Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golob se je objemal s čefurjem

Golob se je objemal s čefurjem

Jankovićem ….

Denar na denar!

Da ne pišem o odsluženih politikih tipa Tamara Vonta, Sluga itd.

Ja in kaj potem?

Ne bom volila Goloba, ne bom pa pljuvala po njem.

TI si odslužen že zdavnaj.

po dolgih 25 letih bom letos sel volit, in volil bi goloba, dokler nisem danes videl jankovica in njegovo gobcanje, niti pod razno, enoko velja za puklastega ter tonina, za levivo itak ne  bratuskova je laznivka….tako da…ne mores izbirati ce ni izbire

Janković je največja možna gnusoba, ki je v Sloveniji.

Ker bo šel kmalu k Matildi, upam, da ga bodo Srbijanci vlekli nazaj domov in ga tam zakopali.

Ker ta pes hudičev si res ne zasluži počivati v slovenski zemlji!

Mene kar se tiče Golobove stranke, ne moti, da je Janković svetil tam, on je itak zlizan z vsemi levimi in tudi z Janšo, lepo sta sodelovala v času covida.

Bolj me moti kandidatka za zunanjo ministrico Marta Kos.  Ta se mi zdi pa res preveč povezana z levo politično “elito”, katera pa nam v 30 letih ravno tako ni prinesla nič dobrega.

Če se ne motim spadajo golobi in podgane v isto skupino živali.

cGolobova nova ustanovljena stranka  – GNUS,same nove cvetke.

A kdo ve, ali je gibanje svoboda za obvezno cepljenje,  ali so proti?

Odgovor na objavo uporabnika
Kajpa, 19.03.2022 ob 22:02

A kdo ve, ali je gibanje svoboda za obvezno cepljenje,  ali so proti?

Za obvezno cepljenje je samo SDS.

Ampak kaj, ko vlači v stranko stare ksihte iz politike……

to ne, 19.03.2022 ob 22:08

Za obvezno cepljenje je samo SDS.

Ampak kaj, ko vlači v stranko stare ksihte iz politike……

Popravek – tudi podgane, ki so sklenile pakt s to stranko – NSi, SMC, Desus, pa tudi SNS so potrjevali Janševo norijo o obveznem cepljenju.

Tako Janković kot njegov lakaj Golob potegujeta denar v svoje žepe, tudi iz državnih firm (GENI npr.).

In pa tale Marta Kos Marko, ha, ha, ha:

https://www.dnevnik.si/1042977758

Neoporečnih v politiki očitno ni in ne bo. Ampak med Janšo in Golobom še vedno izberem Goloba.

Proti Marti Kos nimam absolutno nič. Inteligentna, omikana ženska, kakršnih v slovenskih politiki vsekakor manjka – sploh če pogledaš SDS-ovke a la Kopriva. Balzam!

dsghka, 20.03.2022 ob 10:00

Neoporečnih v politiki očitno ni in ne bo. Ampak med Janšo in Golobom še vedno izberem Goloba.

Enako izberem, brez najmanjšega pomisleka.

dsghka, 20.03.2022 ob 10:01

Proti Marti Kos nimam absolutno nič. Inteligentna, omikana ženska, kakršnih v slovenskih politiki vsekakor manjka – sploh če pogledaš SDS-ovke a la Kopriva. Balzam!

Odvisno, kako gledaš na zadevo.  Jaz si pa želim menjavo teh starih fac, ki so se izkazale za drugo stran istega kovanca.

mene pa moti, 20.03.2022 ob 10:05

Odvisno, kako gledaš na zadevo.  Jaz si pa želim menjavo teh starih fac, ki so se izkazale za drugo stran istega kovanca.

Zamenjat vse, ki so dalj od 10 let na sceni in , ki so starejši od 60.

glej kup novih poslancev smo imeli v vsaj zadnjih dveh sklicih DZ – pa a je bilo kaj drugače… nič…

zato kriterij nova faca ne pomeni nič…

jaz sem že zdavnaj razmišljala o politiki, nisem ne leva, ne desna, če se lahko opredelim sem najbližje socialnemu kapitalizmu – v smislu ureditve kot je na Švedskem …

ampak zakaj se nisem odločila za to – ker vem,da sama ne bi mogla spremeniti nič… ker ko prideš v te stranke te povlečejo v neke svoje interese-  in potem tudi te nove face začnejo lagati…

če ostajaš pri svojih stališčih te izobčijo, vržejo iz stranke… ali pa četudi te ne, sam s svojim glasom ne moreš narediti ključnih sprememb za katere se zavzemaš…

glej primer tega periča iz smc… kok to postanejo zlagane nove face, ki samo za namene stranke lažejo, napadajo, itd… pa so relativno nove face, hitro se pokvarijo, takoj ko padejo v kolesje strank in interesov…

zato jaz v to ne grem -ker vem,da v nobeni stranki ne bi mogla uresničiti tega iskreno in odgovorno ravnanje v družbe – slej kot prej bi me kolesje raznih političnih interesov požrlo in izpljunilo… in taki interesi so na vseh straneh enako – nobena stranka ni izjema.

Vesel oče, 19.03.2022 ob 19:23

Jankovićem ….

Denar na denar!

Da ne pišem o odsluženih politikih tipa Tamara Vonta, Sluga itd.

Janković je po materi slovenček, po očetu pa srbski, kot vsi v slo!

Janković je pes hudičev! Največja možna kriminalna zalega. Ker on sploh ne zna delat drugač kot pa skozi korupcijo.

Janković je po mami kvečjemu kurbin sin. Kaj pa je drugega ženska, ki jo pojebe južnak drugega?

Slovenka k jo pojebe južnjak je VELEIZDAJALKA SLOVENSKEGA NARODA.

Take prasice je treba slečt in ostričt. Potem pa polit s katranom in posut s perjem. Sledi pa parada veleizdajalskih psic po mestu.

Njegova mama je đukela!

razumi nekaj, 20.03.2022 ob 10:18

glej kup novih poslancev smo imeli v vsaj zadnjih dveh sklicih DZ – pa a je bilo kaj drugače… nič…

zato kriterij nova faca ne pomeni nič…

jaz sem že zdavnaj razmišljala o politiki, nisem ne leva, ne desna, če se lahko opredelim sem najbližje socialnemu kapitalizmu – v smislu ureditve kot je na Švedskem …

ampak zakaj se nisem odločila za to – ker vem,da sama ne bi mogla spremeniti nič… ker ko prideš v te stranke te povlečejo v neke svoje interese-  in potem tudi te nove face začnejo lagati…

če ostajaš pri svojih stališčih te izobčijo, vržejo iz stranke… ali pa četudi te ne, sam s svojim glasom ne moreš narediti ključnih sprememb za katere se zavzemaš…

glej primer tega periča iz smc… kok to postanejo zlagane nove face, ki samo za namene stranke lažejo, napadajo, itd… pa so relativno nove face, hitro se pokvarijo, takoj ko padejo v kolesje strank in interesov…

zato jaz v to ne grem -ker vem,da v nobeni stranki ne bi mogla uresničiti tega iskreno in odgovorno ravnanje v družbe – slej kot prej bi me kolesje raznih političnih interesov požrlo in izpljunilo… in taki interesi so na vseh straneh enako – nobena stranka ni izjema.

Do sprememb bi lahko prišlo, če bi nov obraz zbral toliko glasov, da bi z njimi izrinil stare stranke na levici, jim odvzel čimveč moči.  Da ga ne bi mogli za vsak posel, ki jim bi zaradi njega propadel , jebati v glavo in mu odrekati podporo v DZ oz. podporo vladi.

Torej – zmaga na volitvah in večina glasov.  Le tako bi lahko upali na spremembe.

Meni je smešno, ko se SDSovci ves čas penijo nad novimi obrazi, češ, ljudje izbirajo ljudi, ki jih razočarajo.  Nihče pa se ne vpraša, zakaj ljudje, ki niso podvrženi SDS, iščejo nove obraze.  Ker so dojeli, da nas tako desni kot levi STARI obrazi nategujejo že 30 let.  Zato iščejo upanje v novih obrazih.

dsghka, 20.03.2022. ob 10:01

A ti sploh veš, kako bogata je ta tvoja Inteligentna, omikana, itd., bla, bla, bla generalna sekretarka Foruma 21?

Brez skrbi, da se taka “levičarka” ne grebe zastonj v politiki….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close