Golob se ženi tik pre luninim mrkom
Slaba izbira, 28.08.2025 ob 11:48
Golob je izbral datum poroke tik pred luninim mrkom. Škoda, da ni vprašal astrologe. Izbral je zelo slab termin in zveza ne bo trajala dolgo.
Verjetno ji je uspel IVF. On ima že dovolj otrok, mar bi se z njimi konkretneje ukvarjal. Ona ni mentalno zrela za mamo. Tudi približno ne.
No, čeprav tale lunin mrk ne prinaša slabih energij, zaradi ugodnega aspekta z vladarjem mrka, Jupitrom, prej nasprotno. Ni vsak mrk slab. Včasih pomeni samo kulumnacijo, zaključek dogodkov. Kar poroka nekako je. Iz osebnega življenja lahko delim izkušnjo, da je pri meni lunin mrk predstavljal zaključni korak v nekem postopku, v katerem sem se morala zelo angažirati. Prav na Lunin mrk je bila potem zaklju na prireditev, “kronanje” mojega uspeha.
Poročil se bo tik pred lunin mrkom. Sledil bo mrk. To se nanaša na čustva, po vrhuncu čustev – mrk, sprememba.
Luna na dan poroke bo naredila samo še aspekt sekstil na kiron (neozdravljivo rano). In to je tudi vse, pred “void”om.
In luna 30 stopinj na Saturna, kar kaže na poroko iz koristi (zaradi materialnih ugodnosti), čeprav je ta aspekt šibak, je edini na klasičen planet.
Samo še potrditev, da se gre za klasično šarijsko poroko.
Kadarkoli se on “ženi” in s komerkoli že, je slab trenutkek.
Tako s prvo v redu žensko, kot z državno, iz proračuna plačano vladno kurbo št 1,se ženi zato, da prikrije da je TOPLOVODAR.
Če ne bi bila Zlovenija tako jebena farška dolina šentflorjanska, bi ob OMOŽIL SVOJO PRVO IN EDINO LJUBEZEN – ANDREJA.
S katerim ga je, btw, iz prve roke slišano oz prvih ust, žena ZALOTILA V ZAKONSKI SPALNICI KO STA SE FUKALA V RIT.
NE MARAM JANŠE RES NE.
NARAVNOST PA PREZIRAM IN SE NI GNUSIJO LAŽNIVI PEDRI.
ČE LAŽE VSEJ DRŽAVI ŽE OKOLI SVOJE SPOLNE USMERJENOSTI IN V ZA NAMEN CIPO GINO TABER PLAČUJE 5500 NA MESEC PLUS EXTRAS, LAŽE TUDI I VSEM DRUGEM, SE VAM NE ZDI TO LOGIČNO?
V tem trenutku je manjša sramota bit čefur kot pa Slovenec.
Sram me je komurkoli iz tujine povedati, da sem iz Slovenije. SRAM!!!!
Kwa, 28.08.2025 ob 14:43
On ima že zdaj mrk v glavi in v zvezi, če je s tako prostituto. Sramota državi!! A bo kaj ostankov hrane s svadbe peljal v Gazo???
Oba sta sramota za državo, skupaj še posebej. Papež Frančišek se je v krsti obračal od sramu, ko sta bila v Vatikanu. No tudi zarad Zelenskija Trump, von derlajn BJAČ in Macrona, ampak zarad Macrona in Goloba ŠE POSEBEJ.
PREDLAGAM ABSOLUTNO DRŽAVNO NEPOKORŠČINO ZA DAN TE SRAMOTNE GEJEVSKE KRINKA POROKE :
– SPJI IN DOOJI NE VPLACUJTE n ata sramotni dan nobenega evra V E-DAVČNO BLAGAJNO
– PROTESTI PO VSEJ DRŽAVI ZOPER VLADNO KORUPCIJO IN ROPANJE DRŽAVE IN PRODAJO ODLIČNIH SLO PODJETJIJ ZA DROBIŽ, LAH ZARAD MENE MIRNO VKLJUČITE PALESTINO IN POSEBEJ GAZO….
– VLOŽITEV REFERENDUOV ZA
A) menjavo vlade, TAKOJŠNJO
B) PROTI ISTOSPOLNKM POROKAM, POSVOJITVI OTROK V GEJEVSKO DRUŽINO IN PROTI LGBTQ
– OBENEM NE POZABIMO PROTESTA PROTI HALAL KLANJU ŽIVALI
– IN ČE JANŠA PRIDE NA POROKO TRANSVESTITA (gaber) in pedra št 1 v državi, ste končno dobili zadnji dokaz, da je Vaš veliki vodja navaden lopov, to je sicer že 30et plus, ampak zdaj boste videli še če je HINAVEC.
TAKO JJ KOT PLEŠOČI PODGANI NA KOKI RECITE IN NAPIŠITE VELIK NE NA NASLEDNJIH VOLITVAH.
ISKRENO, NE VEM, KATERA JE 3. POT. AMPAK ZA BLAGOR LJUDSTVA, MORA OBSTAJATI. MORA.
MORAMO NAJTI NEKOGA KI JE SLOVENIJE VREDEN, SICER ZAHTEVAJMO VZPOSTAVITEV TEHNIČNE VLADE, DOKLER LOPOVI, TATOVI IN SMRADUHI STARI K MLAJŠI LAŽNIVCI IN ROPARJI NE POCRKAJO.
Poroka ob 11h – Vladar Asc v 12. hisi v tehtnici. Mars je v tehtnici sibek, tehtnica je znak zveze. Kaj je skrivnost?
Poroka ob 12h – venera kvadrat Asc – napetost
Ob 13h – Mesec kvadrat ASC, Uran opozicija ASC – konec preden se zacne (glej spodaj)
Ob 14h – ASC v strelcu, Jupiter v kvadratu z Marsom, ki je tokrat v tehtnici v 10. hisi, to je hisa kariere in statusa! Karieri ta zveza ne bo v prid in po drugi strani, kariera bo zarezala noz v to zvezo, ker bodo amicije bolj pomembne. Kot 60/120 z osjo luninih vozlov deluje pozitivno.
Ob 15 – Podobno kot ob 14h
Ob 16h – ASC Kozorog, Saturn z Neptunom (skrivnosti, prevare), oba v kvadratu z ASC. Nekdo se bo pocutil prevaranega in imel obcutek, da je na povodcu. Saturn je tudi v zadnji stopinji rib (dodaten Neptunov pridih).
Ne glede na cas je Mesec VOC, ki velja le za osebne planete, torej je njegov vladar Saturn, ki je z Neptunom. Neptun predstavlja iluzije, prevare, skrivnosti. Mesec je tudi v kvadratu z Uranom. Tu ni zvestobe, predanosti, ni trajnosti, odgovornosti, kompromisov ali stabilnosti.
Sonce je z juznim vozlom – bo moska komponenta odsla, zbolela, se drugace odstranila? Mesec je zenska komponenta (glej zgoraj).
Merkur je s Soncem v devici ali v 10. ali v 9. hisi, odvisno od casa. Je to statusna/ karierna PR poteza?
Edini mocen in custven planet v vodnem znamenju, v raku je Jupiter. Premalo, tudi ce je Jupiter. To ni poroka zaradi ljubezni, ce sploh je poroka.
ne morem verjet, 28.08.2025 ob 12:34
Ves čas sem mislila, da mu je bila Tinca nastavljena, da bo veza nehala, ko on ne bo več premier. Poročil? Joj, no !
Pernata podgana meni da mu bo legalizacija kvazi zveze s transvetsizom prinesla drugi mandat Hahahaha zelo se moti, prej luknjo v čelo.
Forum je zaprt za komentiranje.