Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Gmail račun mi je bil zbrisan – grrrrrr Gmail pazite

Gmail račun mi je bil zbrisan – grrrrrr Gmail pazite

Povejte mi, kateri mail je najboljši? Do sedaj sem bila pri gmailu, a je katastrofa. Sedaj sem dobila pošto od nekoga, da so mu po nesreči zbrisali račun pri gmailu….

Kakšen je yahoo? Kaj pa hotmail? Zna kdo povedat kakšno primerjavo?
Kateri so pa drugi, slovenski maili?

Račun pri Gmailu (pa tudi pri drugih) se ne more po nesreči izbrisati. Gmail je meni najboljši, enako sta zelo dobra yahoo in hotmail. Vse tri imam že od začetka in delajo brez napake. Je pa še malo morje ostalih, ki so tudi dobri. Slovenskih ne poznam, tisti, ki so bili včasih, nikoli niso delali in so bili v glavnem neuporabni. Dvomim, da so zdaj kaj boljši.

Imam Gmail že mnogo let, pa nikoli nobenih težav.

>Do sedaj sem bila pri gmailu, a je katastrofa.

Zakaj je katastrofa?

>edaj sem dobila pošto od nekoga, da so mu po nesreči zbrisali račun pri gmailu….

Pa pošto, da se da s tabletami povečati penis in joške tudi? 🙂

to me je spomnilo na zgodbo mojega moža – je imel dva mail računa ker ni nekaj razumel kako se uniči en račun je gmail prosil, naj mu enega zbrišejo (je mislu onega ta starega, ker so mu skozi neke reklame prihajale)… pa je bil potem zbrisan nov gmail račun ko jih je kontaktiral, so mu neki ljudje z gmaila sporočili da je sam zaprosil za izbris se je jezil, da ne berejo dobro sporočil, da so to zato zamenjali, pa potem sem se spomnila, da mogoče je bila problem njegova angleščina – ki je bolj google translate 🙂

No, meni so enkrat zaklenili hotmailov račun in je bila kar komedija ga spet odklenit.

Kjerkoli že imaš račun, je dobro, da pošto forwardiraš na drugega, za vsak slučaj. Ali odpreš dva guglova in potem pošto prepošiljaš med njima, ali pa en gmail in en hotmail … Skratka, ne se zanašat samo na enega.

tudi sama imam težave z njim, kar naenkrat ni več dostopen račun, mi ni nič jasno, sem ga probavala dobit nazaj a mi ni uspelo.

GRR imam pa gor ene dokumente za službo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close