Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Golob načrtno laže o povprečni plači 1600 neto

Golob načrtno laže o povprečni plači 1600 neto

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 4851, 26.08.2025 ob 18:20

Ko boste nekoč imeli za soseda nevzgojenega migranta, ali drugo, tretjo,… generacijo primitivnih, nesocializiranih migrantov, čefurjev,….boste drugače razmišljali, do takrat živite v svojem mehurčku. Še sanja se vam ne, kako je živeti s takimi,….sicer pa to se dogaja po celi Evropi, ampak multikulti propaganda dela svoje,…nekateri nočejo ali ne zmorejo razumeti.

A lahko prosim že nehate pisati da so vse službe v JU dogovorjene, moja plača je solidna. 2.200 brez vez in poznastev, ministrstvo pa to brez malice in prevoza, VSŠ izobrazba

KAJ OZIROMA O ČEM NAM ŽE OD VSEGA ZAČETKA, VSAK MESEC 🙂 NORI ZLAGANI DOKTOR ROBERT GOLOB NE LAŽE IN BLEFIRA ?

Ni dvoma- ta zmaga cenzure nam jasno kaže – težki časa nas čakajo…

Lepo bodite, kjerkoli že ste!

Plača287, 25.08.2025 ob 00:15

Res laže. V bistvu je 1900€.

Laže zato,ker ve da so Slovenci glup narod in mu bodo verjeli.Lagal je pred volitvami,laže zdaj in laže tudi o svoji spolni usmerjenosti.

V mojem servisu je povprečna bruto plača višja kot slovenska povprečna bruto plača.

Racunovodkinja iz JS, 30.09.2025 ob 09:34

V mojem servisu je povprečna bruto plača višja kot slovenska povprečna bruto plača.

Nekje so plače nižje drugje so višje zato pa se gleda povprečno. Dejstvo pa je da je v povprečju plača v JS precej višja.

vse lepo in prav, 30.09.2025 ob 10:17

Nekje so plače nižje drugje so višje zato pa se gleda povprečno. Dejstvo pa je da je v povprečju plača v JS precej višja.

Nisem zaposlena v JS, delam pa tudi zanje, ker potrebujejo računovodstvo, za tako plačo, kot jo tam nudijo, pa se tam nihče noče zaposliti.

Brez letošnje spremembe zakonodaje bi bil računovodja brez napredovanja par € nad minimalcem.

Večina naših naročnikov je iz gospodarstva.

Noro, 24.08.2025 ob 22:03

To je zrelo za zapor

..https://www.stat.si/StatWeb/News/Index/13862

potem veste, kaj si izplačujejo tisti na položajih…… da je povprečje takšno

Ne laže prvič, niti zadnjič. Vse, da bi ostal na oblasti še vsaj dva mandata.

V tej statistiki pa ni zajetega regresa, ki je v zasebnem sektorju bistveno višjo kot pa v javnem in pa božičnice, ki je v javnem sektorju sploh ni.

Smiselna primerjava bi bila na letni ravni, vsi prihodki.

Glupi Slovenčki oprostijo ne samo laž, tudi če ga dobijo v rit brez vazelina, Samo da ni Janša, pa maske, pa da njiiiim ne bo nihče rekel, da ne smejo v drugo občino, ker oni so pa pomembni in njiiim ne bo tega nihče govoril!

Povprečna plača v Sloveniji je točno toliko, kot piše na spletni strani Statističnega urada, v našem podjetju pa še precej več.

JU, 29.08.2025 ob 17:21

A lahko prosim že nehate pisati da so vse službe v JU dogovorjene, moja plača je solidna. 2.200 brez vez in poznastev, ministrstvo pa to brez malice in prevoza, VSŠ izobrazba

navedi delovno mesto in plačilni razred

Racunovodkinja iz JS, 30.09.2025 ob 10:52

Nisem zaposlena v JS, delam pa tudi zanje, ker potrebujejo računovodstvo, za tako plačo, kot jo tam nudijo, pa se tam nihče noče zaposliti.

Brez letošnje spremembe zakonodaje bi bil računovodja brez napredovanja par € nad minimalcem.

Večina naših naročnikov je iz gospodarstva.

25% v korist JS je lepa razlika, ti pa še kar naprej trobiš drugače. Verjetno si ena tistih, ki meni da je JS gonilo razvoja države.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close