Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Golica,narcise in 10-letnik

Golica,narcise in 10-letnik

Razmisljamo da bi se jutri odpravili na Golico,smo pa iz cisto drugega dela Slovenije,poti na vrh ne poznam. Zagotovo je tukaj kdo,ki ve za pot ki je primerna za 10-letnika in kjer bomo ze sedaj videli cvetoce narcise.
Prosim za izkusnje glede poti,da ne bo prezahtevna in da bom videla te opevane cvetove,ki si jih resnicno zelim videti 🙂

A je otrok gibalno oviran ali zakaj ne more hodit, samo ne mi napisat, da jih mirkate!

Če boste šli z avtom, ni nobenih težav. Na avtocesti iz smeri Ljubljana proti Jesenicam zavijete pri odcepu Lipce, Jesenice zahod. Nato se peljete skozi Jesenice do zdravstvenega doma, tam zavijete desno. Tam so že oznake za Planino pod Golico. Do Planine pod Golico se lahko brez problema pripeljete z avtom (po klancu navzgor).

Ampak se mi zdi da zdaj še ne cvetijo.
Ponavadi cvetijo od sredine maja naprej. Bila sem nekajkrat za 25 maj (dan mladosti) ko so cvetele.
Tako da če greste jutri, boste najbrž morali ponoviti čez kakih 14 dni če hočete videti cvetoče planjave Golice.

Narcis na Golici še ni. So pa nižje..Planina pod Golico, Pristava…

Zdrav 10-letnik pa ne bi smel imeti težav na nobeni poti na Golico! Moja 3-letnica je brez težav prišla gor (iz Javorniških rovt).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close