Najdi forum

A veste ko hočeš preko gmaila pač recimo poslat mail naprej. In daš posreduj in potem klikneš na za: in se ti odpre novo okno kjer so tvoji stiki. Ok, do sem znam. Jih pokljukam tiste k jim želim poslat mail, naprej pa ne gre.Kaj za vraga moram pritisnit, da se mi to okno zapre in ti stiki skočijo v vrstico za v mailu??
Res hvala za pomoč, ker enostavno ne dojemem.

ne klikaj na Za. piši naslove raje direktno v okence za naslove. tale način, ki si ga ti izbrala, očitno ni namenjen izbiri e-maila ampak organizaciji e-maila.

Ja, pa ravo tega nočem, ker kako se pa naj jaz spomnim vse naslove in ljudi, ki bi jim rada poslala. Ni šans. Jaz hočem videt seznam, pa se potem odločit komu ja in komu ne,…

jah, ne gre tako. lahko pa tiste, ki na tak način izbereš, shraneš kot posebno skupino in nato pošlješ ta mail naprej tej skupini.

seveda se da… 🙂

klikneš na Za:

v stikih izbereš tiste, ki jim želiš poslati e-mail…

jih odkljukaš…

klikneš Končano (desno spodaj v tem oknu, kjer si klikala stike)

vsi izbrani naslovi se ti napišejo v glavo e-maila, kjer piše Za:

Lep pozdrav!

Hvala “takole”.
To je način, ki bi ga želela, samo ravno v tem je problem,ker jaz nikakor ne vidim tega KONČANO.
Halooo?!
Meni ni nič jasno,…

a imaš že nov videz gmaila? jaz še nisem zamenjala…

mogoče ja v novem drugače…

Napiši prvo črko naslovnika in gmail ti bo ponudil možnost izbire. Poklikaj tiste, ki želiš.

Potem pa z miško premakni kurzer v polje, kjer boš pisla dalje.

https://www.facebook.com/actio.si

Tudi v novem načinu je enako.
Desno spodaj je gumb KONČAJ

Če imaš več uporabnikov, se pač odrolaj na strani do konca dol in boš našla gumb.

Hehehe…ta mi je všeč, da se ne spomneš, komu vse želiš posredovati.:))
A res še tolk naprej forvardirate verižna pisma in šale? Kdaj pa imate čas vse to gledat? :)))

Tudi v novem načinu je enako.
Desno spodaj je gumb KONČAJ

Če imaš več uporabnikov, se pač odrolaj na strani do konca dol in boš našla gumb.

Hehehe…ta mi je všeč, da se ne spomneš, komu vse želiš posredovati.:))
A res še tolk naprej forvardirate verižna pisma in šale? Kdaj pa imate čas vse to gledat? :)))[/quote]

Ma kakšna verižna,…Jz sem hotla samo obvestilo o spremembi naslovnika za znižano plačila vrtca posredovati vsem mamicam, katerih naslovov pa itak ne vem na pamet, tako da od tukaj problem.

Hvala za odgovore, bom poiskala ta nesrečni KONČAJ.:))

hja, jaz tega gumba tudi nimam v tistem okencu.

hja, jaz tega gumba tudi nimam v tistem okencu.[/quote]

Jaz tudi ne!WTF?!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close