Golob se je objemal s čefurjem
Popaj danes ne uraduje, ker za razliko od vas za komentiranje ni plačan in ima rad proste nedelje. Meni se tudi ne da, čeprav je rekel, naj mu pomagam. Za razliko od njega jaz mislim, da ni zabavno polemizirati z vami, ker vas je prelahko premagati. Tudi razumem, da morate preživljati družine, zato mi je vseeno kaj pišete. Me pa vseeno osebno zanima katera od vas je Kraševka in kateri je Mefisto? Moj guess je, da je Mark dark shark Kraševka. Ona rada uporablja te VELIKE ČRKE kot da bo s tem preglasila Rasputina. Imam prav?
Vidalli je pa najbrž Mefisto. Imam tudi tokrat prav?
Za monklje in monovce. Naši obiskovalci prihajajo iz portala Domovina.je
Odprite kakšen članek in preberite omenjene komentarje za malo zabave. Drugače pa monovcem ustreza, da tukaj tratite svoj čas. Ko preberemo besedo ćefur nas takoj prime, da bi volili jugonostalgike iz vaše stranke!
Hint: japajade. Ko monklje slišijo ćefur takoj letijo na youtube poslušat Magnifica. Ampak vi kar nadaljujte. Mi smo toleranten forum. Oglasite se čimvečkrat. Tudi velike plakate limajte naokoli. Tako gre nekaj madžarskega denarja tudi v naše žepe.
Če vam še ni vse jasno; mi iz čete smo bolj pisarniški, Popaj je pa bolj livar iz Mlakarjeve pesmi, zato ste danes dobili bolj uradniški odgovor MONa, kot ste ga verjetno navajeni.
Forum je zaprt za komentiranje.