Najdi forum

Ali morda kdo ve kako se v gmailu nastavita funkciji
potrdilo o dostavi E-mail-a
potrdilo o prebranem E-mail-u

hvala za pomoč že vnaprej

G mail nima te opcije.

pri gmailu vsaj mal spoštujejo zasebnost 😉

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

z Read Notify[/url] se da vse to in še več, nič ni treba downloadati, samo račun si ustvariš, nato lahko slediš vsem svojim mailom za poskusno dobo 14dni, naprej pa je plačljivo.

gunnar bi že lahko vedel da na internetu zasebnosti NI, sploh pa ne pri google korporaciji kjer imajo podobno obsesijo zbiranja podatkov kot pri FailBooku.

____________________ [b]404 Not Found[/b] [i]nginx/1.6.2[/i]

a kaj češ če se ne spoznaš

ni zasebnosti, maš res, samo neka zasebnost še zmer obstaja, tud tvoj takozvani failbook, nima funkcije, tko kt gmail ne, da bi kdor kol vidu kdo šar po profilu, kdaj je kdo kej prebral in sprejel itn. tko da čist totalne nezasebnosti ni.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

vedno je pot gunnar, vedno! če ne glavna, pa stranska

čudn da ti pol tolk na netu visiš, če je tolk nevaren medij, pa če ni zasebnosti? sicer se pa tebe tud najde, brez skrbi, sploh če človk mal ponuca vezice in poznanstva pr ISP- jih itn.

kaj boš poklical kolega na SIOL / T2 / Mobitel : ” halo halo dej stari dej zrihti mi od FriLLoxa ime/priimek / naslov, častim enu biru ” ? xD

ne, samo vsaj na eni strani k si jo čekiral se je zabeležil tvoj ip naslov, pa lahk kolega pokličem da mal prever zadeve.

naj gospoda kar izvolijo, če mislijo da bo to dovolj da te bo pripeljalo h meni 😛

brez skrbi, ti razni proxy strežniki ipd. tle ne pomagajo, zabeležen je ip k ti ga je dodelil ISP

tunneling pomaga če se ga lotiš na pravi način ;> sploh pa nisem nič omenjal proxy serverje, za tvojo teorijo bi bilo dokaj neprijetno ko bi pogruntal da ne uporabljam vedno svojega ISP pač pa na windows mašini prisegam na WIFI dostopne točke pri katerih je odstranitev WEP zaščite najmanjši problem 😛 torej kaj več kot kraja iz kje sem ne moraš dobiti, vsaj ne dokler me ne dobiš na linux mašini 😛

veš kaj, ti se drži fotografije kjer si mojster, določena računalniške znanja pa so moja ekspertiza ;>

lej, ti lahk še tko mislš kolk obvladaš hacke in hackanje, si prot določenim programom še zelenc.

sam sem čisto zadovoljen z svojim znanjem ;>

[img]http://www.shrani.si/f/2L/DZ/3jcNsSCT/confucius-say-man-with-h.jpg[/img]

Umirita hormone. Oba premalo znata. Tako kot vsi mi ostali. 🙂 Celo Seneka je že to vedel.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close