Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Golob Brutalno nadigral Hojsa in Počivalška

Golob Brutalno nadigral Hojsa in Počivalška

Kaj dela ta človek to je neverjetno. Se vidi, da je doktor znanosti, pa tudi še več kot to, kakšne odgovore postavlja Hojsu in Počivalšku, da se sam čudita kaj se dogaja :)))))))))))))))))))))))))))

Ja, mislim, da sta bila presenečena. Golob je bil naravnost odličen.  Ampak gospodarski ga je kar šparal. Le zakaj??

Odgovor na objavo uporabnika
kaj dela golob tem pezdetkom, 10.02.2022 ob 23:01

Kaj dela ta človek to je neverjetno. Se vidi, da je doktor znanosti, pa tudi še več kot to, kakšne odgovore postavlja Hojsu in Počivalšku, da se sam čudita kaj se dogaja :)))))))))))))))))))))))))))

golob predstavlja znanost, med tem ko hojs, počivalšek in šarec predstavljajo komedijo in primitivizem

Gledal, človek na mestu.. Dobro, da je ohranil mirno kri na provokacije in laži pacientove zgage..

Pocivalsku pa očitno še zdej ni jasno, da sta ga v politiki Mirko I Slavko odpisala..

Haha…ja, ta je bila tudi dobra. Mirko in Slavko ??

Aleško, zdej pa lulat in spat! Spet si me osramotil, grdi dečko!

Tu ne gre za nič drugega kot za maščevanje. Nacionalni šport

Katera oddaja in program? Hvala

Tarča

Golob je doktor za lopovscino in barabijo. Drugače se pa samo lepega dela pred tv ekrani. Poznamo taksne Mirke in Slavke. Ki drzavi kradejo denar na transparenten način

Hojs poje Goloba za malico med pogovorom. Hojs tako hitro govori, da Golob točno ne razume kaj se dogaja, oziroma mu doktorski naziv obstane v srednji šoli.  So pa vsi od teh mutni…

…, 11.02.2022 ob 07:39

Golob je doktor za lopovscino in barabijo. Drugače se pa samo lepega dela pred tv ekrani. Poznamo taksne Mirke in Slavke. Ki drzavi kradejo denar na transparenten način

Ki državi kradejo denar na transparenten način. :)))) A je to hojsizem?

Vsi so med seboj že vnaprej dogovorjeni….

Golob predstavlja lopovšćino in korupcijo.  Glupemu narodu spet predstavljajo “nov” obraz.

za pike…

boljše lepega kot grdega..

mogoč mogoče ampak vse legalno, važno, da ni švercal orožja, čeprav ga bi lahko in to jedrskega direkt iz jedrske elektrarne.. Pošten možakar, ne pa švercer orožja kot so nekateri, ki že več kot 30 let na 12 let podlage norijo v politiki,  pa pri temu trosijo seme sovraštva med  prebivalci v  državi, ki ji vlada in je prišel do te vladavine z nategom vsaj polovico volivcev stranke smc in desus….

golob brutalno posral celo oddajo.

Spet tisti/tista, ki ne razume pomena besede brutalno:))). No, si gledal/a  Tarčo? Dvomim. O kakem nadiranju ni bilo ne duha , ne sluha. Brutalno, pa itak!!  Očitno ne boš nikoli razumela(razumelo?) pomena:)

Kar se mene tiče, Golob je bil odličen, miren, preudaren. Marsikdo na njegovem mestu bi povzdignil glas. Bravo, Golob!

spet tisti ki ne, 11.02.2022 ob 08:06

Spet tisti/tista, ki ne razume pomena besede brutalno:))). No, si gledal/a  Tarčo? Dvomim. O kakem nadiranju ni bilo ne duha , ne sluha. Brutalno, pa itak!!  Očitno ne boš nikoli razumela(razumelo?) pomena:)

Kar se mene tiče, Golob je bil odličen, miren, preudaren. Marsikdo na njegovem mestu bi povzdignil glas. Bravo, Golob!

Se opravičujem, sem se zatipkal. Nadiral- mišljeno: nadigral.

Gledala in bila presrečna, ko sem videla, kako je intelektualno nasral hojsa. Ta mu ne seže do gležnjev. V primerjavi s hojsem celo Počivalšek ne izpade tak kreten.

robi9, 11.02.2022 ob 07:51

Golob predstavlja lopovšćino in korupcijo.  Glupemu narodu spet predstavljajo “nov” obraz.

robi9, in kaj predlagaš ti? Najbrž ne nadaljevanje sedanje vlade. Koga novega, če so stari vsi isti? Stevanoviča?

Robi ima prav. Predstava za javnost. Lahko menjaš igralce kolikor hočeš, problem je produkcija.

.https://www.youtube.com/watch?v=SxS3NDACZmQ

rusi temu pravijo ples politike

SDS Golobu očita veliko plačo, obenem pa mu bo dalo bon za plačilo položnic, ker je ranljiva skupina. :===)))))

To so ti golobi (ptice roparice), ki nam že 30 let kradejo.

dobro ga je nasral, 11.02.2022 ob 08:23

Gledala in bila presrečna, ko sem videla, kako je intelektualno nasral hojsa. Ta mu ne seže do gležnjev. V primerjavi s hojsem celo Počivalšek ne izpade tak kreten.

Ampak res ej…..Se je pa prav parkrat videlo, da sta tudi Počivalšek in Šarec komaj zadrževala smeh ob Hojsevih izpadih.

Končno si je umil tisto dolgo grivo, ki je sicer povsem neprimerna za očeta treh otrok..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close