Golob placa
V intervjuju za Reporter je rekel, da je njemu to normalna plača. LOL
Upam, da mu je novinar povedal, kolikšne plače imajo Odlazkovi novinarji in koliko odstopajo od normalne, če imajo srečo, da sploh so redno zaposleni, večina jih ni.
Težko si bo s takšnimi izjavami zagotovil naklonjenost medijev in slabo plačanih pisunov.
Takole je, 31.01.2022 ob 12:20
Nisem lih na Golobovi strani ampak s tem svojim pisanjem ste res dolgočasni. Bolj kot ga boste glodal in razgaljal, več glasov bo pobral, a vam to res ni jasno?
Iz ZZZS je prejšnji teden povedala da so nekomu bolniško izplačali 20000 euro, ker nimajo omejitve za bolniške ne v višini in ne v trajanju.
Tako, da tako velike place me ne presenetijo, jih je veliko takih vendar samo on trenutno na tnalu.
Morda ne bi bilo slabo da FURS objavi 100 najvišjih plač, pa bi videli kako visoke plače nekaterih so v Sloveniji.
plače v energetiki so bile vedno visoke. vemo, zakaj zdaj izpostavljajo goloba, na petrolu so plače bile vedno še višje
https://topjob.finance.si/8964068/Lestvica-kdo-od-direktorjev-v-energetiki-je-lani-zasluzil-najvec
O pa ja, 31.01.2022 ob 12:29
Iz ZZZS je prejšnji teden povedala da so nekomu bolniško izplačali 20000 euro, ker nimajo omejitve za bolniške ne v višini in ne v trajanju.
Tako, da tako velike place me ne presenetijo, jih je veliko takih vendar samo on trenutno na tnalu.
Morda ne bi bilo slabo da FURS objavi 100 najvišjih plač, pa bi videli kako visoke plače nekaterih so v Sloveniji.
V privat sektorju ima zarad mene lahko človek plačo 100k€, to je čist njegova stvar. Javni sektor je drugo in tukaj bi mogla bit večja pozornost, ker praktično vsak, ki dela na ne najnižjem položaju v JS, malo dela za državo, velik pa zase!
Bolniške so pa spet ena od anomalij, ki jih imamo samo v SLo, baje še v Bolgariji. Dolžina in višina namreč. To bi blo res za posekat lovke vsem!
Takole je, 31.01.2022 ob 12:45
V privat sektorju ima zarad mene lahko človek plačo 100k€, to je čist njegova stvar. Javni sektor je drugo in tukaj bi mogla bit večja pozornost, ker praktično vsak, ki dela na ne najnižjem položaju v JS, malo dela za državo, velik pa zase!
Bolniške so pa spet ena od anomalij, ki jih imamo samo v SLo, baje še v Bolgariji. Dolžina in višina namreč. To bi blo res za posekat lovke vsem!
No, še dobro, da potem verjameš, da Janša fura svoj življenjski slog s 3000 neto plače. :)))))))))))))
Res ste neverjetni. Tisti, ki kradejo kot srake, zdaj strokovnjaku oporekajo visoko plačo. Obenem pa tulijo, da je treba taistim strokovnjakom plače še povišat, da nam ne bodo zbežali v tujino. Kdo bi jih razumel.
Za državno službo ne – a njegova služba ni bila državna, ko se je zaposlil tam. Če je bil vreden – zaradi mene lahko tudi milijon mesečno.
Človek ki se zna pogajati in je iznajdljiv, bi nam tudi na čelu države prišel prav. Čeprav… v takem primeru pa mora biti plača po predpisih za državne službe, kar je za takega ena žalost.
kghosć, 31.01.2022 ob 12:58
No, še dobro, da potem verjameš, da Janša fura svoj življenjski slog s 3000 neto plače. :)))))))))))))
Res ste neverjetni. Tisti, ki kradejo kot srake, zdaj strokovnjaku oporekajo visoko plačo. Obenem pa tulijo, da je treba taistim strokovnjakom plače še povišat, da nam ne bodo zbežali v tujino. Kdo bi jih razumel.
in kaj sem jaz napisala?
Jaz bi samo enkrat rad slišal od SDS navijačev kaj se njim zdi sprejemljiva plača.
Ko si je JJ s svojimi podaniki prvi dan vladanja dvignil plače mi je en SDS navijač celo uro razlagal zakaj je to pravilno. Ko se je začela gonja proti Golobu je ta isti človek bentil kot da mu je nekdo ubil familijo.
Ker recimo ne gre jim v nos, da okoljski minister vleče plačo in zraven še služi z delnicami Petrola (ki mu bodo ob teh cenah izplačale lepe dividende). Ne zanimajo jih druge državne službe, kjer so plače po 10.000+ bruto in to na več pozicijah, ki bi jih lahko opravljalo pol manj ljudi.
Torej, je kje dejanska meja ali vam mejo postavlja Nova24 in jo vi potem razglašate okoli brez svojih pomislekov?
kghosć, 31.01.2022 ob 14:17
Ti si kar vse v javnem sektorju obtožila kraje. Ali kaj si hotela povedat s svojim postom? Energetika ne spada v javni sektor, BTW.
Niti slučajno preberi še enkrat.
Ja energetika je pa gospodarstvo v državni lasti, kar je še hujša kategorija kot javni sektor.
Forum je zaprt za komentiranje.