Golob koalicijo KUL reže kot salamo
Steffa, 11.02.2022 ob 13:13
Napovedujem, da bosta zaradi Goloba zunaj parlamenta ostali LMŠ iN SAB, Levica bo imela max 5 poslancev, SD pa 7-8. Golob bo seveda prekosil Janšo, bosta pa tako SDS kot NSI v parlamentu, mogoče še Povežimo Slovenijo.
Povežimo Slovenijo nikoli ne bo v parlamentu… nikoli…to je moja napoved… pa da vidimo po volitvah…
Golob upam,da sesuje Janšo in je relativni zmagovalec, tudi sd in levica in lmš bodo notzri, za sab ne vem, po mojem bo kje na meji… zraven bosta še sds in nsi, nsi tudi bol na repu po mojem – evo to je moja napoved…
če bi bilo po moje – bi dala v parlament tudi Vesno – ampak se bojim, da ne bodo dobili dovolj.
bom shranila temo in jo osvežimo po volitvah pa da vidimo kdo ima prav…
Če bo Golob pometel s konkurenco, je to samo dobro. Pa ni važno, na kateri strani je. Dejansko lahko človek naredi kaj pametnega v tej državi samo, če ima hudo večino. In kaj slabega, očitno. Najslabše pa je 10 malih strank, ki potem izsiljujejo. To se je pa dokazalo kot recept za katastrofo.
Jaz bi itak dvignila parlamentarni prag na kakšnih 10 procentov. Če nisi prepričal 10 % volivcev, ne sodiš v parlament.
ses, 11.02.2022 ob 14:00
Povežimo Slovenijo nikoli ne bo v parlamentu… nikoli…to je moja napoved… pa da vidimo po volitvah…
Golob upam,da sesuje Janšo in je relativni zmagovalec, tudi sd in levica in lmš bodo notzri, za sab ne vem, po mojem bo kje na meji… zraven bosta še sds in nsi, nsi tudi bol na repu po mojem – evo to je moja napoved…
če bi bilo po moje – bi dala v parlament tudi Vesno – ampak se bojim, da ne bodo dobili dovolj.
bom shranila temo in jo osvežimo po volitvah pa da vidimo kdo ima prav…
Vesna je že itak v navezi z Golobom. Tudi če ne bodo prišli v parlament, bodo sigurno sodelovali drugače.
Povežimo Slovenijo ne bo prišel v parlament, ker se bodo na desni strani volilci mobilizirali na SDS. Janša bo za glasove njegovi stranki pred volitvami naredil vse, da dobi glasove.
SDS, NSI, Golob, SD, LMŠ, Levica.
Upam, da Golob čim več glasov pobere SD-ju, ne pozabimo na TEŠ6 in kraje v zdravstvu preko dobaviteljev – to so skupne kraje SDS&SD.
Če bi ljudje izgnali omrežje SDS in SD iz parlamenta, bi Slovenija lažje zadihala.
Stranka ni samo Golob, 11.02.2022 ob 15:47
Kaj je v stranki Goloba tako posebnega, da jo bo volilo toliko ljudi. Stranke sestavlja več članov. In kako lahko na podlagi enega ali pa par ljudi sklepate kakšne izkušnje, znanje, strokovnost, ideje, vrednote imajo preostali člani stranke (pa naj gre za Goloba ali pa SDS).
Eh, Golob je novi obraz levice verzija 4.01…upam pa, da bo tokrat v parlametu brez SAB LMŠ Desus in taekih.
tako to je, 11.02.2022 ob 15:10
Povežimo Slovenijo ne bo prišel v parlament, ker se bodo na desni strani volilci mobilizirali na SDS. Janša bo za glasove njegovi stranki pred volitvami naredil vse, da dobi glasove.
SDS, NSI, Golob, SD, LMŠ, Levica.
Upam, da Golob čim več glasov pobere SD-ju, ne pozabimo na TEŠ6 in kraje v zdravstvu preko dobaviteljev – to so skupne kraje SDS&SD.
Če bi ljudje izgnali omrežje SDS in SD iz parlamenta, bi Slovenija lažje zadihala.
TOČNO TO!
NAPOVED ZA VRSTNI RED:
Golob, SDS, Levica, SD, LMŠ, NSI,
Forum je zaprt za komentiranje.