Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Goldfish

Goldfish

Zato pa ne vem, zakaj bi takšne teme brisal, če nekomu ustreza pozornost. 🙂

@ Robi… — pa vsaj f.u.ka GF tako dobro, da je vredna, da brišeš nehvalne zapise o njej ☺

Zato pa ne vem, zakaj bi takšne teme brisal, če nekomu ustreza pozornost. :)[/quote]

Mene pa fejst motijo.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Zato pa ne vem, zakaj bi takšne teme brisal, če nekomu ustreza pozornost. :)[/quote]

Mene pa fejst motijo.[/quote]

Kako to? Pa ravno ti si bila od vseh punc tukaj še najbolj stabilna in prizanesljiva. Kdo te je vrgel s tečajev?

Tudi mene motijo, ker so večinoma nespoštljive, škodoželjne, netijo prepire, ponižujejo uporabnike foruma…itd
Prav bi bilo. da se ne dovoli takih tem niti pregovarjanj, ki pljuvajo po sogovornikih.
Menda je zato moderator, da nek red dela al zakaj je že? :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ha ha ha, zanimivo! Se vedno sem zenska, se vedno nisem spremenila mnenja in to je to! Preslo je pa vse skupaj na prepucavanja med vami, drzte se!

Adrenalin… Ja, tega pa obozujem, predvsem v skalah…

Lp

Kako to? Pa ravno ti si bila od vseh punc tukaj še najbolj stabilna in prizanesljiva. Kdo te je vrgel s tečajev?[/quote]

Kako ti že temu rečeš? Sem pač zavzela drugačno stališče.

Tudi mene motijo, ker so večinoma nespoštljive, škodoželjne, netijo prepire, ponižujejo uporabnike foruma…itd
Prav bi bilo. da se ne dovoli takih tem niti pregovarjanj, ki pljuvajo po sogovornikih.
Menda je zato moderator, da nek red dela al zakaj je že? :/[/quote]

Eh, brez veze. Raje povej, če bomo šli letos na kuhančka? Ok, jaz ga ne pijem, lahko dam pa za rundo :))))

Kako to? Pa ravno ti si bila od vseh punc tukaj še najbolj stabilna in prizanesljiva. Kdo te je vrgel s tečajev?[/quote]

Kako ti že temu rečeš? Sem pač zavzela drugačno stališče.[/quote]

Važno je, da ne podležeš šibkim stališčem. Kakšni trenutki krize so nam pravica, potem pa nazaj zajebani bit. To nam je dolžnost.

Evo, Goldfishka pravi, da bo tudi za rundo dala :)))

Ni problema. Škoda, da se nisi prej spomnila, ko sem bila še v Ljubljani:). Kdaj pa stojnice zalaufajo…mislim kuhančki in to? Aja, saj še zime ni:). Paše takrat, ko pritisne mraz, da se pod gobicami stiskaš:)).

one, to pa ne … ona pa ne prdi v javnosti … bluzenja itak trosi tukaj, kaj drugega kot smrad pa ne pozna ☺

Kaj pa tisto, ko te udarijo po levem licu, nastavi še desno? Ne drži več?

sicer pa, če se ne odzoveš na očitno provokacijo, provokatorja mine, ker nima hrane za žvečit. Le kako sem se jaz tega spomnila? :-)))
In ta tišina boli mnogo bolj kot radirka.

drži za ženske — da imate enakomeren make-up
a je tudi to že IN, da imam krula različne farbe na vsaki strani ksihta?

Raglja, mene samo to zanima, če boš ti dala za rundo :))

Pomoje ne, ker je gorenka. Ona da za čokolado :))

Samo za vročo :-))))

A je še kakšna druga?

zihr .. za več .. onesnaženega zraka … samo še fižil ji dajte na ZS, da bo imela od čega ☺
ker njene objavice so bolj prazne kot vakuum ☺

Kakšna izguba besed in časa, okoli enaga usranega akvarija!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

On_, jaz bi te predlagala (vsaj) za somoderatorja. Bi bil?

On_, jaz bi te predlagala (vsaj) za somoderatorja. Bi bil?[/quote]
Tole je delo za “polni delovni čas” kar meni niti pod razno ne bi zneslo.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Kaj pa tisto, ko te udarijo po levem licu, nastavi še desno? Ne drži več?

sicer pa, če se ne odzoveš na očitno provokacijo, provokatorja mine, ker nima hrane za žvečit. Le kako sem se jaz tega spomnila? :-)))
In ta tišina boli mnogo bolj kot radirka.[/quote]
Ma ja, samo eni so tu samo zato, da se pretepajo…. 🙁

Ne vem, če to res smisel tega foruma, da jim omogoča plac za sproščanje njihovih frustracij na račun vseh ostalih, ki jim ni do tega?

Jst mam pri njej še ples v dobrem, šest ur v čeveljcih potem pa še brez do onemoglosti….. :))

Zadnje čase je kar nekaj tem, ki so posvečene določeni osebi. Svojo ima Margot, Skela in bi bilo čudno, če ne bi imela še GF svoje. 🙂
Še za nas moške, obstaja posebna tema. 🙂
Tako na videz izgleda, da smo ljudje, ki smo polni ljubezni in drug drugemu dajemo pozornost.
Bolj podroben uvid, pa nam pokaže, da se to posvečanje pozornosti skriva v vsaki temi, ne glede na naslov teme.
In dokler je komunikacija še na nekem nivoju in se mnenja o drugih uporabnikih podajajo argumentirano, ne vidim problema, da ostajajo objavljena. Saj nobeden od vas ne piše zgolj le neosebno in se nobeden od vas ne drži strogo same teme. Če bi želeli, da ostanejo le tisti prispevki, ki so strogo omejeni na samo temo, bi lahko pobrisal 90% vseh komentarjev.
Zato naj vsak občasno prebere svoje komentarje, da mu bo bolj jasno zakaj so teme takšne, kakršne so in kaj lahko sam stori, da bo bolje. Zdaj pa je pač tako, ker vsak vidi krivca le izven sebe.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close