Golob Brutalno nadigral Hojsa in Počivalška
kaj dela golob tem pezdetkom, 10.02.2022 ob 23:01
Kaj dela ta človek to je neverjetno. Se vidi, da je doktor znanosti, pa tudi še več kot to, kakšne odgovore postavlja Hojsu in Počivalšku, da se sam čudita kaj se dogaja :)))))))))))))))))))))))))))
golob predstavlja znanost, med tem ko hojs, počivalšek in šarec predstavljajo komedijo in primitivizem
za pike…
boljše lepega kot grdega..
mogoč mogoče ampak vse legalno, važno, da ni švercal orožja, čeprav ga bi lahko in to jedrskega direkt iz jedrske elektrarne.. Pošten možakar, ne pa švercer orožja kot so nekateri, ki že več kot 30 let na 12 let podlage norijo v politiki, pa pri temu trosijo seme sovraštva med prebivalci v državi, ki ji vlada in je prišel do te vladavine z nategom vsaj polovico volivcev stranke smc in desus….
Spet tisti/tista, ki ne razume pomena besede brutalno:))). No, si gledal/a Tarčo? Dvomim. O kakem nadiranju ni bilo ne duha , ne sluha. Brutalno, pa itak!! Očitno ne boš nikoli razumela(razumelo?) pomena:)
Kar se mene tiče, Golob je bil odličen, miren, preudaren. Marsikdo na njegovem mestu bi povzdignil glas. Bravo, Golob!
spet tisti ki ne, 11.02.2022 ob 08:06
Spet tisti/tista, ki ne razume pomena besede brutalno:))). No, si gledal/a Tarčo? Dvomim. O kakem nadiranju ni bilo ne duha , ne sluha. Brutalno, pa itak!! Očitno ne boš nikoli razumela(razumelo?) pomena:)
Kar se mene tiče, Golob je bil odličen, miren, preudaren. Marsikdo na njegovem mestu bi povzdignil glas. Bravo, Golob!
Se opravičujem, sem se zatipkal. Nadiral- mišljeno: nadigral.
Robi ima prav. Predstava za javnost. Lahko menjaš igralce kolikor hočeš, problem je produkcija.
.https://www.youtube.com/watch?v=SxS3NDACZmQ
rusi temu pravijo ples politike
dobro ga je nasral, 11.02.2022 ob 08:23
Gledala in bila presrečna, ko sem videla, kako je intelektualno nasral hojsa. Ta mu ne seže do gležnjev. V primerjavi s hojsem celo Počivalšek ne izpade tak kreten.
Ampak res ej…..Se je pa prav parkrat videlo, da sta tudi Počivalšek in Šarec komaj zadrževala smeh ob Hojsevih izpadih.
Forum je zaprt za komentiranje.