Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika gobova juha – prosim za recept v nemščini!

gobova juha – prosim za recept v nemščini!

sem opazila, da nekateri obvladate nemščino zato vas prosim, če mi lahko kdo napiše recept za gobovo juho kot se skuha na slovenskem v nemščini!

vnaprej 1000x hvala 🙂

dream about it, noben se ne bo matral zate, pojdi na kaksno nemsko stran, tam bos zihr nasla veliko uporabnega
p.s. sory če sm izpadla nesramno ampak tako pač je,lažje ti poiščeš, kot se pa nekdo matra prevajat in pisat

Pošiljam en link za dobro gobovo juho, da bi jo v redu prevedla v nemščino, pa dvomim.
Upam, da ga bo kdo, ki mu gre laže kot meni.

Lep pozdrav Veca

Vsaj povej zakaj v nemščini!

A lahko kar recept za mojo gobovo juho napišem?

Geschälte Kartoffeln (ca. 2-3 Stück) in kleinere Würfel und Champignons (ca. 250 g) in dünne Scheiben schneiden. In ca. 1 L Wasser kochen lassen. Mit Salz (nach Bedarf), schwarzem Pfeffer (ca. 10 Körner), Lorberblättern (2 Stück) und ca. 2 Knoblauchzehen (fein geschnitten oder gepresst) würzen (am Anfang!). Die Suppe mit Sauerrahm (ca. 1-2 EL) verfeinern. Anstadt von Champignons können auch andere Pilze (Röhrlinge, Steinpilze, Pfifferlinge) verwendet werden.

Če pa želiš kak poseben recept, pa slovensko verzijo napiši in ti jo bom ob priliki (če bo čas) poskušala prevest…

ma ej Mishika ti si pa res ena prijazna faca, hvala 🙂

ps/ recept bom priložila zraven suhih jurčkov, ki jih po prijatelju pošiljam dopisni prijateljici :))

Tudi jaz pravim:Bravo Mishika,dejanja veljajo!
Tejka,tudi tebi vse priznanje;taka darila povedo zelo veliko ;rada jih podarim in sprejmem.Nedolgo nazaj sem v Toscani dobila kosarico steklenick z doma narejenimi zeliscnimi kisi in olji,zraven sopke suhih zelisc in recepte s sestavinami. Lep pozdrav obema Babi

Eh, malenkost… Saj pravim: če le najdem čas – ga je pa trenutno bolj malo malo, ker je doma prava norišnica.

In zelo dobra ideja se mi zdi to z jurčki in receptom. Joj, pa zdaj vidim, da sem nekaj pozabila (upam, da ni prepozno)… Ali pa ji v naslednjem pismu dopiši… “Die Suppe mit ca. 1-2 EL Essig verfeinern.” Samo toliko, ker se ta juha boljša, če je rahlo kisla. Pa “Viel Spass beim Kochen” :).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close