral, da te kdo sili plačevati vstopnice.

kje ti živiš, 10.05.2022 ob 07:31

Tudi pri nas ni bilo prisile glede cepljenja. Si mogoče Slovenijo zamenjal z Avstrijo? Vsak se je svobodno odločil ali se bo cepil ali ne. Pa ne zdaj bebljati o tem, da brez PCT pogoja nisi smel eno obdobje v kino. Tudi brez vstopnice nikoli nisi mogel v kino, pa noben ni jamral, da te kdo sili plačevati vstopnice.

pri nas so JANŠEVE fašistične metode LJUDI PRISILILE V CEPLJENJE!!!! Kaj pa je lahko naredila zaposlena mati z majhnimi otroki, vrtec, služba, testiranje na 24 ur, nikamor brez testa…NIČ- fašist JANŠA je tako zakompliciral življenje, da ni bilo drugega izhoda!!! sama sreča da smo se znebili fašista in da nikdar več ne pride na oblast!! Slovenija je naša last, mi odločamo kdo nas bo zastopal v vladi, Janša pa je mislil da je on TA GLAVN. Tudi Golob je samo začasno naš direktor, če nam bo sral na glavo, bo letel!

Ti si pa iz balkana. Takšni ne rabijo cepljenja. Ko virus napade balkanca se vstraši za svobodo in pobegne. Cepljenje brez veze. Vsi balkanci so naravno imuni, ker virus pusti večji del škode na možganih.

Pa zakaj tega niste prej povedali levaki. Bi vas še mi podprli z bicikli.

čarovnica, 09.05.2022 ob 23:20

V velikem kotlu kuham pajke, vešče, muhe. Ko bo kuhano bom precedila, okusno goščo bom sama pojedla, tekočino za lepe denarce prodala bom. Tekočina je odlično cepivo.

Ti si pa iz balkana. Takšni ne rabijo cepljenja. Ko virus napade balkanca se vstraši za svobodo in pobegne. Cepljenje brez veze. Vsi balkanci so naravno imuni, ker virus pusti večji del škode na možganih.

@dfokgša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close