Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Golob se je super odrezal v Tarči ???

Golob se je super odrezal v Tarči ???

Odgovor na objavo uporabnika
ma seveda, 11.02.2022 ob 12:51

Popay npr, 11.02.2022 ob 12:36

klasika…, jajohojsasti troli spet nabijajo… 20 jurjov plače 45 jurjev plače…, kreleti, pa naj jh ima 100 jurjev vsak mesec, pa kaj…. Slabšega vzdušja med ljudmi v državi tudi pod razno ne more bit kot je sedaj s temi… vami pacienti, jajc, hojs, mahnič….., ko bodo, če bodo seveda tej norci izven političnega centra, ki odločajo praktično o vsemu v državi in se obnašajo kot mafijaši.

Po volitvah bo narod dvignil roke od politike, zato molite boga ali pa Majdo 1948 z njenim župnikom na tem forumu….., da zmagate z večino, ali ste poraženi do jajc in da vaših prizadetih  pacientov v glavo več ljudje ne gledajo na sceni…. Tako bojo politične debate crknile, vi plitki provokatarji, buzuranti skratka..,  v kleti trstenjakove se pa jebite med sabo z gledanjem nora24tv, ker vas noben ne bo jebal pet posto…,

samo tak lep pozdrav vam bomo poslali..

https://www.netclipart.com/pp/m/13-130332_middle-finger-clip-art-middle-finger-drawing-easy.png

Kaj trobezljaš?? Kakšni naši?? JJ s kompanijo se itak mora spokat, ker so nesposobni, ne obvladajo komunikacije, kot bi trop pobezljane pubertetniške mularije spustil v politiko.

Ampak spet ste se ujeli v isto zanko kot vedno. “Vse je boljše od JJ.” Ne, ni res, lahko je tudi slabše. Lahko je samo na zunaj boljše, samo na zunaj je pošlihtano, drugače pa se krade še veliko bolj. I-Geni je državno podjetje!!! Bil je v upravi državnega podjetja in mastno služil!! Na pleči vseh, ki plačujejo predrago elektriko. Protizakonit poskus prodaje, bla bla bla

Tip je z vsemi žavbami namazan, globoko globoko v korupciji. Vseeno ti je, koliko si zmeče v žep? Ja, super, kaj naj rečem. Samo zato, ker se želimo znebiti desnih kekcev, še ni vsak “nov” obraz kar primeren za novega mandatarja, samo da zna jezik vrtet, pa keš grabit. Saj niste resni.

https://siol.net/novice/slovenija/projekt-grom-je-golob-drzavi-zamolcal-prodajo-gen-i-564429

Daj ti raje potegni skupaj cifre nakradenega denarja tvojega IJJ, seveda ne moreš, ker on denar skriva in ti nikoli ne boš izvedelo, koliko milijonov je ta lopov NAKRADEL – od osamosvojitve dalje!  Vidiš samo neko kmetavzarsko brezvezno bajturino na Štajerskem, njegovega zapravljanja v tujini pa ne.

Noben normalen človek ne bi volil stranke, ki se financira s pomočjo zlikovcev iz Republike Srbske in nekega davčnega utajevalca, osebnega prijatelja in finančnega svetovalca vodje stranke.

Večjega lopova v politiki kot je Janša v Sloveniji NI.

jasno in glasno, 11.02.2022 ob 12:10

Ne nabiaj, golobnjak pač ne bo to kar si želite da bi bil, ker ima preveč pestro in tudi kriminalno zgodovino, sli veste da je tip svojo politično karijero začel v propadli LDS, nadaljeval v propadli PS, nadaljeval v SAB, tudi ta bo propadla po volitvah, sedaj pa je to vaš novi obraz…

Dajte, pljuvajte. Bolj žalite, bolj sami sebi nastavljate ogledalo.

Jaz ne plačujem predrage elektrike. Slovenci smo med državami z najnižjimi položnicami – ravno po Golobovi zaslugi, ker so po pojavu Gen-i vsi distributerji bili prisiljeni znižat cene. Prej so pa samo rasle.

Ampak dajmo še malo lagat, mogoče se pa kaj prime.

ne vem no244, 11.02.2022 ob 13:05

Ou je, 11.02.2022 ob 12:55

Golob prehiteva Jajota po levi in desni… Pričakujem še bolj intenzivno ofenzivo kletne vojske spletnih trolov s Trstenjakove.

Janševiki bodo zelo trpeli do 24.04.2022 po 24.04.2022 pa še bolj.

Tudi jaz ne maram Jajota ampak tale je pa že zdaj znan mutivoda in Jankovićev pribočnik. Zakaj misliš, da je čisto vse boljše od JJ? Meni ne gre za nič drugega, kot da na oblast pride nekdo, ki bo začel delat čistko na področju korupcije. Ne pa da pride v politiko, ker hoče imeti še več moči, da si grabi keš. In naivci verjamete. Jaz bom za Fajonko in kompanijo, ni super, je pa najboljše od danega. Z Golobom boste krajo in korupcijo samo še razmahnili.

:===)) Ti boš za Fajonko in stranko, ki odkar je v politiki, še ni naredila nič pametnega, veliko pa slabega. In kadruje na enak način, kot trenutno počne Janša – samo da je naš. Ravno s tem škodljivim korporativnim upravljanjem je treba presekat. Na glavna mesta strokovnjake, ne pa vaše in naše.

kriminalno zgodovino, ja …?

kdo jo ima??

Koga bremeni : Orožarska afera+Trenta+Prostitutke+Depala vas+krediti iz Bosne+Patrija+Sestrična+Nepojasnjen izvor premoženja+pranje Madžarskega denarja+Nepotizem+Korupcija+Zavlačevanje sodnih procesov do zastaranja+…

ma seveda, 11.02.2022 ob 14:17

Popay npr, 11.02.2022 ob 14:04

Lej, koliko si ti staro…, si že imel volilno pravico v prejšnji državi, tam se je isto počelo kot se zdaj počen v s(d)s greznice, volijo enega in edinega in bog ne dej, da izostanejo na volitvah, tud sekundo pred smrtjo morajo it obkrožit številko pred pacientom, pol pa lahko dol padejo…

Tako mimo grede, celo življenje delam v gospodarstvu v prejšnji in zdejšnji dražvi, sistemu in preprosto vem, da brez dela ni jela…. Jebe se mi za levico, kul in goloba ampak, če bi videl, da ima sam hudič več šans, da zmaga proti pacientom kot sta jajc in hojs, volim za njega in v to prepričam še nekaj ljudi…

Politik kot si že samo opisalo se ne sme tako obnašat kot se obnašata ta dva kretena…, Kej si videl, da politik svoje nasprotnike imenuje, svinje, prostitutke, trenirkarji, zombiji, laže o njih, kot se je zlagal jelinčič, da eni iz šarčeve valde pošiljajo grozeča pisma predstavnikom vlade itd…, ljudi imenuje POLITIČNA TRUPLA…

V vojni so tudi nasprotniki cenili tiste stratega na drugi strani muhe proti kateri so se borili in govorili s spoštovanjem o njih..

Jst nimam nič proti normalni desni politik in v Ns tud vidim nekatere normalne ljudi ampak v s(d)s greznici pa niti enega… Ne sme se pa pozabiti dejstvo, da je pacient prišel do aaablasti s prevaro vsaj polovico volivcev stranke smc in desus…, liderji teh strank hočejo pa še naprej ostat v politiki.., zanimivo pod drugimi imeni strank, kaj praviš zakaj… a misliš, da se je tisto, ko sta obljubila cerar in erjavec, da ne bosta sodelovala s s(d)s greznico dokler je pacient šef te stranke bilo brezveze…, polovico volivcev teh dveh strank je na podlagi te obljube dali glas tema dvema strankam… in zdej je to tudi golob dal, pa je niti malo ne briga njegova preteklost, ker on enostavno do zdaj ni bil nikoli predsednik vlade in pljuval na ljudi iz tega položaja… Če pa bo recimo izvoljen in celo postal predsednik vlade, sem pa prepričan, če bodo protesti proti njemu vsak petek sam odstopil in ne bo žalil te ljudi, ker je tip preprosto normalen in ve kaj pomeni kulturna politična komunikacija.

Sem kar krepko nad 50, tako da vem, o čem govorim in ja, sem doživela obe državi na polno.

Ampak tole:

Politik kot si že samo opisalo se ne sme tako obnašat kot se obnašata ta dva kretena…, Kej si videl, da politik svoje nasprotnike imenuje, svinje, prostitutke, trenirkarji, zombiji, laže o njih, kot se je zlagal jelinčič, da eni iz šarčeve valde pošiljajo grozeča pisma predstavnikom vlade itd…, ljudi imenuje POLITIČNA TRUPLA…

Ja, se čisto strinjam, retorika je obupna, pač trumpovska mentaliteta, nevredna normalnega človeka, kaj šele državnika.

Ampak menda ne bomo nekoga izvolili za mandatarja samo zato, ker zna lepo govoriti. Ker leporeči in se zna obnašat na državniških obiskih in na tvitih. To je za predsednika države, on mora biti predvsem tak. Glavni v DZ pa mora biti predvsem nekoruptiven, pokončen, pošten, njegova dejanja morajo šteti, ne da se kopa v masi državnega keša, še ženi zrihta ta biznis in zdaj bi se šel politiko zato, ker so ga vrgli z uprave GENija. Da bi spet not prišel, da bi imel spet roke v marmeladi. A misliš, da je naključje, da se spomnil iti v politiko ravn ko je izgubil mesto v upravi in ko mu je šla pozlu prodaja firme, o kateri nihče ničesar ni vedel?

Če vam je dovolj to, da se mandatar zna lepo pogovarjat brez žaljenja, smo globoko padli. Kot posamezniki in kot država.

Ne, Goloba bom volila, ker zna vsaj jasno in glasno povedat – prvi doslej – da mora biti politika v službi ljudi in na obratno. Politika je samo servis za ljudi.

Pa da je treba dati prednost civilni sferi, poslušat civilno sfero. To sem jaz prvič od koga slišala. Mogoče naklada, bomo videli po programu in ekipi.

Odpisat nekoga z rezultati kot nakladača – na podlagi česa? Potem itak vsi nakladajo. Zakaj sploh imamo volitve?

Jaz človeka podpiram, dokler me ne razočara. On kot direktor podjetja, od katerega že 10 let dobivam najcenejšo elektriko, me še ni.

Zakaj se SDS-ovci ne vprašate, zakaj ljudje volijo “samo da ni Janša” – in to tudi ljudje, ki imajo podjetja (torej niso neki “levičarji”)?

Ali obstaja večji primitivec, lažnivec, spletkar, kriminalec v politiki?

Janša že desetletja predstavlja vse najslabše, kar se nam je zgodilo, ob njem bi bila še kuga bolj sprejemljiva!

@ma seveda

ok., pol sva tu nekej…, pol veš kdo vse je bil Kancler Nemčije, od Branta do Merklove in tega Olafa… in ti zdej men povej kaj pomeni Nemčija v svetu in kaj Slovenija, ko nikoli nisem nobenega od teh političnih  predstavnikov Nemčije slišal, da svoje sodržavljane imenuje svinje, ( čeprav je polna turkov in drugih gasarabjterjev…., tujcev) in kaj praviš zakaj ljudje nikoli niso protestirali proti njim osebno…

Ja lej ti bom jst povedal zakaj…., zato, ker so preprosto spoštovali vse državljane države, katere politični predstavniki so bil…

Golob, kot sem rekel, lahko si ga nekam vtakneš…, mi ni ok. ampak komunicira odlično, je skuliran…., jst bom volil za samega hudiča sm, če vidim, če lahko zjebe tega hudiča, pacienta, dokazano večkrat, ki ga gledam že 30+ let na politični sceni in ki se tako mafijaško in kavbojsko obnaša kot nek šerif, kot, da je ta država njegova.. Navsezadnje evo, Fajon še ni bila predsednik vlade, torej je tudi ona ena od možnosti za predsednika vlade in do zdaj ni še nič zajebala kot predsednik vlade, komunicira pa tud na kulturnem nivoju z vsemi, tud njenimi nasprotniki, ki jo žalijo z vsem kar zmore s(d)s greznica iz kleti trstenjakove in nora2tv… Desna stran ima pa samo enega in edinega, pošast oz, pacienta in nobenega druga, žal…

Večjega lopova od jajota res ni v tej mafijski državi. Seveda pa to ni mafijska država le zaradi jajota.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close