Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golob – Sluga

Golob – Sluga

Je Golob naredil napako z Janjo Slugo? Omogočila je neposredno oblast bolnega kriminalca in podpirala  sekto ter glasovala za njihove škodljive zakone! Zdaj jo Golob daje na njegovo listov Celje!

Ne dobi mojega glasu!

Mene je tudi to odvrnilo da glasujem zanj.

.https://youtu.be/2bwONMgKIHk?list=RD2bwONMgKIHk

Golobnjak mene sploh ni preprical. Najbolj so znani po tem, da bodo podrli ograjo na juzni meji. To meni ni vsec.        Itak, da bom volila Jajota. Ima najvec izkusenj, tudi v najbolj kriznih razmerah.

Ne vem od kje na anketah dobi toliko , tudi na Novi, kakorkoli obračamo je drugi, glasov pa ni pobralSDS ampak vsem drugim levim strankam.

Ta Sluga sploh ni resna , dostojanstvena , postena. Nima hrbtenice zastopat svojih stalisc, menja stranke kot spodnjice. No to pa res ne bomo volili !

Priimek pove vse!

Drugi me ne motijo tako

Odgovor na objavo uporabnika
Marko 11, 20.03.2022 ob 14:22

Ta Sluga sploh ni resna , dostojanstvena , postena. Nima hrbtenice zastopat svojih stalisc, menja stranke kot spodnjice. No to pa res ne bomo volili !

Ima pa očitno tisto nekaj več tam nekje…..

.https://prava.si/post/608611/janja-kje-je-uradni-zapisnik-srecanja-s-tomazem-veselom

čeprav sem na prejšnjih volitvah bil prevaran s stranko smc v kateri je bila ona, ajde ji oprostim, ker je jebozovna… Če bom videl, da ima Golob šanse za premagat pošast, bom kljub temu, da mi deluje šminker in se niti malo ne vidim v njegovi družbi volil za njega.., kakorkoli, naj mu bo srečno…, Bog čuvaj Goloba in Ukrajino.., Pacienta in Putina, pa naj pošlje na Goli otok šah igrat.

Mene pa je Golob odvrnil s tem, da se je povezal z Jankovičem. Pa sem bila prepričana, da ga bom volila. No, zdaj se moram ponovno odločiti komu naj dam svoj glas.

Kaj nisi vedela, da je Janković njegov boter, njemu pa Kućan?

Marta Kos pa generalna sekretarka Foruma 21, te klape oligarhov ….

Torej, gre za stranko bogatih oligarhov z namenom še bolj bogateti…. (pr. Janković).

Golob je nekdaj za Jankovićeve sozločince nabavljal premog iz – Indonezije…vsi so se dobro okoristili!

To, da Golob jemlje k sebi omenjeno poslanko, je tudi meni odbijajoče. Predolgo je podpirala sedanjo vlado in razne nedopustne metode te vlade, zdaj pa je našla pot nazaj v parlament. In še kakšen propadli poslanec je v Golobu našel svojo rešitev.

Da o Zokiju raje ne bi. Če mi včasih niti ni bil zoprn, mi je zdaj, ko vem, da se zavzema za obvezno cepljenje proti Covidu, popolnoma nesprejemljiv! Kdor pa take ljudi sprejema in podpira, je mojo podporo izgubil. In upam stavit, da ne samo mojo, več nas je takih.

sem si že premislila, tudi jaz mu ne dam glasu, ma kje je najdu Marto…

to bo en kup visoko plačanih frajerjev in frajerk z našim denarjem, neskončni  vzorec se ponavlja

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close