Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Gmail v slovenskem jeziku

Gmail v slovenskem jeziku

Info za vse tiste, ki bolj poredko pokukajo med nove opcije sedaj že kar priljubljenega Gmaila (mednje sodim tudi jaz): Gmail so prevedli tudi v slovenski jezik, kar bo gotovo všeč tistim, ki so prav zaradi jezika vztrajali pri email.si in volji. Mene sicer angleščina ne moti, je pa po slovensko vseeno bolj domače, nekako… z dežele.

a mi prosim še napišeš kje se lahko registriraš na gmailu (upam da je brezplačno)

napiši email naslov, pa ti pošljem povabilo za Gmail.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Pozdravljen klemenxx!

Jaz bi pa lepo prosila za povabilo na Gmail, no če bi se dalo.

moj email: vivanca@mail386.com

Hvala že vnaprej in lep vikend ti želim!!!

lp, Vivanca

Poslano na tvoj e-naslov.

lp

moj mail pa je uhancek@email.si sam kaj to pomeni da moram tudi jst naprej pošiljati povabila al kaj? Malce razloži prosim…saj je blo zih že kje to napisano,sam je prelepo vreme da bi isku te teme.
Tko da prosim pošlji povabilo… hvala

Poslano..

Saj ti ni obvezno pošiljati povabila za gmail, to je pač od tebe odvisno,
ali jih želiš ali ne. Vsakemu pripada 50 povabil, pa če jih pošiljaš, ali pa ne.
Sicer si pa v nastavitvah izberi slo. jezik, potem si pa malce oglej
nastavitve. če pa kaj ne bo jasno pa le vprašaj..

lp

ojla,

ful hvala!

lp

ful malenkost, saj jih imam še kakih 50..

Koji klinac so ta povabila, a ne znajo naredit obične prijave? Zaradi te finte Gmaila zame ni.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Vsak, ki ga želi, lahko dobi povabilo od kateregakoli imetnika računa Gmail. Postaja pa očitno popularen tudi pri nas.

Odgovor na vprašanje pa boš moral poiskati pri Googlu, njihova politika pač.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close