Golob prehiteva Janšo po levi in desni
Golob prehiteva Janšo po levi in desni, plešite, bedaki SDSovski z OŠ izobrazbo:
https://siol.net/novice/slovenija/podpora-sds-pada-gibanje-svoboda-vse-blizje-vrhu-668516
ne rabimo, 03.08.2025 ob 16:23
ne rabimo, razen če šteješ Prebiliča, ki pa je itak že v politiki par let in bo samo podpora Golobu, podobno kot Logar, če ga bomo rabili.
Seveda o tem ne odločate vi. Če se bo komu zahotelo, ga bo že pravi čas lansiral, vi pa kot v omotici obkrožili glas zanj.
Res pa je, da ni slišati kakšnega posebnega kandidata z valov Radia Ognjišče. Taubi je tak čas že pospešeno vsakotedensko prodajal elektriko. Za NPM pa mož predstavljal Rusko dačo in prav vsak stavek začel z Nataša…
Anonimna743, 03.08.2025 ob 16:25
Meni je tudi Golob živ obup, isto kot Janša. A Slovenija res ne zmore normalnih ljudi? Pa Prebilič je tudi fuj.
Golob ni popoln. Osebnostno mi ni niti najmanj všeč. Vseeno pa se niti slučajno ne more primerjati z Janšo, ki je odpadnik, populist, NEVAREN avtokratski politik, ki lahko naredi VELIKO ŠKODE SLOVENIJI. Samo poglejte, kaj počne trump (ki je po razmišljanju in iq zelo podoben Janši) ZDA. V parih mesecih jih je naredil povsem nekredibilne, banana republiko, ki jo nihče več ne jemlje resno.
Golob je pragmatik, Janša pa ideolog.
Noben ni perla, ampak populizma, parol, ideologij in norenja imamo vsi dovolj.
Volili bi radi nekej normalnega, brez hujskanja proti “notranjemu sovražniku”, komunistom (karkoli je že ta žvau), pozivov k oboroževanju državljanov, norenju proti vsem marginalnim skupinam glede na spolno usmerjenost, vero, barvo kože, izobraženost, politično usmerjenost, brez odkrite mizoginije, žaljivih izjav PVja, večnega norenja z drugo svetovno vojno (ker aktualnih problemov ni dovolj), jumbo plakatov za vsak prdec predsednikove stranke…
Men je to čisto dovolj. Aja, pa če ne bo Golob, bo kakšen drug PRAGMATIK, kar se jasno pokaže že v predvolilni retoriki, ki predvsem ni ideološka.
Janše nisem nikoli volil, ker je fašist. Goloba tudi nisem in ga ne bom, ker laže kot pes teče. vse kar pove je laž, jaz ne razumem kako lahko nekdo to podpira. Po moje je trenutno najboljša stranka za nas partizane stranka R E S N I C A. Vedeno bolje ji kaže.
Ne vem pa kje avtor tega posta vidi prehitevanje Goloba po levi in desni, saj je ja še vedno za SDS.
Martin422, 06.08.2025 ob 14:11
Ce je to res, ste Slovenci najvecji kreteni na svetu.
Preden Slovence zmerjaš s kreteni, vrzi uč na X, kjer se Janezova vojakinja Erika Planinšec prepira z Grokom, UMETNO INTELIGENCO, in se mu na koncu celo zahvaljuje za čas, ki si ga je vzel zanjo 😛
Dokler se bo volilo janša/ anti janša, bo moja luba Slovenija v zosu. Kje najti volilce, ki razumejo, kaj so volitve, pa tudi ne vem in če sklepam po zadnjih volitvah, je teh vedno manj, ker pameten volilec obkroži tisto v kar verjame ali pa ne obkroži, neumen pa gre na volitve, ker so ga k temu nagovorili drugi.
Nimamo posebno dobrih kandidatov in na koncu se bo v Sloveniji šlo za najmanjše zlo in zmagal bo Golob. Desnica mu nagaja,ker jim jemlje kar so si nakradli in odpirajo omare z okostnjaki. Samo zdravnike si poglejte ,to so Janezevi lakaji z željo,da se javno zdravstvo privatizira. Priznat moramo,da po haranju desnice je bilo težko popravljat državo,ker so pustili vrečo z luknjami. Lahko tudirečemo,da je Golob dobro delal s tem kar je po Janši dobil za upravljat in koliko polen dobiva od desnice.. Če bi desnica res hotela delat v dobro državljanov bi sodelovala in kaj delali ,ne pa samo rušili vse povprek, da nam ja ne bi dobro šlo v državi. In take zdraharje in škodljivce ljudje volijo. Lahko samo rečem o moj bog, saj ne vedo kaj delajo.
Po Golobu je/bo s Slovenijo konec. Vse je uničil, razsul, krade ko sraka, javni dolg do neba in čez. Je v Slo res še kak osel, ki verjamem našim msm? Saj vam ja nič konkretnega ne poročajo. Same golobje laži. Vi pa, bolje izobraženi volivci,baje, verjamete ko eni tepci. Mene je sram, žal pa moram trpet 400000 oslov, ki nam je izvolilo te pogrebce. Motaj kablove, kenec je. Pokradli so vse, kar ni prišraufano. Zdaj jih žulijo samo še vaša posest in bančni prihranki. Pol so pa gotovi. Pa kaj ste res slepi?
nobeden419, 06.08.2025 ob 21:33
Po Golobu je/bo s Slovenijo konec. Vse je uničil, razsul, krade ko sraka, javni dolg do neba in čez. Je v Slo res še kak osel, ki verjamem našim msm? Saj vam ja nič konkretnega ne poročajo. Same golobje laži. Vi pa, bolje izobraženi volivci,baje, verjamete ko eni tepci. Mene je sram, žal pa moram trpet 400000 oslov, ki nam je izvolilo te pogrebce. Motaj kablove, kenec je. Pokradli so vse, kar ni prišraufano. Zdaj jih žulijo samo še vaša posest in bančni prihranki. Pol so pa gotovi. Pa kaj ste res slepi?
A so teb Koprivi, čili dali v sendvič?
Forum je zaprt za komentiranje.