GOLOB GOLOB GOLOB GOLOB, sam še o tem se govori
Zanimivo koliko se govori o Robertu Golobu, vidi se pa lepo slovenska mentaliteta, če ima nekdo dobro plačo, se ljudje požrejo od foušije.
Nekako se mi zdi še najbolj primeren kandidat za premierja. Pa ne zato, da je nek samorog pravice ampak predvsem ne vidim nobenega drugega primernejšega kandidata.
Fajonka? bahaha
Mesec? gospodarstva se ne zna iti
Janša? mislim da ni potrebnega komentarja
Počivalšek in Konkretno? bahahah
Kdo sploh še preostane? Če bo Golob povprečen, bi bili vsi ti ostali porazno slabi.
golobček229, 28.01.2022 ob 08:53
Zanimivo koliko se govori o Robertu Golobu, vidi se pa lepo slovenska mentaliteta, če ima nekdo dobro plačo, se ljudje požrejo od foušije.
Nekako se mi zdi še najbolj primeren kandidat za premierja. Pa ne zato, da je nek samorog pravice ampak predvsem ne vidim nobenega drugega primernejšega kandidata.
Fajonka? bahaha
Mesec? gospodarstva se ne zna iti
Janša? mislim da ni potrebnega komentarja
Počivalšek in Konkretno? bahahah
Kdo sploh še preostane? Če bo Golob povprečen, bi bili vsi ti ostali porazno slabi.
svečkarji norijo, da ne bodo več morali onanirati na puklastega
Tud jaz ne vidim enega človeka, ki bi me prepričal kot mandatar. Levica mi je škodljiva, SD praktično vedno v vladi, nardili nič, razen zase, Šarec še vedno preveč zelen, vsi desni ne-hvala … Golob pa, po moje ga politika zanima samo do točke, ko si bo spet utrl pot nazaj v svojo energetsko branžo. Prevelik ego ima in ne verjamem mu najbloj 🙂
Mu pa SDS res dela uslugo, ko se ves čas spravla na njega.
Jaz sem opazila 2 stvari. Na planet TV so Goloba tako oblatili da sem sla gledat zakaj. Samo slabe stvari o njemu so predstaviki. In vidim da je Planet TV v lasti Madzarov.
Drugo na N1 je bil gost v studiu in je odkrito govoril o svoji placi. Po mojem mnenju je tudi dajal super odgovore. Naglas se je govorilo tudi o njegovi placi in o placi ki bi jo imel v DZ. Nisem vedela da je v DZ placa “le” 3000 eurov
Potem pa sem vprasala moza: kako to da oni tako malo zasluzijo, sej nek malo mocnejsi privatnik zasluzi vec kot 3000 eur mesecno.
Ja ampak politiki se pokradejo pa pridejo na vec kot 10.000
Much ado about nothing, 28.01.2022 ob 10:03
Se eden, ki nas bo gladko nategnil. Koliko takih odresenikov smo ze imeli? Tudi se mi ne zdi ravno ok ce je razlog za kandidturo uzaljenost in ranjen ego. Pa ne pozabite, clovek je ze bil v stranki, kar visoko, ce se ne motim, zakaj ni takrat kaj naredil?
Skratka bla, bla, bla bla ……
v vsakem primeru je Golob vseeno mnogo mnogo boljši kot Janša, ki škodljivec 1. klase
gre za to, kaj je manjša škoda
ne moremo biti izbirčni, če se hočemo rešiti teh, ki nam zdaj vladajo
na vseh področjih delajo samo škodo
kjhjkhgk, 28.01.2022 ob 10:12
v vsakem primeru je Golob vseeno mnogo mnogo boljši kot Janša, ki škodljivec 1. klase
gre za to, kaj je manjša škoda
ne moremo biti izbirčni, če se hočemo rešiti teh, ki nam zdaj vladajo
na vseh področjih delajo samo škodo
raje se dam “nategnit” Golobu kot pa Princu Teme JJ. a ti ne?
????
Vsak odrešenik je preprečil, da tale golazen pride na oblast. Z izjemo zadnjega, ki je, kot je omenil nekdo – mogoče pošten, ampak zelen in naiven. Golob se je pa do zdaj izmaknil že kar nekaj Janševim minam – zadnja je bila ta, da ni šel ustanavljat svoje stranke, ker je zaradi zavlačevanja oblasti ne bi mogel. Njega pač ne bo tako zlahka peljal scat. In s svojo umirjenostjo, gosposko držo in inteligentnimi odgovori nastavlja primitivcem na oblasti ogledalo. Take politike bi morali imeti. Potem šele lahko začnemo govoriti o drugih kvalitetah. Ki na provokacijo ne odgovori še z večjo provokacijo, ampak jasnim sporočilom, kaj je v politiki sprejemljivo in kaj ne.
Forum je zaprt za komentiranje.