Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Golob se je obdal s starimi babami

Golob se je obdal s starimi babami

Slika v današnjem Delu. Ena je še celo predebela. Fajonova jo tako zlahka prekosi.

https://siol.net/novice/slovenija/golob-naj-bi-prejel-celo-vec-kot-milijon-evrov-nagrade-video-570407

Spet ga bo Tomašič spluval, včeraj je v Odmevih Golob povedal nekako takole, ” mi skrbimo za spolne kvote, od xxx članov programskega sveta so samo štirje moški, čak mal mar niso kvote namenjene ravno temu, da ne prevlada samo en spol, predvsem pa ne stare jalove babe.

So se že začeli prestopi poslancev k Robertu Golobu; Janja Sluga (Nomen est omen!), Lep, Tomić, Golubović, Sakić,….

Tista blond bivša sodnica Zupančič Klakočarjeva je bila na sodišču ena navadna lenoba. Fučkalo se ji je, če se je primer vlekel 8 let. Vmes je kar za kakšno leto naredila pavzo, da se na zedevi ni delalo čisto nič.

No, štirje plačani posti, zdaj pa zares. Da se je Golob obdal z ženskami, mu štejem v velik plus – državam z ženskami v vodstvu držav gre vedno bolje na vseh področjih. Potrebujemo ženske, ne pa starih 70-letnih prdcev.

Komentarji na videz  – jih poznamo že iz primera Nike Kovač. Pametni ljudje tudi vemo, da povedo veliko o tistem, ki take stvari govori, nič ne o ljudeh, ki so jim komentarji namenjeni. In ob pošteni, pokončni Golobovi drži ti komentarji izpadejo čedalje bolj bedno, sploh če vemo, da izhajajo iz samega vrha politike. Take voditelje želimo? Ki zmerjajo ženske na nivoju osnovnošolcev? Ki sramotijo njihovi videz? Me res zanima, kaj na to pravijo njihove partnerice.

Pameten možakar. Volila ga pa še vseeno ne bom, bom počakala en mandat, da ga vidim.

Nezanesljiv oportunist. Kot tudi babščeta okoli njega. Grabežljivi ljudje brez hrbtenice.

Pa še neko klimatsko agendo se grejo. Zeleni kmeri. Primite se za denarnice.

Odgovor na objavo uporabnika
Replika54g1, 27.01.2022 ob 09:42

Pameten možakar. Volila ga pa še vseeno ne bom, bom počakala en mandat, da ga vidim.

ja, mogoče se lahko pridruži JJ-u, panika, miši,

krneki728, 27.01.2022 ob 10:39

ja, mogoče se lahko pridruži JJ-u, panika, miši,

Dej ti kdaj pa kdaj zase govori, ker o meni pojma nimaš, a ne?

Tampere, 27.01.2022 ob 10:23

Nezanesljiv oportunist. Kot tudi babščeta okoli njega. Grabežljivi ljudje brez hrbtenice.

Pa še neko klimatsko agendo se grejo. Zeleni kmeri. Primite se za denarnice.

Mah… sem mislil, da so mu reči glede globalnega segrevanja jasne, no še vedno mislim, da so mu, zato je toliko slabše, če gre tulit v isti rog z najbolj korumpiranimi svetovnimi voditelji.

Ja, jasno je deklariral – zavzel je stališča levih, stališča, ki že leta uničujejo gospodarstvo EU in poskušajo na mehek način demontirati družino kot osnovno celico družbe.

Zanj zagotovo ne bom volil.

BTDT nepr., 27.01.2022 ob 12:13

Mah… sem mislil, da so mu reči glede globalnega segrevanja jasne, no še vedno mislim, da so mu, zato je toliko slabše, če gre tulit v isti rog z najbolj korumpiranimi svetovnimi voditelji.

Ja, jasno je deklariral – zavzel je stališča levih, stališča, ki že leta uničujejo gospodarstvo EU in poskušajo na mehek način demontirati družino kot osnovno celico družbe.

Zanj zagotovo ne bom volil.

S čim je zavzel stališča levih?

Ejej, že petič delajo isti poskus, z istimi sestavinami, na isti način in upajo na uspešen rezultat.

Žalost, s takimi brezveznimi manevri na levem polu, bomo imeli jajota še kak mandat.

jaz tudi ne, raje bom volila levico, je bolj ziher, čeprav se čisto v vseh točkah ne strinjam z njimi.

mi je pa zadosti to, da ima Levica raje namesto investiranja v orožje:

nova stanovanja,

javno zdravstvo,

okolje,

…

če je ženska v letih je to problem,

če je moški v letih, pa to ni problem?

ali to, da Jajo svoje kadre vleče iz naftalina, te ne moti, Dimitrij Rupel, Olaj, če omenim samo nekatere?

pa tudi on sam JJ Veliki aka Nezmotljivi je star – tole Janšistov ne moti?

fodpčas, 27.01.2022 ob 09:27

No, štirje plačani posti, zdaj pa zares. Da se je Golob obdal z ženskami, mu štejem v velik plus – državam z ženskami v vodstvu držav gre vedno bolje na vseh področjih. Potrebujemo ženske, ne pa starih 70-letnih prdcev.

Komentarji na videz  – jih poznamo že iz primera Nike Kovač. Pametni ljudje tudi vemo, da povedo veliko o tistem, ki take stvari govori, nič ne o ljudeh, ki so jim komentarji namenjeni. In ob pošteni, pokončni Golobovi drži ti komentarji izpadejo čedalje bolj bedno, sploh če vemo, da izhajajo iz samega vrha politike. Take voditelje želimo? Ki zmerjajo ženske na nivoju osnovnošolcev? Ki sramotijo njihovi videz? Me res zanima, kaj na to pravijo njihove partnerice.

??

JANEZ JANŠA, dej nehi no, namesto da tukaj pišeš pod drugimi nicki, rajši ukini to blesavo fašistično maltretiranje ljudi s tem PREHLADOM!! Vem da ti kuzla v rit skače, ampak ne bo ti pomagala nobena lažna propaganda proti Golobu- tako je delal Hitler in kako je na koncu končal?? Daj Janez, pejt rajš v Posočje tisto parcelo zrihtat, ki si jo dobil na čudne načine, zdej pa dela sramota SLO turizmu!

Neverjetno, da tile SDS-ovci mislijo, da kdo ne bo volil Goloba, ker oni te ženske zmerjajo s starimi in debelimi. Ob tem so tako glupi in tako globoko v gnojnem janševističnem svetu, da se sploh ne zavedajo, da je ravno to dodaten argument, da volimo Goloba. Ker imamo teh zmerjanj vseh, ki se ne strinjajo z vlado, poln kufer. Kdo je še nedavno vedel za Inštitut 8 marec in s čim se ukvarjajo? Jaz sem vedela samo, da obstajajo. Odkar pa so začeli s kampanjo polivanja gnojnice po njih, sem pa začela spremljat in lahko rečem samo – kapo dol in ne obupajte!

Tako da vsem, ki jih zmerjate ne najbolj gnusen način, delate samo brezplačno reklamo. Golob se je Janši za to že zahvalil. Janša mu je v svojih medijih naredil toliko reklame, da je skočil na drugo mesto med kandidati za mandatarja! :)) Pravilo je – bolj ga Janša zmerja, bolj mu rastejo rejtingi.

Poglejte SD – Janšistična greznica zliva gnoj po njih že leta! Če tega ne bi počela, kdo bi še vedel, da obstajajo? :))) Samo brezplačno reklamo jim delajo. In so taklo zabiti, da se tega sploh ne zavedajo.

Zakaj bi kapitalist (kar Golob vsekakor je) zagovarjal komunistične ideje? Pa un Sandi Češko tut…

TO SO DESNIČARJI IN TO PRAVI! SDS še malo nima toliko kapitala, kot ta dva milijonarja….

Prophet, 27.01.2022 ob 19:22

Zakaj bi kapitalist (kar Golob vsekakor je) zagovarjal komunistične ideje? Pa un Sandi Češko tut…

TO SO DESNIČARJI IN TO PRAVI! SDS še malo nima toliko kapitala, kot ta dva milijonarja….

No, no, nikar ne podcenjujmo stranke, ki ji nikoli ne zmanjka denarja, Slovenci pa ga vračamo s prodajo državnega premoženja Madžarom.

Če se je Golob obdal s “starimi babami”, me sicer ne moti. Moti me njegovo sprejemanje odpisanih skesancev v njegovo stranko, kot sta npr. poslanca Sluga in Lep. Dve leti sta držala štango Janši, izdala svoje volivce, potem sta pobegnila s potapljajoče ladje in sta se prislinila h Golobu. Če se ne bi, parlamenta od znotraj več ne bi videla!

Taki poslanci kot sta omenjena dva, so pripravljeni zaupanje volivcev ponovno izdati. Tudi Golobu lahko obrneta hrbet in gresta k Janši, če se jima bo to zdelo potrebno. Takim ne zaupam in Golobu tudi ne. Najprej govori, kako on nikakor ne bo sodeloval z Janšo in s tistimi, ki so Janšo podpirali, potem pa vzame k sebi dve prodani duši! Goloba ne poznamo dovolj. Ne vemo, kako bo deloval. Govoriti je enostavno, delati je drugače, je težje. Čisto možno, da bo Golob res dosegel velik uspeh na volitvah. Slovenci radi nasedejo t.i. “novemu obrazu”. No, mene ni prepričal. Zaenkrat še ne.

Volim samo tiste, ki so proti t.i. lgtyw.+x sranjem . Ljudje ne dojemajo, da gre za beden nateg. Ma kakšne pravice. Spola sta dva. Od Adama in Eve dalje . Vse drugo je deviacija, anomalije, odklon. Naj vam bo to jasno. Žal so vplivni lobiji, ki zagovarjajo zmanjšanje svetovne populacije, zlorabili te bolnike, zato, da dosežejo svoj vpil, samo to je.  Kdorkoli že, imajo dovolj denarja, da vam vsak dan vtepajo v glavo o bogih homoseksualcih, ki jih  družba ne sprejme, še bolj o raznih bolnikih LGTBSWR+segh.  Dejstvo je. Spola sta dva. Vse drugo je deviacija. Žal. Če je to vpliv cepiv, onesnaženja, pesticidov, je to problem družbe, nikar pa nam ne vsiljujete LGTZRHFS+ERGDSA, ker je to BOLANO. Pika.

Lep je, pameten in s strokovnjaki obkrožen! Kaj češ boljšga. Komaj čskam 24.april! Najraje bi mu torto spekla!

Para Bellum, 27.01.2022 ob 22:05

Če se je Golob obdal s “starimi babami”, me sicer ne moti. Moti me njegovo sprejemanje odpisanih skesancev v njegovo stranko, kot sta npr. poslanca Sluga in Lep. Dve leti sta držala štango Janši, izdala svoje volivce, potem sta pobegnila s potapljajoče ladje in sta se prislinila h Golobu. Če se ne bi, parlamenta od znotraj več ne bi videla!

Taki poslanci kot sta omenjena dva, so pripravljeni zaupanje volivcev ponovno izdati. Tudi Golobu lahko obrneta hrbet in gresta k Janši, če se jima bo to zdelo potrebno. Takim ne zaupam in Golobu tudi ne. Najprej govori, kako on nikakor ne bo sodeloval z Janšo in s tistimi, ki so Janšo podpirali, potem pa vzame k sebi dve prodani duši! Goloba ne poznamo dovolj. Ne vemo, kako bo deloval. Govoriti je enostavno, delati je drugače, je težje. Čisto možno, da bo Golob res dosegel velik uspeh na volitvah. Slovenci radi nasedejo t.i. “novemu obrazu”. No, mene ni prepričal. Zaenkrat še ne.

zato bom jaz volila Levico.

Leti leti golob, 27.01.2022 ob 07:50

Slika v današnjem Delu. Ena je še celo predebela. Fajonova jo tako zlahka prekosi.

https://siol.net/novice/slovenija/golob-naj-bi-prejel-celo-vec-kot-milijon-evrov-nagrade-video-570407

Ja pa malora no – a misliš, da se Golob gre izbor za Miss ,ali kaj? A ti vedno izbiraš in obkrožuješ volilne listke na podlagi tega,kako ti je kdo vizuelno všečen.? Saj potem pa res ni čudno, da je tako, kot je – Barbi #boruting, jansha BigBoldDodoBird, pa to…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close